terrasse som dekker hvitt tre

Terrassetak av tre: Når terrassen utvider boarealet

Sommer på terrassen – hva kan være hyggeligere? Her kan du slappe av hvert ledige minutt, møte venner for å feire eller bare nyte dagen med familien. Dette er imidlertid ikke alltid mulig, for altfor ofte gjør vind og vær det umulig å bli på terrassen.

Og selv middagssolen på varme sommerdager kan gjøre det umulig å ta en pause på verandaen. Et terrassetrekk er da en god løsning. Dette beskytter ikke bare mot været, men gir også inntrykk av et annet rom. Å leve utendørs er derfor også mulig innenfor dine egne fire vegger.

Terrassebelegg malt hvitt

Terrassebelegg av tre har tradisjon

Terrassebelegg er ikke en oppfinnelse av vår tid. Folk har lenge beskyttet plassen foran huset med tak. Mange av dere er sikkert kjent med pergola -taket fra gamle filmer. Og den amerikanske arkitektoniske stilen er også uten Terrassebelegg utenkelig. I dag er det bare husets arkitektur og din egen smak som bestemmer stilen på taket.

Pergolaen, som skinner i det friske grønne av klatreplantene og også produserer mange eksotiske blomster, ser fremdeles spesielt naturlig og elegant ut. En pergola har ikke et fast tak, men et tennerrutenett, som er gjengrodd av klatreplanter og som med bladhimlen gir beskyttelse mot sol, vind og regn.

terrassetakglass elegant

Fast kalesje for permanent beskyttelse

En fast en Terrassebelegg gir trygg og permanent beskyttelse mot vind og vær. Takstein eller takpapp gir beskyttelse, det samme gjør sikkerhetsglass eller takstein av takstein. Valget overlates til klienten. Når det gjelder transparente tak, må du imidlertid huske på at de ikke gir noen beskyttelse mot solen, og at ytterligere, fleksibel beskyttelse mot solen kan være nødvendig. Sidebeskyttelse kan også inkluderes i taktekking, noe som gjør terrassen til et lite rom og dermed flytter boarealet til utearealet.

terrassetak tradisjonell elegant

Kit eller arkitekt – det er spørsmålet

Begge har sine fordeler og ulemper. Et sett er alltid billigere. Og de som er mindre dyktige når det gjelder håndverk, vil også ha større sannsynlighet for å nyte et sett. Det allerede forhåndsplanlagte Terrassebelegg er forhåndskutt og ta med deg alle nødvendige deler. Her trenger du bare å sette opp i henhold til instruksjonene. de Terrassebelegg som et sett trenger det imidlertid ikke å være monotont. Individualitet er lett å lage med maling, unikt tak eller beplantning. Omfattende planarbeid er ikke nødvendig.

terrassetak er romslig og robust

de Terrassebelegg Von Architekten er unik og kan også skape uvanlige takformer, men disse takene er vanligvis også dyre og tar lang tid å planlegge. Uavhengig av hvilken taktekking terrasseierne velger, med en Terrassebelegg verandaen blir et annet rom for koselige timer.

Terrassetak av lyst tre