arkitektonisk element singapore avslapning utvendig design

Zen House for Relaxation i Singapore oppmuntrer til sosiale kontakter

Bare ett ord er nok til å beskrive Berrima -huset i Singapore: Zen! Den bærer mange elementer i asiatisk kultur og er fra Park Associates blitt utvidet. Berrima -huset representerer et rom for kropp, sinn og sjel. Det fremmer sosial interaksjon og glorifiserer behovet for å tilbringe tid med familien vår i ulike aktiviteter.

Egentlig var det å bygge Berrima -huset mer en måte å fokusere på forskjellige områder mens du serverer forskjellige aktiviteter.

 Volumetrisk bygningsstruktur av husetzen house singapore avslapningsarkitektur

Huset har en volumetrisk struktur som presenterer en grønn oase i hjertet – en vakker gårdsplass deler første etasje og skaper en luftig atmosfære.

Eksotisk, hyggelig, beroligende atmosfære ute

zen house singapore avslapning tregulv

Vakker design – et slående arkitektonisk element i Singapore

arkitektonisk element singapore avslapningside

Utvendig design – hvite vegger

Hagen

zen house singapore avslapning bakgård

En Zen -fontene rammer husdekket, nesten alt her er kledd i edel marmor. Den lyse atmosfæren er et av fokuspunktene for hele husutstyret. Som et resultat ser huset flytende ut: rommene har ingen vegger, men er innrammet av glass, det er bare noen få dører og mange korridorer. Fra kjøkkenet kan du gå direkte til den indre gårdsplassen, og hvorfor ikke spise der også, omgitt av sin egen, intime, rolige grønne atmosfære. Hvordan finner du det? Betryggende? Slapper av? Eller hva?

Store glassvegger slipper inn dagslys

zen house singapore avslapning glassvegger

 I gangen – snøhvite, slette vegger – tregulvzen house singapore avslapning minimalistisk hvit        Moderne komfortabelt bad – marmorarkitektonisk element avslapning bad marmor mørkProsjekter, tegninger, utkast  zen house singapore avslapningsprosjekt

arkitektonisk element singapore avslapningsplanzen house singapore avslapningsdesignzen house singapore avslapningskonsept