designerbord treglass flott design

Designerbord laget av glass og tre

I dag vil vi ha deg en Designerbord nåværende, som etter vår mening er virkelig fantastisk.

Så enkelt og fortryllende vakkert. Spesielt hvis du har et hus som har god utsikt og forbindelse til naturen, vil du definitivt også bli forelsket i dette verket.

Det er bordet av designeren Christopher Duffy London. Den viser en design på flere nivåer og etterligner havets blå dybde. Både materialer, glass og tre, har alle nødvendige sertifikater som beviser deres egenart.

Flott borddesign

designerbord treglass blå

Borddesign

designerbord treglass blå

Glasset er kuttet ut eller hellet på en slik måte at det virkelig ser ut som en detalj av havet. Det er faktisk en serie med slike verk, og de er alle unike, men like utrolig vakre i sin natur.

Som mange andre ideer, kom denne i stor grad ved et uhell. Duffy observerte glasslagene hos en lokal produsent. Han la merke til at materialet ble mørkere når flere lag ble plassert oppå hverandre. Så kom assosiasjonen til havets dybde i hans forstand. Ønsket om å bruke det samme materialet i møblene sine for å representere havets skjønnhet kunne ikke lenger stoppes i ham.

Utsikt ovenfra

designerbord treglass blå utsikt ovenfra

Designert bord av Duffy

designerbord treglass blå

Duffy og teamet hans jobbet med designen av bordet i mange år. Man har eksperimentert med forskjellige 3D -modeller. Til slutt består samlingen av 25 stykker.

Prisen på bordet er spesielt høy. Men man kan forstå det i dette tilfellet, fordi det ikke bare er et bord, men egentlig et kunstverk.

Unik

designbord av treglassdesign

Stil og klasse

designerbord treglass blå

Denne tabellen representerer tendensen til å etterligne naturen i førsteklasses design. For først da blir ting like genialt enkle som i dette tilfellet her. Fargene, så vel som materialene av høy kvalitet, lar et slikt arbeid passe nesten sømløst inn i enhver luksusmiljø.

Det er virkelig vanskelig å ikke være sjalu på eierne …