Sightseeing i Italia Sightseeing i Italia Fontana di Trevi åpning

Motegiganter finansierer renovering av viktige landemerker i Italia

I Italia er motehus sterkt involvert i spørsmålet om monumentbeskyttelse. Dette skyldes hovedsakelig at disse selskapene er klar over viktigheten av severdighetene i Italia for sitt eget image.

Fendi motehus restaurerer Fontana di Trevi

Sightseeing i Italia Sightseeing i Italia Fontana di Trevi fragment

Trevifontenen ble nylig restaurert. Vi bruker dette som en mulighet til å fortelle deg mer om engasjementet til motemerker. Vi inkluderer også vakre bilder av disse og andre godt bevarte severdigheter i Italia. Kanskje en tur til Italia i advent ville være akkurat det rette for deg! Hva synes du om denne ideen?

Legendariske kulturskatter kan bevares ved hjelp av motehusene

Sightseeing i Italia

I 2013 fulgte Fendi, et av de største italienske motemerkene, disse eksemplene på velgjørere. Selskapet kunngjorde offentlig at det investerer 2,5 millioner dollar i renovering av Trevifontenen. Med dette viser Fendi et seriøst engasjement for å opprettholde severdighetene i Roma.

Et av de eldste kjøpesentrene i Milano samarbeider med Prada og Versace

Severdigheter i Italia Severdigheter i Italia vitorio emanuelle II treffpunkt -modus

Heritage og luksusklær rullet sammen

Severdigheter i Italia salotto milanesi

Om restaureringen

Restaureringen startet i den sentrale delen av fontenen, dekket sidene og endte med renovering av den øvre delen av Trevifontenen. Arbeidet involverte forskjellige aspekter, inkludert renovering av marmorstatuene. Disse, så vel som travertinet, ble rengjort som en forholdsregel. Bassengets vannforsyning og dreneringssystemer er testet på nytt. De forgylte latinske inskripsjonene ble også erstattet.

TOD’s streber også etter et høyt nivå i restaureringen av Colosseum

Sightseeing i Italia sightseeing i italia colosseum tods

Prada og Versace støtter restaureringen av galleriet Vittorio Emanuelle II i Milano

I fjor ga Prada og Versace store donasjoner til restaurering av galleriet Vittorio Emanuelle II i Milano. Bygningen er preget av sine fine og spesielt lys utseende arkader laget av glass og jern. Det ligger i umiddelbar nærhet av Milanos katedral. Dette ble bygget til ære for den siste italienske kongen i 1865.

Den berømte fontenen i Roma kan endelig vise sitt nye ansikt

Severdigheter i Italia Severdigheter i Italia Fontana di Trevi byggeplass

Historien koblet Prada og galleriet tilbake i 1913, da selskapets første butikk ble åpnet. Det skjedde 30 år før monumentet ble ødelagt i andre verdenskrig. I 2013 åpnet Prada nok en herreklærbutikk. Det var rett overfor den historiske butikken som åpnet på 1920 -tallet. Dette er forresten fortsatt på.

Fin utsikt fra Roma

Sightseeing i Italia Sightseeing i Italia Fontana di Trevi detaljer

Like etter åpningen av den nye Prada -butikken fulgte Versace sin etter. Det ligger også sentralt i Roma.

Begge selskapene slo seg sammen og løftet de nødvendige investeringene for restaurering av den historiske bygningen. Dette innebærer renovering av et 14 000 m² stort område. Renoveringen besto hovedsakelig i å rengjøre fasaden til de akkumulerte støvlagene som skjulte sin sanne skjønnhet. Dette ble gjort med spesielle materialer og av godt forberedte spesialister. Selskapet som ble betrodd denne oppgaven har vært involvert i restaureringer i mer enn 150 år.

Romens prakt selv om natten

Sightseeing i Italia sightseeing i Italia fontana di trevi rome

Deretter ble stukkornamentene og figurene malt på nytt

Restaureringen er fremdeles ikke helt ferdig. Glasstaket blir restaurert i 2016.

Zegna og Giorgo Armani donerer til Italian Foundation for Monument Protection.

Severdigheter i Italia Severdigheter i Italia Renovering av Fontana di Trevi

FAI – Fondo per l’AmbienteItaliano, den italienske stiftelsen for beskyttelse av monumenter og naturvern ble sponset to ganger av Zegnas og Giorgio Armani. Mer spesifikt har de investert i restaurering av Villa Necchi og klosteret San Fruttuoso nær Portofino. Dermed aksjonerte også disse to selskapene for bevaring av severdighetene i Italia.

Severdigheter i Italia severdigheter i Italia fontana di trevi bw

Villa Necchi er lokalisert i Milano. Bygningen ble reist i 1932 og tilhørte en kjent italiensk sosialistisk familie, Necchi. Det var eid av to søstre. Arkitekten for verket er Piero Portaluppi. Denne bygningen er karakteristisk for italiensk rasjonalisme. Det er en av de mest berømte italienske villaene som ble bygget i byen på 1900 -tallet. Takket være støtten fra Zegna og Giorgio Armani ble bygningen restaurert av den italienske monumentbeskyttelsesavdelingen og gjort tilgjengelig for allmennheten.

Sightseeing i Italia Sightseeing i Italia Fontana di Trevi skulptur

I tillegg til den store restaureringskampanjen, var det også andre prosjekter som oppnår rekonstruksjon av den samme bygningen og datidens italienske livsstil. Et betydelig kunstobjekt ble opprettet for hvert rom. Det representerer livsstilen til de to søstrene på en moderne måte. Dette prosjektet ble realisert ved hjelp av mange moteselskaper, inkludert Alessi og Nodus.

Sightseeing i Italia sightseeing i Italia emanuelle II

Sightseeing i Italia sightseeing i Italia vitorio emanuelle II galeria

Sightseeing i Italia sightseeing i Italia vitorio emanuelle II prada versace

Sightseeing i Italia sightseeing Villa Necchi