Statistikk viser at badet er et av de mest brukte rommene i ethvert hjem. I større familier er det ofte rot i morgen og kveld, som faktisk går på alles nerver. Rotet på badet kan til og med regnes blant de uunngåelige problemene i familien. Kosmetikk, sengetøy og håndklær er ofte spredt rundt på badet, noe som får rommet til å se rotete ut. På den ene siden er det i de fleste tilfeller fordi hvert enkelt familiemedlem har sin daglige rutine og trenger nok tid og plass til det. På den annen side er det viktig for alle å ha et pent, rent bad, hvor du ikke bare opprettholder personlig hygiene, men også finner indre ro og ren avslapning. Men hvordan kunne du designe et slikt rom? Vårt redaksjonsteam har forsket på kompetente svar på dette spørsmålet. I dagens innlegg presenterer vi 4 enkle badideer for bedre organisering på badet.

Et godt organisert bad bør ikke bare være en drøm

Bad ideer mer orden

Hvis du er flau over å navigere på det rotete badet ditt blant rotete ting strødd på gulvet, er det noen få enkle trinn du kan ta for å få tak i rotet på badet og til og med rydde det opp for godt! Og uten å bruke mye penger på det. Husk følgende enkle organisatoriske badideer og bruk dem optimalt til fordel for familien din.

 Følg disse enkle reglene for å holde badet ryddig.

detaljer av et moderne bad med hvit vask og håndklær

  • Enkle og praktiske baderomsideer: endre baderomsvanene dine

Vi har alle vært igjennom dette – alle skynder seg om morgenen og har ikke et minutt til å organisere avlagte klær eller sette tannbørster, sminke og andre redskaper på riktig sted etter bruk. Selv om dette virker som en vanlig virkelighet, er det også noe grunnleggende som faktisk ødelegger badet ditt raskt! Dette er grunnen til at vår bad ide er som følger: Organiser tiden din på en slik måte at du har noen minutter ledig til bestemte tider på dagen til å rydde opp og rengjøre badet. På denne måten forblir badet alltid rent og ryddig. For eksempel, hver gang du pusser tennene, planlegger du et par minutter etterpå å skylle vasken grundig og deretter rengjør den med en klut og egnet rengjøringsmiddel.

Praktiske baderomsideer: Rot på badet kan være fortid

Små bad ideer

  • Smarte badideer: definere personlige rom

Enten du har en stor familie eller deler bad med partneren din, kan det være frustrerende å bare vaske badet (på slutten av dagen). Du kan fundamentalt endre det med noen få organisatoriske triks. Nøkkelen til dette er å definere personlig plass for hvert familiemedlem. Prøv å tildele hver person en merket kurv, hylle eller brett for å redusere spredte “nødvendigheter” og hjelpe alle med å være og holde ansvar.

Nøkkelen til dette er å definere personlige rom for hvert familiemedlem på badet

Bad ideer

  • Moderne badideer: sett opp nok lagringsplass på badet

Et av de største problemene på et bad er lagring – det er tross alt ikke det største rommet i huset! Den beste måten å ha kontroll på badet er å lage en dedikert og stor nok lagringsplass for alle eiendelene dine. Denne ideen hjelper også alle i familien og lar hvert familiemedlem vite hvor tingene som er nødvendige for badet hører hjemme. Du kan sette noen redskaper i merkede beholdere i et skap eller i et annet praktisk oppbevaringsrom i huset ditt. Eller kanskje du vil legge til noen flere hyller eller tårncaddies på badet. Du kan også bruke rimelige lagringsglass som krukker, små esker og glass- eller plastbeholdere for å organisere et smart lagringssystem.

Hvis du har mye lagringsplass på badet, kan du lage den best mulige bestillingen der

Bad ideer, mye lagringsplass, beste orden på badet

  • Må-ha på det moderne badet: vaskekurven

 

Daglig personlig hygiene, bading, dusjing, etc. kan generaliseres som hovedfunksjonen på badet. Men det kan også bety at forskjellige klesplagg kan hoper seg opp der innen en time eller to. Spesielt når hele familien forbereder seg på dagen om morgenen og ønsker å starte godt ivaretatt. I stedet for å bekjempe dårlige vaner, åpne døren til et fjell med klær eller plukke muggen håndklær av gulvet, bare gjør det! Skaff deg en stor nok vaskekurv til badet ditt! Hvis du virkelig vil organisere deg selv og badet ditt har nok plass, kan du legge et par vasketøyskurver der – den ene for klær, den andre for hånd- og badehåndklær og kanskje en tredje for andre ting. Denne separasjonen fører åpenbart til bedre orden på badet!

Praktiske vaskekurver er en av må-haves på det moderne badet

 Praktiske baderomsideer vaskeri kurver

Konklusjon: Når du er klar til å håndtere baderomsorganisasjon, kan det være et viktig element på gjøremålslisten din. Med litt kreativitet kan imidlertid enkle løsninger vise seg å bli veldig vellykkede! Del badet ditt i håndterbare seksjoner for å kontrollere rotet. Start med det åpenbare som å stelle tøy og rense forfengelighet, og utvid den kreative prosessen med smarte lagringsalternativer og merkede områder som hele familien kan bruke.

 Lag mer orden på badet med oppmerksomhet på detaljer!

Bestill på badet

Ærlig talt er ikke noe hus perfekt, men et ikke-rotet bad kan gå mye lenger for å hjelpe deg med å få mer ut av din daglige baderom. Et rent og ryddig bad gir deg en avslappende følelse og sikrer mye komfort og ren avslapning i dette viktige rommet. Vi vet at du fortjener det!

Badideer fra minimalisme: less is more, selv på badet!

Minimalisme bad ideer

 Et bad i landlig stil kan også være godt organisert og veldig tiltalende

Bad landstil stil godt tilrettelagt veldig tiltalende