moderne tomannsboliger berlin fast eiendom på vannet

Lev for sjelen – slik blir hjemmet hjem

Vårt eget hjem gir oss fred, sikkerhet og muligheter til å trekke oss tilbake fra hverdagen. Vi bruker en stor del av tiden vår her, spesielt den dyrebare fritiden vi slapper av og finner tilbake til oss selv. Det er desto viktigere at hjemmet vårt tilbyr akkurat det som gjør oss lykkelige.

Siden alle er forskjellige, er det ikke lett å si hva du skal se etter når du skal velge og innrede en eiendom, men det er fortsatt nyttige tips som kan gi forslag for å gjøre ditt eget hjem enda mer hjemmekoselig..

Moderne tomannsboliger i Berlin 

moderne tomannsboliger berlin humboldt island eiendom på vannet

Riktig eiendom

Når det gjelder eiendom er omfanget som tilbys like stort som mangfoldet i folks interesser – i hvert fall i metropoler som Berlin. Alle som bestemmer seg for å bo i storbyen, trenger ikke gi avkall på fred og natur, tvert imot kan man finne eksklusive løsninger spesielt her – et aktuelt søkeord er: tomannsboliger i Berlin. Denne trenden gjelder den siste utviklingen på Humboldt Island. Var her interessante tomannsboliger i Berlin skapt som ligger rett ved vannet. Her har du din egen tilgang for bading eller som brygge for en båt. Likevel er du i sentrum av metropolen, og alt viktig kan nås på kort tid. Tomannsboliger er også den perfekte løsningen for alle som vakler mellom leilighet og hus og er interessert i moderne løsninger.

moderne tomannsboliger berlin fast eiendom ved vannet innredning ideer

Et spørsmål om lys

Det er alltid undervurdert hvor viktig lys er for vårt velvære. Personer hvis arbeidsdag betyr at de sjelden ser direkte sollys, føler seg ofte mer ulykkelige enn andre. Grunnen til dette, hvorfor solen gjør deg glad, er økningen i serotoninnivåer når strålene når kroppen vår.

moderne tomannsboliger berlin følger nåværende trender

Du kan ikke endre arbeidstiden, men du kan endre mangelen på lys: Gjør noe godt for deg selv og kroppen din ved å sitte i solen i 5 minutter før eller etter jobb og lukke øynene. Denne korte tiden er nok til å gi deg mer styrke til hverdagen. Hvis det ikke er mulig for deg, kan du også få en UV -lampe til hjemmet ditt. Igjen, bare sett deg ned regelmessig i fem til ti minutter og lad batteriene.

moderne tomannsboliger berlin møblering stue peis

Lag minner

Enten det er fine dager i barndommen, ville fester med venner, den spennende studietiden eller familiefester i det fri – livet vårt består av minner. Enten bilder, suvenirer eller små gaver, i hvert hjem er det ting som minner oss om gamle dager og som får oss til å tenke tilbake på tingene vi har opplevd. Ikke alle liker det når leiligheten eller huset er full av biter, men det skal ikke være tomt heller. Vi trenger minner for å få oss til å føle oss hjemme på ett sted. Så ta en titt gjennom de gamle boksene dine og bli overrasket over hva du finner der. Mye kan bygges inn i dine egne fire vegger på en kreativ måte. Noen få bilderammer er ofte nok til å bringe inn spesielle minner med stil.

designe moderne duplexer berlin fast eiendom på vannet stue

moderne tomannsboliger berlin fast eiendom på vannet stue møbler solseng

Sosiale kontakter

Det er viktig at du føler deg komfortabel i ditt eget hjem, men du bør fortsatt ikke glemme å invitere noen over. Akkurat når andre mennesker kommer inn i hjemmet ditt, fyller det rommet med liv og lar deg se hjemmet ditt på en ny måte. Hvis du er ny i hovedstaden, er det kanskje ikke lett å få nye kontakter. Tomannsboliger anbefales for dette. Berlin er i utgangspunktet en åpen by, hvis du flytter til et område der mennesker av ditt slag bor, vil du også finne forbindelser. Kanskje til og med hennes nærmeste nabo. Bare stol på følelsene dine og gå ut. Det kan i intet tilfelle skade.

moderne tomannsboliger berlin innredning ideer rustikk stil