Forbedre badet ditt med en moderne vask

Hvis du synes vasken er et kjedelig og trivielt emne, bør du ta deg god tid og sjekke ut vår samling i dag. Vi har oppdaget 30 ekstraordinære servanter for badet ditt som vil overraske deg med sin eleganse og smarte design. Her finner du en rekke former og materialer fra rund til firkantet til langstrakte og ovale servanter. De var laget av keramikk, marmor, glass, tre og Corian. Det er noe for enhver smak. Bli hos oss og finn ut hva som er skjult bak hver modell av servant.

Sprut av Catalano Design

servant design catalano

Vårt første funn er denne magiske skapelsen av Catalano. Minimalistisk design laget av sanitær keramikk, magisk dekorert med et sprut av asurblått. Denne vasken minner oss om det endeløse havet og gir badestemningen en karibisk smak.

Tåren til Philip Watts

servant design philip watt

Vi ble veldig tatt av denne fantastiske, organiske formen. Den sofistikerte designen passer perfekt til nesten alle baderom og er et ubestridt blikkfang.

Bærekraftig eleganse fra Roca

servant design roca

Denne geniale løsningen for servanten din er en vellykket kombinasjon av estetikk, funksjonalitet og miljøvennlighet. Vasken ser ikke bare elegant ut, men er også koblet til toalettet, og derfor brukes vannet på en optimal måte, av hensyn til miljøet.

 LED -drama av Antonio Lupi

servant design antonio lupi

Denne dramatiske forestillingen av Antonio Lupi fortryller med sitt nesten uvirkelige utseende. Buede former, en flat profil og mystisk LED -belysning skaper en beundringsverdig komposisjon som først og fremst var beregnet på minimalistisk baderomsdesign.

Multifunksjonalitet fra Caroma

servant design caroma

Her kan du se en annen bærekraftig beslutning av Caroma. Den smarte kombinasjonen av servant og toalett sparer ikke bare plass, det sparer også dyrebart vann. Det er også den perfekte løsningen for mindre bad.

Chin Chia Lim glass og keramikk 

vask design Chin Chia Lim

Perfekt design og miljøvennlig oppløsning av Chin Chia Lim Multifunksjonaliteten til denne servanten, som er koblet til badekaret, er dessverre litt begrenset. For eksempel vil det ikke være veldig billig å fylle badekaret med vann mens du pusser tennene.

Solid utseende fra Cristalplant

servant design cristal anlegg

Denne robuste marmorplaten er faktisk laget av plantebaserte råvarer og dyrebare mineraler, noe som gjør den til en stolt, bærekraftig løsning for badet ditt. Funksjonelt og estetisk passer det smale gitteravløpet perfekt til servantens minimalistiske design.

Badekar med integrert servant fra Desnahemisfera

servant design Desnahemisfera

Surrealistisk vask fra Glassworks

servant design glassverk

Du vil spesielt like dette designet hvis du liker Salvador Dali -stil. Denne sofistikerte og naturlige på samme tid skinner i et mystisk lys og gir badstemningen en uvirkelig touch.

Minimalisme laget av tre av Julia Kononenko

servant design tre julia kononenko

Denne flotte vasken ser mer ut enn et trekart. Sporene har imidlertid den rasjonelle funksjonen å lede vannet raskt til avløpet. Eksklusivitet og funksjonalitet går hånd i hånd her.

Water, Water av Joel Roberts

servant design joel roberts

En poesi laget av hvit keramikk – de bølgeformede servantene av Joel Roberts er en ekstraordinær perfeksjon. Kranen er fullt integrert i profilen, og vannet renner ut som en foss og danner en miniatyrbølge.

Orientalsk design av Kohler

vask design kohler

Eventyrservantdesignet av Kohler er for deg som liker en fantastisk, orientalsk atmosfære. Den keramiske servanten var dekorert dyp og rund med filigran, blomstermønstre.

Den gjennomsiktige servanten fra Lago

servant design lago

Den edle designen til Lago er en vellykket kombinasjon av robust naturlig tre og glass. Det ser ikke bare bra ut, men det vil sikkert glede de små også.

Vingen til LDVC

vask design ldvc

Det sofistikerte vingedesignet strekker seg langs baderomsveggen og tilbyr samtidig nok plass til baderomsutstyret ditt. Den øvre enden er utstyrt med et fint LED -lys og avrunder hele oppstillingen av vasken.

  Delikate kurver fra LG Hausys Hi-Mac-er

servant design lg hausys hi macs

Mastellas calla -design

servant design mastella

Som en perfekt etterligning av calla -blomsten er denne vasken veldig beundringsverdig. Organisk form og optimal funksjonalitet er kombinert på en sofistikert måte.

Den flytende designervasken av Thomas Coward

rund vask design omvivo

Michael Harbouns futuristiske konsept

servant design michael harboun

En vask uten kran

servant design moab80

Zen -stemning av Omer Sagiv

servant design omer sagiv

Gi badet ditt et umiskjennelig zen -humør med den ovale servanten fra Omer Sagiv. Kranen er gjemt i en merkelig søyle laget av store, runde steiner og vannet renner ut som en liten foss. Denne designen er tilgjengelig i krom eller i kinesisk hvit.

Skjærebrettet fra Philips

servant design philips

Treskall fra PlavisDesign

servant design plavisdesign

Minimalisme laget av tre av Rapsel

vask design rapsel tre

Den varme teksturen på lerketreet gir mer komfort på badet. Dette designet er en gjennomtenkt løsning for deg som liker minimalisme og komfort.

Rund servant fra Jewels -kolleksjonen fra Vitra

servant design rundt tre vitra

Foss servant av Sesshu Design

servant design sesshu design

Ta med et stykke av Fjernøsten inn i hjemmet ditt!

Romslig og raffinert laget av glass av Studioart

servant design studioart

Rene linjer av UsTogether

servant design sammen

Med denne designen kan du elegant kombinere servanten din med det frittstående badekaret og dusjen.

Victor Vasilevs kube

servant design victor vasilev

Denne transparente terningkonstruksjonen overrasker oss, og den var samtidig optimalt plassert på en marmorbit.

En funksjonell duo fra Vitra

servant design vitra

Eksepsjonell fra Yanlu

servant design yanlu