Moderne skjenkedesign – jeg gir deg fem gode eksempler

Skjenkene har mer enn ett formål. De er ikke bare beregnet på å brukes til tingene du ellers ikke har plass til. De tjener også formålet med å skape mer plass og fullføre det ellers uferdige utseendet. Det pleide å være et nyttig møbel, og nå er det mye mer en ekstra. La oss se på noen få moderne funksjoner i dette møbelet?

Tenk på håndtak som er en integrert del av designet. Basert på eksemplene som er vist, kan vi se hvordan skjenkene tar akkurat det rette stedet, som ellers ville virke for lite dukket opp. Du kan deretter utstyre den i hvilken som helst farge og få inn riktige dimensjoner. Dette er en stor påstand som ble opprettet med total enkelhet.

Moderne skjenker og kommoder

hvit glanset kommode skjenker gul veggdesign

forfengelighet

svart vegg design kommoder teppe spisestue spisebord tre

Ikke gå deg vill av navnet. Dette eksemplet er ikke der for å bringe alt annet i skyggen, men heller for å få rommet til å se vakkert ut. Den ikke robuste karakteren skjuler et snev av moderne liv. De strategiske rolletegningene og basen bidrar til dette.

Hvit høyglans

hvit høyglans skjenk stue

skinne

beige kommode skjenk maleri veggdesign speil

Her har vi å gjøre med et rent og samtidig gjennomsiktig utseende. Skjenkelementene tjener mer enn ett formål her. Interessert, ikke sant? Du har også et speil – overflaten er så blendende. Du har et rom der du kan finne alle de vakre tingene i livet. Overalt i dette rommet og uansett fra hvilken vinkel du ser på det, er alt glamorøst og fantastisk. Skjenken fungerer som et dekorativt tilbehør som går langt utover de tradisjonelle teakvariantene.

Blek beige farge

skyvedører kommode kjøkken lagringsplass

Metropolis

mørk atmosfære stue glassskap tre kommode

Hvem sier at du ikke kan konvertere hjemmekjøkkenet til en spisestue? Gjør det og skape et rom hvor du virkelig kan gi frie tøyler til din kulinariske lidenskap. Dørene med de rette panelene og flatene er arven fra et annet stadium i livet vårt. I et slikt rom kan vi som voksne bytte favoritt ting. Jeg mener de tingene vi liker å spise, drikke og så videre. Denne trenden kan kalles Metropolis.

Åpen plass

åpen plan kommoder skjenker vegg enhet

Amelia

utstiller gulvlampe stue vegg enhet kommode

Robust atmosfære

dresser sidebaord wood bordlampe hvitt vindu

Skjenker trenger ikke føres inn i rommet etterpå. De bør ikke settes opp raskt eller være et tillegg til bordet. Skateboards er velkomne møbler, som må vurderes med spesiell forsiktighet når du planlegger utstyret. Er det noe bedre enn møbler som gir deg flere fordeler og fordeler enn du opprinnelig forventet? Med denne skjenken har vi akkurat denne saken. Den har både et hulrom og en solid støtte. Det hele ble skapt med integrert skjønnhet. Hver skjenk spiller en vesentlig rolle for å gjøre om en bygning til et hjem. Amelie illustrerer tydelig viktigheten av dette møbelet. Fordi det som en gang var et hjelpemiddel for å servere mat, gir den moderne presentasjonen av det samme en moderne teft.

Metalliske aksenter

moderne skjenker og kommoder i hengelampe i tre

Leken fargekombinasjon og geometriske linjer

moderne kommoder massivt tre blått veggdesign

Åpne hyller

Moderne skjenker og kommoder i massivt tre

Objektiv design

heltre eleganse hvit Moderne skjenker og kommoder

Skåret tre

moderne kommoder skjenker massivtre vinduer

Hvitt og penger kombinert

moderne kommoder skjenker massivt tre gul hvit

Skyvedører og heltre

Moderne skjenker og kommoder i massivt tre, klassisk

Flere bemerkelsesverdige pyntegjenstander

Moderne skjenker og kommoder i massivt tre

Lilla sirkler som dekorasjon

Moderne skjenker og kommoder industriell stil

Stabelbar konstruksjon – ekstra lagringsplass

Moderne skjenker og kommoder i massivt tre, praktisk talt mørke

Turkis farge – lyse og mørke nyanser

moderne kommoder skjenker massivt tre turkis farge

Lyse gul og varm brun – et solfylt utseende

moderne kommoder skjenker massivt tre varm gulHvit, glatt overflate

Moderne skjenker og kommoder i massivt tre, hvit overflate