Flotte innendørsbassengideer bønneformet

Kule ideer til et flott innendørsbasseng

På grunn av det kalde været opphører våre utendørsaktiviteter og sysler. Bortsett fra å gjøre gymnastikk i det grønne og gå turer i parken, betyr ikke det kalde været å svømme lenger, ikke sant? Løsningen på dette problemet er allerede funnet og kalles et innendørs svømmebasseng.

Det er også temaet for vårt bidrag i dag.

Innendørsbassengene er enklere og raskere å rengjøre, og du kan beholde best mulig temperatur der. Selvfølgelig krever de litt rengjøring, men du vil absolutt ikke finne blader, insekter eller andre insekter i vannet.

Det viktigste med et innendørs svømmebasseng er at rommet skal være omgitt av glassvinduer slik at det er mest mulig dagslys inne. Ellers ville du føle deg skummel og bisarr i dette mørke rommet. En annen ting du bør vurdere er møblene. For et naturlig utseende, bruk trebenker, bord og ikke glem blomsterpottene! Dette vil sikkert berike rommet med oksygen og absorbere den ekstra fuktigheten i luften.

Dette handler om noen av de største innendørsbassengene i private hjem eller feriesteder. Ta en titt på vårt fotogalleri og nyt designene!

Knavesmire Manor Hotel i York

Ideer til et flott innendørs hotell med grønne planter

Luksus hjem

Ideer for flotte innendørs svømmebassengmøbler

Galaktisk svømmebasseng

Ideer for flott innendørs takbelysning er rotting

Privat hjem

Ideer for flotte innendørs feng shui -møbler

Feng Shui basseng

Ideer for flott innendørs takvindu design

Falcon svømmebasseng

Ideer til et flott innendørsbasseng, klassiske bassengkolonner

Fantastisk basseng

Ideer til flotte innendørs svømmebasseng glassvegger

Før vi avslutter dette innlegget, er det en ting å huske på. Uansett om du har et innendørs eller et utendørs basseng, ta vare på barna dine, mange ulykker skjer fordi foreldrene ikke ser barna svømme i bassenget. Så vær alltid forsiktig med de små!

Så hvilket innendørsbasseng liker du best av de som er avbildet her? Har du plutselig lyst til å bade? Meg, ja!

    Ideer til et flott innendørs svømmebasseng galaktisk svømmebasseng