outotunoie house japan

Det moderne huset Outotunoie ble bygget av arkitekter i mA-stil i Fujieda, Japan. Den selvbærende konstruksjonen i midten av bygningen gir en uforglemmelig panoramautsikt, og interiøret er opplyst med mye naturlig lys.

Outotunoie Has ble bygget i et vakkert rolig boligområde.

Det er mange tomter som ikke er bygd på, og som lar beboerne nyte det vakre landskapet. Et stort risfelt sprer seg i nord. Storslåtte fjellkjeder kan sees vest og øst for villaen.

Husets design er i perfekt harmoni med naturen. Arkitektene klarte å fjerne grensen mellom interiør og eksteriør.

To hus ble bygget på gatesiden, som er forbundet med en utkragningsplattform. Det representerer en unik overgang mellom husene, og det er et fantastisk panoramarom. Inngangen, barnesoverommet, soverommet, kjøkkenet og badet er plassert i husene.

Det ble laget en stor åpning på sørsiden, noe som skaper en vid utsikt over fjellene og slipper sollys og vind inn på gårdsplassen. Slik ble den geniale syntesen av moderne arkitektur og naturen rundt!

Det unike Outotunoie -huset i Japan har en moderne, ekstraordinær visjon

outotunoie hus moderne arkitektur

Det elegante badet i huset Outotunoie er innredet i minimalistisk stil

bad stilig moderne hvit  Perfekt kombinasjon av arkitektur og naturelegant rom med panoramautsikt over husdesign

 Den futuristiske villaen ligger i veikantenhus moderne design gate  Elegant tretrapp i interiøretinnvendig tretrapp moderne  Enkel innredning i Outotunie -husetjapan husarkitektur minimalistiske møbler  Fint kjøkken i hvitt med moderne innredningkjøkkeninnredning enkelt  Panoramarom med fantastisk utsikt over fjelleneoutotunoie husutsikt glassvegg Villaen på kvelden – elegant belysning i panoramarommetoutotunoie hus elegant design  Designet av Outotunoie Housedesign av outotunoie hus  Lyst og koselig kjøkkendesign av kjøkkenet outotunoie

Tekst med Katja