Vakre reisemål – landsbyen Gouqi i Kina og dens grønne hus

Har du noen gang lurt på hvordan byer og landsbyer vil se ut når du forlater dem? En forlatt landsby i Kina gir svaret. Gouqi – den forlatte landsbyen som tok inn naturen på en majestetisk måte og gjorde den til et mirakel. I dag ønsker vi å introdusere deg for dette uvanlige reisemål. Det handler om en fantastisk landsby i Kina, som vekker interesse for mange turister og fotografer fra hele verden. Dette kalles naturens forlatte vidunder.

Gouqi og dens uvanlige husarkitektur

vakre reisemål gouqi landsby Kina

Når det gjelder urbanisering, tar Kina store fremskritt i denne forbindelse. Men når naturen spiller inn, er det ingen hindringer foran dens majestetiske kraft. I fiskeværet, som nylig har blitt spesielt populært, ble livet fortsatt stengt i 1990. Det antas at landsbyen gradvis ble forlatt på grunn av sin store avstand fra kontinentet.

Du må imidlertid kjøre fire timer med elv til landsbyen! Men det ble ikke til et spøkelsesfullt og skummelt sted. I stedet ble det et finurlig reisemål. I stedet for innbyggere har naturen flyttet inn i denne landsbyen. Det fascinerer alle med sin unike og, som du kan se deg selv, naturlig skjønnhet.

Fiskevær Gouqi – forlatt av folket, men ikke av natur …

vakre reisemål gouqi forlatte landsbyen vakre hus

Vakker utsikt over havet!

vakre reisemål gouqi grønne hus

Storslått terrasse hvor du kan se de naturlige underverkene i flere timer

verdensreiser gouqi terrasse grønn landsby

Gouqi ligger på en av de 400 koralløyene som utgjør Shengsi -skjærgården ved munningen av Yangtze. Elven er en viktig økonomisk og transportrute som har blitt brukt siden antikken. I dag bruker man strømmen hovedsakelig til økonomiske formål.

Du kan miste deg selv i det grønne

vakre reisemål gouqi uvanlig landsby i Kina

En naturlig grønn husfasade

verdensreiser gouqi vakker arkitektur forlatt landsby

Grønt, grønt og igjen grønt …

vakre reisemål Gouqi huser naturlig arkitektur

Å gå ned og ned trappene er en skikkelig opplevelse

verdensreiser gouqi forlatt landsby i Kina

Jane Qings bilder bringer oss nærmere denne uvanlige skjønnheten. Du kan føle naturen rundt deg. Er du imponert over hva slags kunstner naturen er? Vi også! Da kan dette være ditt neste reisemål!

Naturen er overalt i denne fiskeværet

verdensreiser gouqi uvanlige hus grønn landsby