Volcano bikube installasjon oslo norge

Kreativ, nyttig og miljøvennlig setting i storbyen

I et forsøk på å støtte birøkt i Oslo (Norge), arkitektstudiet snøhetta den såkalte vulkanen bikube ble designet og opprettet og på toppen av dagligvareavdelingen mathallen Installert. Dette prosjektet kombinerer både sentrum og ulike grønne områder i byområdet.

Den strukturelle formen og mønsteret er sterkt påvirket av de naturlig forekommende honningkakene, noe som resulterer i kantede paneler med sekskantede former. Trevolumene stikker ut over brystningshøyden og forbipasserende på gaten kan lett se dem.

Vulkanens bikube

Volcano bikube installasjon oslo norge anlegg

Prosjektet “Volcano Beehive” fremhever matproduksjonens viktige rolle og tar sikte på å øke bevisstheten blant folk. Denne holdningen ble utviklet fra samarbeid mellom flere selskaper, blant annet: aspelin ramm, scandic, sparebankstiftelsen dnb, bybj birøkterlag, heier du rietz og snøhetta.

De to plantene på toppen av dagligvareavdelingen   Pollinerende vulkan bikubeinstallasjonen oslo norge

Biefamiliene

Volcano bikube installasjon oslo norway loot

Volcano bikube installasjon oslo norge bier

Sentralt plassert

Volcano the bikube installation oslo norge setting

Bemerkelsesverdig design

Volcano bikube installasjon norge ideer

Små modeller av prosjektet

Bikubens setting Oslo Norge modellerer mønster

De to bikubene installert symmetrisk ved siden av hverandre

Volcano Beehive Installation Oslo Norway Public Awareness Volcano-bikube-installasjon-oslo-norge-prosjekt