Hus med integrerte svømmebassenger – 10 fantastiske design

C1 -hus av Dettling Architects med integrert svømmebasseng

Moderne hus har ofte en design som inkluderer interiør og eksteriør gjennom såkalte integrerte svømmebassenger forbinder. Forbindelsen mellom huset og bassenget får fasaden til å se mer interessant og attraktiv ut.

For eksempel har et C1 -hus av Dettling Architects et svømmebasseng foran husstrukturen.

Det integrerte svømmebassenget på forsiden ser ut som en gammel vollgrav med en bro som faktisk gir tilgang til inngangen.

Luksuriøst husdesign med integrert svømmebasseng 

M house of Ong & amp; Ong med integrert svømmebasseng

M House of Ong & Ong har en innvendig / utvendig plan med en åpen base utenfor der tredekket er omgitt av vann. Dette gir direkte tilgang til et av de integrerte svømmebassengene uten å ta ekstra plass mellom huset, terrassen og svømmebassenget.

Ekstravagant husarkitektur med integrerte svømmebassenger

robinson road house og svømmebassenger

Robinson Road House av Steve Domoney Architecture har en terrasse som er avrundet med et integrert svømmebasseng og også kan sees fra innsiden av huset gjennom en glassvegg.

Stilig husdesign og mange planter å gå med

SA -bolig ved SHATOTTO med integrert svømmebasseng

SHATOTTOs SA -bolig har et svømmebasseng som verken er inne eller ute. Bygningsdesignen gjør at svømmebassenget kan isoleres fra utsiden. Det transparente taket oversvømmer det med naturlig lys.

Fantastisk eksteriør med svømmebasseng

SGNW -hus med integrert svømmebasseng av Metropole Architects

SGNW Haus by Metropole Architects er også et av husene med terrasse som fører direkte til det integrerte svømmebassenget, som skiller hovedhusets terrasse fra utesalongen ved en pergola.

Nåværende eksteriør med svømmebassengaboobaker house av nico med integrert svømmebasseng

House Aboobaker av Nico van der Meulen Architekten har et integrert svømmebasseng som er tett integrert med husets design. Bassenget går under husets bygningsstruktur, og det skaper derfor et interessant utseende for hele rommet utenfor.

Slående husdesign med integrert svømmebasseng

H2 residens for 314 arkitektstudio

H.2 bolig designet av 314 Architectural Studio har et av de integrerte svømmebassengene rundt bygningen med en trapp som gir tilgang til bassenget. Det resulterende utseendet gir følelsen av et hus som står på vann.

Klassisk husarkitektur i fjellet

casa mecano hus med integrerte svømmebassenger

ROBLESARQs Casa Mecano står på en plattform med en treterrasse som svømmebassenget skal bygges på. Svømmebassenget strekker seg tilsynelatende på terrassen, som er tilgjengelig via trapper.

Hvitt ekstravagant eksteriør med integrert svømmebasseng

hijauan hus med integrert svømmebasseng

Hijauan House by Twenty-Nine Design gir tilgang til det integrerte svømmebassenget gjennom en inngang med et flytende tredekk. Bassenget kan nås fra trappen, men terrassen fungerer også som et bilsete.

Husdesign med, under bygningsstrukturen, et flytende svømmebasseng

hus i melider med integrert svømmebasseng

House in Melides, designet av Pedro Reis, og har også et integrert svømmebasseng som renner under husets struktur. Så du har følelsen av at huset er på det.