Arkitekter og interiørdesignere vet best – restaurering av en historisk bygning er alltid en stor utfordring for hele teamet. På den ene siden arbeides det med å bevare bygningens opprinnelige karakter. På den annen side, etter restaureringen, vil du ha et hus som oppfyller de moderne kravene og behovene til samtidige innbyggere. Av disse grunnene er det litt komplisert å bringe den begivenhetsrike historien og den moderne livsstilen til deres nåværende eiere til en fellesnevner under restaureringsarbeidet til historiske bygninger. Men det er ikke umulig. I denne artikkelen vil vi vise deg et så sjarmerende eksempel på en gammel villa i Puerto Rico. Etter en perfekt restaurering har den en ny glans. Hvis du vil reise på ferie i et harmonisk miljø, kan du leie den restaurerte villaen og nyte ren avslapning langt fra stresset og maset i storbyen.

 Etter den perfekte restaureringen er villaen i ny prakt.

Restaurering av en historisk villa i kolonistil i Puerto Rico, veldig innbydende og koselig til leie

  • Restaureringen av denne historiske villaen var presserende nødvendig

Denne villaen ligger i Puerto Rico og ser tilbake på en interessant og begivenhetsrik historie. Den ble opprinnelig bygget på 1920 -tallet, men ble hardt skadet av orkanen i 2017 for to år siden. I fjor var bygningen i dårlig stand.

Arkitekter for Champalimaud Foundation engasjerte seg med rekonstruksjonen og brakte bygningen til et nytt liv. I dag imponerer det nok en gang med sin koloniale stil og imponerende arkitektur. Som andre bygninger i denne arkitektoniske stilen, kombineres elementer av klassisisme med moderne arkitektoniske motiver. I tillegg kan de tilpasses veldig vellykket til landets særegenheter.

Den restaurerte villaen har også en stor og velholdt park, hvor elementer fra kolonistilen også kan sees.

Restaurering av en historisk villa i Puerto, bred og velholdt park, kolonistil

Villaen har et boareal på 750 kvm og ligger på den største tomten Dorado -stranden i Porto Rico. Dette er nå en Ritz-Carlton-reservasjon med mange golfbaner og et dekadent dekorert spasenter og botanisk hage. Champalimaud renoverte og møblerte huset, og skapte en elegant, luksuriøs villa med fem soverom. Dette er omgitt av et velstelt grønt område, og litt lenger ut kan du se den frodige floraen i Karibia.

 På kvelden kan du fordype deg i den unike og grundig romantiske atmosfæren i Karibia.

Restaurering av en historisk villa i Puerto Park -området veldefinerte områder romantisk atmosfære

  • Hvordan skårer den historiske villaen etter restaureringen?

Arkitektene valgte en behersket, nøytral palett og brukte først og fremst naturlige lokale materialer. Du har hovedsakelig stolt på eik og lagt gulvene i rommet med svart -hvite fliser. Mange av møblene, for eksempel fra sidebordene til sofaene og opp til de polstrede møblene, er laget etter mål av Champalimaud Design. Det ble styrt av ønsket om at disse perfekt utfyller hovedtrekkene i den opprinnelige bygningen.

Innvendig ser villaen så stilig ut etter restaureringen.

Restaurering av en historisk villa i Puerto stilig design sjarmerende atmosfære i stuen

Det siste designerne ønsket var at den historiske villaen ble tatt for seriøst eller fremstår for statisk. Derfor var bevegelsesfrihet og avslapning øverst på prioriteringslisten hennes. En viktig endring som arkitektene i Champalimaud Design gjorde for å oppfylle visjonen om huslig lykke, var å utvide en balkong og koble den dyktig til interiøret..

Den innenlandske lykken regjerer også i spisestuen.

Restaurering av en historisk villa i Puerto spisesal stilfullt innredet huslig lykke

Under restaureringsarbeidet på villaen ble arkitekter og interiørdesignere guidet av det opprinnelige designkonseptet til bygningen, nemlig at en sterk feriestart skulle merkes overalt. Derfor ser du en hengekøye i et av rommene, en hagedusj er på et sted ute på den romslige terrassen. Interiøret er koselig og avslappende, det er veldefinerte områder for avslapning og lange samtaler med familie og venner. Huset føles mer som et familiehus du virkelig bor i. Alt du trenger å gjøre er å ta av deg skoene og gå inn, og du vil bli overveldet av den rolige atmosfæren her. Faktisk, i den perfekt restaurerte villaen, føler du ikke at du er i et leiehus med en utendørs veranda, men heller har følelsen av å være hjemme.

 Du føler deg hjemme her ….

Restaurering av en historisk villa i Puerto Stue glassdører er innbydende og avslappende

 I hengekøya på den overbygde verandaen glemmer du stresset i hverdagen og kjas og mas i storbyen og nyter ferien til det fulle.

Restaurering av en historisk villa i Puerto dekket veranda hengekøye uten stress ingen problemer

For å gjøre ferien din i denne villaen perfekt, har det blitt bygget et blågrønt flislagt evighetsbasseng utenfor, som smelter sammen med bølgene i Nord-Atlanteren. Høye og frodige palmer innrammer eiendommen og gir gjestene en følelse av personvern og tilbaketrukkethet fra omverdenen. Hva mer kan du be om fra en ferie i Karibia??

Det lille bassenget venter på gjestene! Modige ferierende kan også svømme, surfe eller dykke i Det karibiske hav.

Restaurering av en historisk villa i Puerto liten evighetsbasseng svømmesurfe i Det karibiske hav

 Alle som er interessert i eksotiske planter er på rett sted.

Restaurering av en historisk villa i eksotiske plantearter i Puerto frodige flora