luksuriøse hotellromsmøbler i lilla og blått

Tilbring kort tid med de rikeste i verden

For de fleste av oss har ordet luksus veldig forskjellige betydninger enn det gjør for den valgte gruppen. Det handler om de rikeste i verden, hvis liv er som en film. Det er utrolig hva du faktisk kan glede deg over når du tilhører denne sjeldne gruppen. Er du nysgjerrig på hva slags luksushoteller du vil bo på??

La oss se på … … og også drømme litt!

Verdens beste luksushoteller

luksushoteller i Abu Dhabi

luksus hotellrom svart tak lysekrone

La oss gå inn i Royal Etihad Suite i Jumeirah At Etihad skyskraper i Abu Dhabi. Suiten har 4 soverom, 6 bad og 2 spiseplasser. Det opptar hele 60. etasje og er preget av sin sjenerøse, frodige stil.

Presidentleiligheten i Waldorf Astoria

luksus hotellrom waldorf astoria new york

luksus hotellbord laget av rødt glass

Presidentleiligheten i Waldorf Astoria i New York gjør deg oppmerksom. Den består av 4 soverom, ikke for sofistikerte, men veldig elegante. Dette er den eneste presidentleiligheten siden Herbert Hoover, der hver president faktisk har bodd.

Royal Suite på Hotel Imperial i Wien

luksus hotellrom hotell wien

luksus hotellrom lysekrone interessant skrivebord

Dette er Royal Suite på Hotel Imperial i Wien. Dekorasjonen er designet med hvite, gull og blå aksenter. Suiten er preget av store, flotte lysekroner og har en stor stue, skrivebord, spisebord og 3 soverom. Ekstraordinær!!!

The Hard Rock Hotel i Las Vegas

luksus hotellrom hard rock

luksus hotellrom skinnrem

Her presenterer vi provokatøren på Hard Rock Hotel i Las Vegas. De 2 soverommene er innredet med speil i taket. Stuen er virkelig stor. Teppet, laget av sorte skinnbelter, gir stuen et unikt utseende.

The Prince of Wales – Suite på Hotel Bristol i Wien

luksus hotellrom Prince of Wales

luksuriøst hotellrom gul krakk

Prince of Wales -suiten på Hotel Bristol i Wien har et edelt design. Med sine historiske aksenter og innrammede portretter, er denne leiligheten en pretender for sjarm og stil.

Burj Al Arab

luksuriøse hotellromsmøbler i lilla og blått

luksus hotellrom burj al arab

Få hoteller i verden ser like nydelige ut som Burj Al Arab. Skulle du bli her, ville du bli behandlet som kongelige. Det sofistikerte spaet vil berøre deg for alltid.

Palmen i Dubai

luksus hotellrom palm dubai

luksus hotellrom hvit gulvlampe

Den eneste i verden er Hotel The Palm i Dubai. Det tilbyr en eksklusiv og skinnende stil, som er preget av vakre hager, fontener, svømmebassenger og 90 luksuriøse hotellrom og suiter. Gjestene liker den elegante arkitekturen og det moderne interiøret.

The Cove Atlantis på Paradise Islands

luksus hotellrom atlantis

luksus hotellrom gule puter

The Cove Atlantis på Paradise Islands tilbyr et imponerende antall toppleiligheter som har blitt så rikt og luksuriøst innredet at du vil tilbringe hele livet der.

 Schweizerhof Bern

 luksus hotellrom brun seng

luksushoteller ser nydelige ut

Schweizerhof Bern er et bemerkelsesverdig hotell i sentrum av den sveitsiske hovedstaden. Antall rom er 99. Det er god stemning overalt. Designerne presset igjennom ideen om moderne, enkle linjer, slik at du kan slappe av uten å føle presset fra de sofistikerte møblene.

Interkontinentale Hong Kong

luksuriøst hotellrom fargerikt innredet

     luksushoteller i hong kong

Wow! Inter Continental Hong Kong kan trekke pusten et øyeblikk. Det har blitt internasjonalt kjent for sine luksuriøse hotellrom og service. Man kan bare drømme om eventyrutsikten.

Hvis jeg har gjort deg nysgjerrig på disse unike luksushotellene over hele verden, fortsett å tro meg, drømmer går i oppfyllelse!