godt designet baderomsveggdesign grønt veggløper vaskeskap

6 tips for et godt designet bad

En vesentlig del av designet er hvordan vi blander objekter av forskjellige størrelser, vekter, proporsjoner og mønstre sammen. Arkitektene bruker omfanget til å skape interesse og balanse. Sjekk ut de seks badene nedenfor og fortsett å lese kommentarene våre.

Bruk lignende former i forskjellige størrelser

Godt designet bad rundt veggspeil, håndklær, vask

De lignende formene – for eksempel rektangler og firkanter eller sirkler og sekskanter – i forskjellige størrelser er interessante og beveger øyet dyktig i rommet.

I motsetning til de fleste bad, der de firkantede og firkantede flisene er typiske, har dette badet sirkulære elementer – sekskantede fliser, runde speil og runde badematter. Så du har et morsomt og minimalistisk miljø.

De hvite sekskantede flisene på vegger, gulv og forfengelighet får rommet til å se større og lysere ut.

Lek med et materiale

godt designet baderomsfliser mørkegrå veggdesign

Valget av et grunnmateriale for fargeskjemaet på badet ditt harmoniserer elementene i et hyggelig utseende.

Her er et godt eksempel på hvordan du bruker et hovedmateriale for en rolig følelse. De store flisene på 30 x 60 cm reduserer antall fugemasser og rommet ser ut til å være utvidet. Enkelheten i ett materiale gjør tilstedeværelsen av kunstverket i rommet – sølvokshodet – virkelig imponerende.

Bruk forskjellige størrelser og former på materialer og møbler

godt designet bad flis skap klassisk badekar

Transformasjonen mellom størrelsene på møblene og materialene forbinder de enkelte delene av rommet på forskjellige måter.

Det er mange skalaeksempler på dette klassiske badet. Størrelsen endres fra gulv til tak, med flettet fliser på gulvet, mellomstore t -banefliser for panelene og den store tørre foringsveggen opp til taket.

Vindusdesignet kobles til flettet gulv gjennom mønster og proporsjoner. Og siden taket er veldig høyt, er den høye kommoden på tre på rett sted ved siden av karet – den forbinder rommet fra gulv til tak.

Bygg samlinger

godt designet bad rød hvit blå farger kombinert vegglamper

De grupperte objektene i samme omfang gir rytme og mangfold. Ikke glem forholdet mellom skansen og forfengelighet på badet.

Siden speilet på bordet og bordet har samme bredde, bør sconces ha samme bredde. I stedet for en stor horisontal belysning, brukte designeren en samling av tre vegger foran speilet, slik at rytmen og kraften til nummer tre er der.

Når du arbeider med ett materiale, bruker du forskjellige størrelser

godt designet bad tre badekar vask rustikk

Treplankene på gulvet og veggen i dette nydelige stallbadet er en størrelse, planker på forfengelighet er smalere, og takplankene mellom sperrene er enda mer forskjellige.

Bruken av det samme materialet i forskjellige størrelser – en gimmick med dimensjoner – gjorde dette badet ganske enkelt vakkert.

Bruk kontrasterende former

godt designet baderomsfliser svart badekar dusjkabinett

Noen ganger kan bruk av samme form bringe harmoni, og noen ganger kan bruk av forskjellige former skape en god kontrast.

På dette kreative badet står de små hvite gulvflisene i kontrast med 10 x 10 cm blanke, svarte keramiske veggfliser. Veggmaleriet kan imponere i den svart -hvite paletten.

Vi vil gjerne se resultatene av skala -gimmikken også. Send inn bildene dine som en kommentar nedenfor

godt designet bad flis badekar speil vegg vask skap

Ultramoderne baderomsdesign

Godt designet baderomsfliser nyanser av brun vegghylle dusjkabinett    Grått fargevalg på badet    godt designet baderomsvasket skinnende veggmodulert skap