trapper glass trapper siller collage

Glass trapper med eleganse og stil fra Siller

I dag skal vi introdusere deg for noen av de fantastiske kreasjonene fra huset Siller tilstede. Det handler om de stilige trappene som er designet av glass. Familieselskapet Siller har eksistert siden 1958 og ble grunnlagt av Christian Siller. Det er en vellykket blanding av italiensk design og tysk kvalitet med hovedkontor i Sør -Tirol.

Selskapets filosofi er: Vi gjør det vi liker, og vi elsker å lage ekstraordinære trapper. Firmaets tjenester inkluderer alt – fra selve prosjektet til produksjon og montering av trappene. Sillers kunder kommer fra hele verden og har forskjellige ønsker og behov. Derfor jobber selskapet hovedsakelig kundespesifikt, og teamet av spesialister tar gjerne imot enhver utfordring. Siller har allerede en rekke patentdesign for trapper laget av fine materialer som glass, tre, betong og rustfritt stål. Nye byggematerialer testes også stadig, for eksempel Corian – et spesielt materiale fra DuPont eller til og med gullblad for mer luksuriøse prosjekter. Sillertrapper er allerede tilgjengelige i alle mulige stiler. Noen er moderne og minimalistiske, andre overdådige i orientalsk stil og andre andre klassiske eller til og med futuristiske.

Selv om hver enkelt utforming av Siller -trappene er unik, vil vi fokusere på glasstrappene her. Vi likte dem spesielt. Du kan finne ut mer om de elleve hovedmodellene av glasstrapper på fritiden på Siller offisielle nettsted. Men vi vil gjerne presentere fire av dem for deg. Det handler om designene Fly, Mistral, Londra og Melbourne.

Siller vindeltrapp Fly

trapper glass siller spiralflue

Flydesignet er et innovativt glassbelegg som er spesielt utviklet for dette. Dette betyr at praktisk talt enhver form kan oppnås. Fluetrappen er hovedsakelig spiralformet og passer for både den private sfæren og kommersielle bygninger. Selv om disse ser fine og skjøre ut, er de spesielt robuste og stabile.

Flyglass trapper – nøye utvalgte materialer og ny teknologi

trapper glass gjennomsiktig siller fugleperspektiv

Fluedesign for luksuriøse kontormøbler

trapper glass siller fly forretningsdesign

Moderne og minimalistisk – Siller Staircase Mistral

trapper glass siller mistral design

Mistral trappdesign er tilgjengelig med glass- eller tresteg. Selvfølgelig blir arbeidet skreddersydd igjen. Som kunde kan du velge mellom forskjellige alternativer eller dele dine egne ideer. Noen varianter er trinn laget av frostet glass, trinn laget av sandblåst glass med antiskli-effekt eller visse mønstre og teksturer som kan brukes som belegg på innsiden av rekkverket. Du har muligheten til å velge mellom grønt og ekstra hvitt (lite jern) glass.

Londra – innbydende og sjarmerende

trapper glass rette linjer siller londra design

Londra er minimalistiske glass trapper som du kan bestille med glass eller tresteg. Selv det mellomliggende laget av trinnene og rekkverket er laget av spesialglass og spiller rollen som en duplisering. Om ønskelig kan trinnene belyses med lysdioder i forskjellige farger. Londra er en gjennomsiktig, elegant løsning for trappene dine som definitivt vil tilfredsstille deg.

Melbourne av Siller – buede linjer laget av fint tre

trapper glass tre melbourne siller

Melbourne detaljer

trapper siller buede linjer tre melbourne glass

Melbourne er en flott sammensetning av arkitektonisk glass og fint tre, en vellykket trappeskapning for ditt hjem eller kontor. De buede linjene og det sofistikerte designet gir hver atmosfære en overdådig touch.

Ta også en titt på de andre glasstrappene fra samlingen vår. Hva synes du om det? Et slikt prosjekt ville være noe for deg?

Spiral Siller -trapp med heis

trapper glass betong siller spiral virksomhet heis

Robust eik, glassrekkverk og bolter i rustfritt stål

trapper glass tykke tretrinn banister siller

Spiraltrapp med flytende tretrapper

trapper glass mørkt tre flytende trinn

Moderne design med lyst tre

trapper glass lys tre trapp rekkverk

Florida design av Siller Stairs

trapper glass tre florida trapperom

Minimalistisk med konkrete trinn

trapper glass siller glaswand betong trinn flytende

Fluetrappen – utmerket og grasiøs

trapper glass siller buet trapprekkverk

Singapore -design av Siller

trapper glass siller trapp rekkverk singapore

Glasspaneler og trinn

trapper glass siller vindeltrapp

Sky-Screw Design av Siller

trapper glass spiral siller trapphus

En perfekt vindeltrapp av glass og tre

trapper glass spiralformede tretrapper glassbord

Flytende trinn laget av grønt glass

trapper glass trinn minimalistisk trapp

Flytrapp med utsikt over hagen

trapper siller glass spiral