slangelignende hytter i skogstrærets fasade

Skogshytter inspirert av vill natur

På det herlige Pedras Salgadas Eco Resort & Spa, Portugal er hjemmet til disse to fengslende strukturene som omdefinerer vårt konsept om et trehus. Disse iøynefallende hyttene er designet av Luis Rebelo de Andrade og Tiago Rebelo de Andrade, og skaper ideen om en treslange som glir uanstrengt gjennom en grønn tretopp.

Hvert trehus har en hytteplass som er tilgjengelig via et langt inngangsparti, noe som faktisk gir en unik, slangelignende følelse.

To slangelignende hytter i skogen

To slangelignende hytter i skogbygningsstrukturene

Designet er en kombinasjon mellom en tradisjonell hytte og visjonen om et vilt dyr og viser oss en lang plattform som gradvis utvider seg når man kommer inn i rommet. Det er soverom, kjøkken og bad i hver skogshytte, noe som gir deg en avslappende og rolig atmosfære. Interiøret gir et over-minimalistisk utseende med organiske trestrukturer og skarp hvit innredning som fremhever en beroligende følelse i huset.

Hvite minimalistiske rom

To slangelignende hytter i skogen med et vedvarende hvitt interiør

Takvindu over sengen

To slangelignende hytter i det minimalistiske hvite soverommet i skogen

Soverommene har takvinduer og vinduer foran, slik at du kan nyte de mange utsikten og lydene utenfor, spesielt hvis du tilbringer noen herlige netter under stjernehimmelen. Disse prefabrikkerte enhetene er produsert på en miljøvennlig og bærekraftig måte, og er utstyrt med solcellepaneler, som holder karbonavtrykket til et absolutt minimum.

 Trange romTo slangelignende hytter i skogen takvindu

Bærekraftig konstruksjon, mørkt tre

To slangehytter i skogen

Eksepsjonell arkitektur

trehus slangelignende hytter i skogen elegant uteområde

Frontvinduet ser originalt ut

To slangelignende hytter i skogstrærnes fasade

Lang bygningsstruktur, som ser ut som en slange

To slangelignende hytter i skogen miljøvennlig

Trehytte midt i skogen

trehus slangelignende hytter i skogsstedet spa-sted

Om natten ser hytta helt opplyst ut.

slangelignende hytter i skogen om natten, lett gangstiGangsti til hytta To slangelignende hytter i skogen slangelignende hytter i skogstien om natten