elegant bolig i geometriske former i Brasil

Stilig bolig i Brasil

Macedo Architects, Gomes & Sobreira tegnet Kopaiva -treboligen. Dette moderne hjemmet på 330 kvadratmeter ble reist i 2013, og ble bygget i en L -form rundt et stort copaiva -tre.

Det ligger i Brasília, Brasil

elegant bolig i Brasil mange trær i hagen

Kopaiva trebolig til Macedo, Gomes & Sobreira:

Designkonseptet for denne boligen i Brasília er hovedsakelig basert på landskapet: et løvrike copaiva -tre og en liten mengde “cerrado” vegetasjon (tropisk savanne, typisk for sentrale Brasil) vokser i eiendommen, og i øst ser det ut mot en fjellkjede.

Hovedinngangen og konstruksjonsplanen til komplekset bestemmes av den indre gårdsplassen rundt Kopaiva -treet.

Første etasje i huset er designet i en L-formet blokk

elegant bolig, varmt utseende, mye tre

Det er kjøkken, stue og soverom. De er forbundet med cerrado -vegetasjonen med en lang veranda som strekker seg langs lokalene.

Terrassen spiller rollen som overgang mellom innendørs og utendørs rom og beskytter også innendørsrommene mot sol og regn

chic residence åpen design massive kolonner

Klimaet i Brasília tillater (og krever) et åpent prosjekt og passive løsninger, så det er ikke nødvendig med klimaanlegg (for kjøling eller oppvarming). Badene ligger i den vestlige delen av første etasje og beskytter badene mot den vestlige solen. Vaskerommene, gjesterom og garasjen / multifunksjonsrommet ligger i den nordlige delen av den L-formede blokken, og de innrammer gårdsplassen.

Gangen er smal, men veldig godt opplyst med vinduer fra gulv til tak

elegant bolig smal gang innfelt belysning

Den prismatiske blokken i andre etasje definerer takrommet (utvidet veranda) og tillater dobbel høyde på stuen

elegant boligbibliotek i andre etasje chic residence sisal runner gunte glassdør

Det forbinder visuelt biblioteket og mediarommet ovenfor. Rekkverkene har et design av bokhyller for familiebiblioteket, slik at bøkene også er visuelt til stede hjemme, som det egentlig var familiens ønske.

En effektiv løsning

elegant bohylle i lyst tre

Materialet i interiøret er hovedsakelig tre: gulv, tak og ramme er laget av lokalt tre, noe som skaper en behagelig atmosfære og integrerer seg med naturen rundt..

Flisepanelet i garasjen og det multifunksjonelle rommet ble designet sammen med barna, dedikert til kunstneren Athos Bulcão og folkekulturen i Pernambuco.

Tallrike geometriske figurer – fargerike og friske

elegant bolig geometrisk fargerik veggdekorasjon chic bolig veggfliser fargerike trekanter

Om kvelden kan du nyte stillheten

elegant bolig lyst ved inngangen

elegant bolig stort tre foran garasjenelegant hengematte av blonder

En lur i de elegante hengekøyene er alltid velkommen

elegant bolig terskelfri overgang til verandaen

Det fargerike glasset ved inngangen gir en festlig atmosfære

elegante dører og vinduer i glassmalerier

elegante boligkaktuser og småstein