attraktivt tømmerhus designer prefabrikerte trekonstruksjoner

The Bunyan Pris: 19 Attraktive Log Home Designs

Den typiske rektangulære hytta, floppet midt i skogen, er ikke lenger standarden ettersom huseiere blir mer og mer kreative for rustikke boliger, design blir større enn livet.

Det ferdige huset har en rolig beliggenhet i skogen

attraktivt tømmerhus designer prefabrikkerte trebyggestrukturer

 Rustikk interiørdesign – steinvegger og trepoler

attraktivt tømmerhus designer prefabrikkerte steinvegger innebygd peis

Hytta GJ-9 er en stilig prototype, laget av Gudmundur Jonsson arkitektur Studio, et norsk selskap. Finske arkitekter har gjort andre endringer i huset, som er stille i den tykke skogen og har glassvegger. Dansken Dorte Mandrup skapte dette rommet på 10 kvadratmeter, som er mer et hjørne for å lese ute enn noe annet. Olson Kundig Architects tegnet denne fantastiske og enorme “hytta”, som er veldig forskjellig fra den typiske designen. Enhver fan av “Ringenes Herre” og “Hobbits” ville komme inn som hytta ser ut som et skjult fristed.

Trehytte – landlig design og arkitekturattraktivt tømmerhusdesign prefab tre kjøkken i vegg

AATA Architecture designet Morevara Hut, en moderne variant av en gammel klassiker. Denne andre hytta har et unikt oppsett som gjør at en trestamme kan holdes på kjøkkenet og dermed utfyller den naturlige estetikken. Chalet Cyanella ligger i de franske alpene og gir et glimt av et moderne interiør som står i skarp kontrast til det naturlige panoramaet utenfor.

 Tross alt har vi et hjem i Seattle som bokstavelig talt slipper urbanisering til tretoppene.

Minimalistisk og rustikk på samme tid

attraktive tømmerhusdesigner prefabrikerte trestubbestenger

WRB i Sverige designet den øvre trehytten, som faktisk gir en fantastisk havutsikt. De rene linjene får det til å ligne mer på et kunstnerisk utsagn enn et feriehus. Piet Ein Heek designet dette boksformede rommet av tre, som kan se ut som en klebrig tavle. Flere bilder her.

Studio Aisslinger skapte denne Berlin -hytta som ser låst ut, men som fremdeles er åpen og har en utrolig særegen design. OLGGA skapte denne flyttbare trehytta som ser rustikk ut fra 3 sider og skjuler et elegant, moderne interiør.

Tømmerhus trenger ikke være små hytter i skogen

attraktivt tømmerhus design prefab hjemmebelysning skinnmøbler

Denne enorme bygningen er et eksempel på de episke trehyttene, da den mer ligner en gammel vikinghall enn noe annet. En stor peis med tømmer bidrar til den rustikke atmosfæren i interiøret. Det tredje eksemplet viser et moderne, men flott interiør, sentrert på peisen, med plass til minst et dusin rundt bålet. Eksemplet nedenfor ligner mer på et herskapshus i tre, men klarer likevel å blande seg inn i naturen estetisk. Et annet interiøreksempel er preget av store tømmerstokker, skinn, stein og brann i en kombinasjon slik at hver trehytte ser tradisjonell ut, uansett størrelse.

   Kompakt prefabrikkerte hus av tre med store glassvegger

attraktive tømmerhus design prefabrikkerte hus tre glass fasade vinduer

Tømmerhus laget av svartmalte trepaneler

attraktivt tømmerhus design prefabrikerte trepaneler svart

   Firkantet rustikt tømmerhus

attraktivt tømmerhus design prefabrikkerte hus trestubbe rustikk