stort moderne husarkitektur utvendig fasade grå trepaneler

Et stort og moderne hus i Melbourne, Australia

Arkitektkontoret fra Australia være. arkitektur opprettet Cassell Street -huset som vi ønsker å introdusere for deg i dag. Det moderne huset på 484 kvadratmeter ble bygget i 2012 i Melbourne, Australia. Den fantastiske fasaden er laget av tofarget travertin.

Original fasjonabel fasade laget av travertin – Stort moderne hus

stort moderne hus arkitektur gårdsplass utenfor utenfor området

Hva sier arkitektene om huset: “Cassell Street House er et nyutviklet, moderne hjem. Det ligger på hjørnet i South Yarra, i stedet for et gammelt edwardiansk rekkehus, og er bygget blant lignende hus i vintage -stil. Huset ble designet for å være en påminnelse om tiden, men ikke for å etterligne en bestemt stil, målet vårt var at det er kompromissløst moderne og forblir slik.

Glassvegger i første etasje

stort moderne husarkitektur glassvegger gulvlampe bord

Siden huset ligger på et hjørne, er første etasje spesielt lett å se fra gaten, og det er synlig for forbipasserende fra alle sider. Travertinfasaden består av 10 steinheller i forskjellige størrelser i to forskjellige farger, plassert tett inntil hverandre. Denne båndet på fasaden ligner konstruksjonen av de bysantinske bygningene, som faktisk var målet for huseierne. Men du trenger ikke å tro at alt i dette huset er laget av travertin. Nei, definitivt ikke!

Fasade laget av travertin steinheller

stort moderne husarkitektur monokromatisk

Ta en titt på de vakre bildene og se selv! Det er omfattende glass i første etasje, som åpner opp stuene til den bortgjemte hagen som omgir hele bygningen. Når en besøkende kommer inn i bygningen fra gaten, vil de umiddelbart være i hjertet av bygningen. Når han kommer fra den underjordiske parkeringsplassen, klatrer han tre etasjer opp en buet trapp til soverommene i øverste etasje. Den buede trappen står i kontrast til husets lineære form og utforming. To forskjellige soner kan defineres i første etasje: dag / sommerområdet, som vender mot nord og gir utsikt over bassenget, og natt / vinterområdet, som ser sør og øst til den skjermede bakgården. “

   Veggbelegg av tre – innebygd peisstort moderne husarkitektur interiørdesign peis   Komfortabelt sittegruppe – lenestol i skinn og moderne, iøynefallende gulvlampestort moderne hus arkitektur slappe av sittegruppe lenestol gulvlampe

Trapp – buede linjer

stor moderne husarkitekturtrapp

Alt på badet er grått – monokromatisk design

stort moderne husarkitektur bad fliser grå minimalistisk

Speilskap på veggen på badet

stort moderne hus bad badekar vask speil

Utvidet enkelt spisebord og spisestoler rundt

stort moderne hus spisestue tremøbler sett

Kokeplate og benkeplate på kjøkkenet

stort moderne husarkitektur kjøkken benkeplate

Store innebygde kjøkkenskap gir ekstra lagringsplass for fat og tallerkener

stort moderne hus kjøkken innebygde skap naturlig tre

Omfattende kjøkkenområde – kromatiske farger og utførelser og innebygde kjøkkenskap i tre

stort moderne hus kjøkken industriell skinnende overflate

Spisestue – tremøbler sett

Stue – stor blå hjørnesofa

stort moderne hus stue spisestue hjørnesofa blå

skrevet og redigert av Sabine