gardiner ideer gardiner persienner rullegardiner deco ideer

12 flotte dekorative alternativer til gardiner

Det er mange måter å legge til mønstre i et rom. En av dem er vinduene. Du kan sette dem der på en rekke forskjellige måter, for eksempel gjennom tekstiler. Disse kan være omfangsrike strenger av tekstiler eller skreddersydde, funksjonelle former. Dette er to flotte varianter, men de tømmer absolutt ikke mulighetene.

Vinduene i seg selv kunne vise interessante mønstre. Det malte glasset ville være en tradisjonell løsning. Men industrielle vinduer og dører kan oppnå en lignende effekt. Du kan imidlertid lage denne på en mye mer moderne måte. Det er også etset glass, paraplyer, skyggeseil og mange andre Gardin ideer. På denne måten filtreres ikke bare lyset som kommer inn, men forskjellige former skapes.

Den første blant gardinideene som presenteres er blyglasset

gardiner ideer alternative gardiner blyglass personvern beskyttelse solbeskyttelse

Disse fantastiske glassmaleriene fyller rommet med stemning og drama. De er absolutt ikke for alle. Men de viser hvordan hoveddesignideen til et rom kan representeres gjennom vinduet.

Metall skjermer

gardiner ideer alternative gardiner metall lerret dekorasjon ideer skygge lek

Vannstråleskårne aluminiumsskjermbilder skaper disse roterende arabeskene av lys og skygge. Hvilken bedre dekorasjon kan du forestille deg på disse gulv-til-tak-vinduene?

Skulpturelle lerret

gardiner og gardiner ideer alternative panel gardiner personvern beskyttelse solbeskyttelse

Her har vi å gjøre med en skulptur inspirert av alger. Den henger foran vindusveggen som gardinene. Videre sikrer det et interessant og strukturert utseende i dette store rommet.

Mønstre som beskytter det private området

gardiner og gardiner ideer geometriske mønstre

Disse interessant malte mønstrene bidrar til å beskytte personvernet i dette tradisjonelle rommet. De myker også det innkommende lyset og beskytter dermed de myke stoffene og treverket.

Etniske rullegardiner

gardiner ideer gardiner persienner rullegardiner deco ideer

Rullegardinene her har blitt dekorert med marokkanske mosaikkmønstre. De sikrer en etnisk og spesielt interessant karakter på loftet. Personvern er imidlertid fortsatt sikret.

Dører med metallrammer

gardiner og gardiner ideer rullegardiner stort vindusområde vindusdekorasjon

Metaldører i en verkstedstil representerer en saklig, geometrisk tilnærming til utførelsen av vindusarbeidene.De grove metallrammene er igjen fra Mondrian-maleriene.

Rundmalte vinduer

gardiner og gardiner ideer farget glass rundt

De moderne, fargede runde glassvinduene representerer fokuspunktet i rommet. Dette er et dristig og vellykket valg.

Gjemt bak gulv til tak og blekede gardiner gir den mønstrede formen den rette touchen av spenning i dette rolige badet. La du merke til at det ikke stemmer overens med det linkmønsterte teppet i det hele tatt? Men egentlig ser de bra ut sammen, ikke sant??

Laserskårne paneler

gardiner og gardiner ideer panel gardiner paneler laget av tre laserskåret

Her ser vi en kul og helt ny tolkning av de klassiske kafégardinene. De laserskårne trepanelene flyter over vinduene og sikrer dermed beskyttelse av det private området og lysstyring. Rull disse over den hvite veggen, så blir de til kunstverk.

Merkelige solseil

gardiner ideer kjøkken gardiner markise fortelt

Disse kule stripete solseilene er et morsomt alternativ til den typiske dekorative stripen.

Filigran -skjermer

koselig sittegruppe ganginnredning ideer vindusdekorasjonsideer

Disse har blitt brukt i mange år i det varme ørkenklimaet og sikrer dermed kjølighet i de solfylte omgivelsene. Den samme tilnærmingen gir stor effekt i garderoben og skapet. de Delia Solarform filtrerer lyset og beskytter det private området.

Flaskeglass

gardiner og gardiner ideer farget glassflaske glass

Fargede flaskerondeller fyller vinduene i dette vinrommet. De korresponderer godt med vintage flasker i nærheten. Resultatet er ikke bare et vakkert, men også et praktisk resultat, fordi vinflaskene er beskyttet mot sollys.