Moderne badideer luksuskomfort minimalistisk hyllebasseng15 moderne baderomsideer for mer luksus og komfort

Fremover med fire trinn eller minst “fire vegger” beskyttet inn i fremtiden?

Loo. Trone. Potte. TOALETT. Dette er bare noen av begrepene vi bruker når vi refererer til de fire dekkede veggene som beskytter toalettskålen som er installert i et betydelig område av hjemmet.

Per definisjon forstås et bad som et rom eller en bygning som inneholder minst ett toalett. Men ved hjelp av moderne tekniske fasiliteter og utstyr for fysisk velvære kan dette rommet eller bygningen med minst ett toalett gjøres til et toalett selv – det kan derfor bli utsatt for en kosmetisk prosedyre. Gjør en romoppgradering på en eksemplarisk DIY -måte, som inkluderer helhetlig renovering av badekar, gulv og toalettbord – utstyret på badet ditt vil gå langt utover motetrendene i 2012.

Mørkt baddesign – moderne og klassisk på samme tid

Moderne bad ideer luksus komfort badekar vindu

For noen uker siden feiret flere kvinner og jeg svigerinnenes kommende bryllup. For å holde hønsefesten besøkte vi en nærliggende historisk by. Etter at vi hadde gått lange avstander foran de gammeldags, pittoreske butikkfrontene, tok vi noe å forsterke og returnerte med bilen vår. Et av høydepunktene for dagen for meg var imidlertid et besøk i en ombygd versjon av det offentlige toalettanlegget i et gammelt teater.

Feminint bad – mørke lilla vegger

Moderne bad ideer luksus komfort badekar mørke lilla fliser

Vi gled på bare for en rask oppfriskning, men bestemte oss for å slappe av og slappe av. Mens jeg tok på meg en fuktighetsgivende leppestift, satt resten av jentene i de mest komfortable, fløyelspolstrede stolene rundt sminkebordet. Det oppvarmede rommet pakket oss inn i varmen, og vel, la oss innse det – det er store mangler i mange offentlige sanitærområder i denne forbindelse, men ikke her. Det luktet deilig: som på kjøkkenet på en bakedag. Jeg kunne lett bli vant til et slikt bad.

Hvis vi respekterer toalettet som vår trone, bør vi ikke tenke på verdigheten til de andre møblene og beslagene på badet?

Moderne bad ideer luksus komfort badekar innebygd peis

Med disse fire trendinnstilte oppgraderingene kan du gjøre oppholdet på badet til en luksuriøs opplevelse og kle selve rommet i stilfull eleganse, slik at det ville være ganske hyggelig å lese et blad..

Oppvarmet håndklestativ

Moderne-bad-ideer-luksus-komfort-badekar-flislagt servant

Hvis du har vært i dusjen og deretter hoppet ut, vil det samme sikkert gjenta seg igjen og igjen – du går ut av dusjområdet og drypper av gåsehud mens vanndråper ruller ned på den dunete dørmatten – nå gjør du det trenger ikke å forholde meg til det vanlige plakatopplevelsesinnholdet med dusjing. Den trenger bare en enkel veggmontering, og badehåndklærne vil omfavne deg med varmen og drive bort din følelse av frost.

Surroundlyd dusjradio

Moderne bad ideer luksus komfort servantskap

Det er et velkjent faktum at akustikken i dusjrommet er i stand til å trekke ut divaen eller rockestjernen i oss. Fra improviserte sanger til våre favorittoperaer til reklametavler – når vannet faller på oss i jevne stråler, vokser stemmeboksen vår til de mest utrolige lydene. Så skru opp volumet, gå på dusjscenen og syng av hele ditt hjerte og hals. Hvem vet, de daglige øvelsene med en så flott dusjeradio som alltid slås høyt kan en vakker dag gjøre deg til en del av det neste globale talentsøket!

Helautomatisk toalett

Moderne bad ideer luksus komfort lysekrone skillevegg

Borte var dagene da du måtte stikke hodet ut av sprekken i baderomsdøra for å skrike i en tone som var hørbar for hele nabolaget, “Hvem forlot toalettsetet? Igjen!?! ”Med et helautomatisk toalett trenger du ikke lenger å bekymre deg for at du ved et uhell skulle falle i pannen mens du gikk på toalettet ved midnatt hvis romkameratene til hannarten glemte å lukke lokket. Denne babyen har mange triks under beltet. Vannspray, automatisk tørking og til og med melodier å serenere deg med.

Du og Han – servanter, samt ditt eget kosmetiske speil for ham og henne. Dusjen hans, hennes overdådige luksuriøse boblebad

Moderne bad ideer luksus komfort hvitt innvendig speil

 Flatskjerm -TVen hans, lesehjørnet hennes foran den strålende peisen. Disse elementene ville bevise at sameksistens noen ganger kan være effektivt. Selv om systemet og samtykket i boligforholdene til Jess, Nick, Schmidt og Winston fra NBCs New Girl ser ut til å fungere feilfritt for det meste, ville et bad som fornekter både feminine og maskuline mest grunnleggende behov og forskjellene mellom kjønnene bli feiret på en moderne, balanserende måte, slå vekkerklokken klokken 16:30 om morgenen og det påfølgende baderitualet til en unik opplevelse som ville være verdt en soloppgang.

Søt baddesign – moderne, urbant interiør

Moderne bad ideer luksus komfort badekar lilla vegger

Enten du skal tilbringe timer i dette helligdommen for å fullføre den krøllete frisyren din eller se den helt som en vital nødvendighet blant andre, kan du lage karakteren og stilen på badet ditt selv og gjøre det på en måte du vil være stolt av. Velg toaletter og deres kolleger med ideen om å måtte erstatte ordet “skitten” med et annet i uttrykket “ha en skitten munn”, for eksempel “vakker”!

     Minimalistisk bad – veggmontert vask og veggspeil – grå, grov overflateModerne bad ideer luksus komfort badekar rosa servant

Kombinasjon av svart og hvitt på badet

Moderne bad ideer luksus komfort badekar sort og hvit design

Lys, hyggelig atmosfære på badet 

Moderne bad ideer luksus komfort badekar hvit

Lite bad – elegant atmosfære

Moderne bad ideer luksus komfort kompakt romlukker   Varm, innbydende atmosfæreModerne bad ideer luksus komfort skillevegg vegg  Mørkt bad – moderne innredningModerne bad ideer luksus komfort wc toalett mørk