Moderne rom med lenestoler i hvitt skinn i glassblokk

Moderne rom med glassblokk

Visste du at glassblokken har vært kjent siden begynnelsen av 1900 -tallet? Det var spesielt populært i Art Deco -tiden og gikk aldri av moten før på 1980 -tallet, og gjorde et stort comeback med gjenopplivingen av Art Deco. Glassblokken gir stil og personvern.

Det slipper faktisk lyset gjennom, det er den største positive kvaliteten, og det er derfor det er så populært blant designere og byggherrer. Selvfølgelig også med huseierne!

I dag ønsker vi å presentere deg 20 moderne rom som er utstyrt med glassblokker og ser så meningsfulle ut. Dette byggematerialet kan utfylle en rekke forskjellige design.

Bad med glassblokk – glassblokkdetaljer i en moderne dusj

Moderne rom med glassblokk bad dusj fliser hvit

I dette eksemplet er glassblokken ideell for denne doble dusjen. Rommet er fullt av lys og det bølgede glasset skjuler detaljene. Teksturen på glassblokkene gir den enda mer sjarm.

Glassstein passer godt til mange interiører, men det overrasker alltid litt når vi ser det i tradisjonelle, eklektiske rom som dette damerommet.

Eklektisk bad med glassblokkdetaljer

Moderne rom med vaskekabinett i glassblokk

Gammelt møter nytt på neste bad. Flisene ser vintage og moderne ut på samme tid, og glassblokken fremhever begge stilene. Helt fantastisk er det ikke?

En kombinasjon av vintage og moderne detaljer på et bad med glassblokk

Moderne rom med glassblokk badekar badekar speil vegg

Du kan få mest mulig ut av glassstein i et lyst og luftig rom. Gjennomsiktigheten av glasset sammen med de hvite veggene er virkelig imponerende.

Glassblokken gjør det moderne badet til et privat rom

Moderne rom med glassblokk bad skillevegg vegg speil rundt

Et annet eksempel på glassstein i lyst interiør er dette friske utseendet på marmor og glassstein på bildet nedenfor.

Et bad med glassblokk og marmor

Moderne rom med glassblokk bad marmor overflate vaskDette badet bærer atmosfæren på 80-tallet med ferskenfarget marmor og diamantformede fliser.

Bad med detaljer i marmor og glass

Moderne rom med vindusskinnklut i glassblokk

Glassblokker og buede former er i harmoni her. Glassblokkene over badekaret og tre -aksentene gjør dette rommet så imponerende.

Moderne hvitt bad med glassblokkstein

Moderne rom med glassblokk bad tre matt pluss

Vi fortsetter å fokusere på de virkelig moderne rommene med glassblokkstein. Blanke overflater og kurver i vinduene står i kontrast til de rette linjene og rette vinklene i rommet nedenfor.

Moderne bad i New York med glassblokk

Moderne rom med glassblokk bad dusj takbelysning

Buet dusjområde, hvite vegger, interessante fliser i kombinasjon med glassblokk med banebrytende design gir stil til dette huset.

Buet dusjområde med glassblokk

Moderne rom med glassblokk ekstravagant dusjkabinett

Glassblokkstenen kan også være ideell for et tropisk utseende, så den brukes stilfullt i Miami, Florida. Du trenger ikke nødvendigvis å bo der for å ha et tropisk bad med glassblokk og eksotiske planter.

Tropisk bad med glassblokk

Moderne rom med glassblokk store eksotiske omgivelser

Glassblokk i huset

Klar til å se glassblokk i andre rom? La oss starte med stua! På 1980 -tallet ble mange fascinerende interiører laget med en kombinasjon av glassblokk, hvite vegger, tregulv og fargerike kunstverk. Dette utseendet er virkelig tidløst. Nedenfor ser vi et moderne rom med de magiske fire elementene: glassblokk, hvite vegger, tregulv og fargerike kunstverk!

Stue med glassblokk

Moderne rom med glassblokk stue sofaer glassbord

Rommet ditt bør ikke være retro bare på grunn av glassblokker. Denne stuen med en elegant, moderne design er innredet med geometriske lenestoler og puffer.

Glassblokk i en moderne stue

Moderne rom med glassblokk stue lyse elegante

Mange idrettssentre på 80 -tallet var innredet med glassblokk. Glassblokken er det perfekte valget for det treningsstudioet nede.

Moderne treningsrom med glassblokk

Moderne rom med treningsstudio med bad i glassblokk

Glatt og skinnende. Dette er det neste rommet med glassblokk. Det passer perfekt med moderne belysning og møbler.

Soverom med glassblokk

Moderne rom med glassblokk soverom elegant minimalistisk

Glassblokkstein i frirommet

Til slutt, la oss gå utenfor for mulig bruk av glassblokk i husets åpne rom. I dette frodige åpne rommet definerer det grensene for verandaen. Hver blokk er innrammet slik at veggen har et kunstnerisk utseende.

Glassblokkstein i frirommet

Moderne rom med glassblokk utvendig personvernbeskyttelse

Du har kanskje ikke lagt merke til hvor mange nye boliger som bruker dette tidløse byggematerialet i åpne områder. Det nettformede mønsteret dekorerer ideelt de slanke linjene på bildet nedenfor.

Moderne hus med glassblokker

Moderne rom med fasadehus av glassstein

Det er utrolig hvor mye de resirkulerte glassblokkene har blitt brukt i dette hjemmet i Austin, Texas.

Glassblokk på fasaden til et moderne hus

Moderne rom med glassblokk utvendig veranda mørkt tre

Og er det noe mer fantastisk enn gulv laget av glassblokk?

Et hus med gulv laget av glassblokk

Moderne rom med lenestoler i hvitt skinn i glassblokk

Det siste bildet er en glassblokk stein sirkel på gulvet. Gulvbelysningen får elementet til å virke enda mer imponerende om natten.

Glassblokkstein på gulvet

Moderne rom med glassblokk om natten utenfor glassfasaden

Har du slike populære rom med glassblokkstein? Er de retro eller moderne, eller en kombinasjon av de to? Legg igjen din kommentar nedenfor …