bad ideer japansk bad grønne blader

Bad ideer – design et utendørs bad

Leter du etter flott Bad ideer? Denne, som vi skal snakke om i dag, kommer fra den botaniske designeren Amkoto Azuma. Naruse-Inokuma Architects ga ham i oppdrag å lage et vakkert bad dekket av grønne blader fra topp til bunn.

Det midlertidige rommet ble deretter vist på Naruse-Inokuma Architects messe. Den består av gjennomsiktige glassgulv, grønne vegger dekket med blader. I tillegg skaper de klare hvite møblene en stor kontrast.

Friluftslivsideer

bad ideer utendørs japansk bad grønne blader

Navnet på prosjektet er gokujo no heya. Bokstavelig talt står dette for “rom for eksternalitet”. Makozo Azuma og Naruse-Inokuma Architektur jobbet sammen med produsenten YPP AP. Toalettprodusenten TOTO ble også ansatt for bad.

Du ser virkelig ut til å ha vist sitt potensial gjennom dette lille badet. De viste hvor mye du taper hvis du ikke tar nok hensyn til det. Det siste arbeidet var absolutt verdt innsatsen, finner vi på Freshideen.

Bad ideer – utendørs vask

bad ideer japansk bad grønne blader

Utendørs bad i japansk stil

bad ideer japansk bad grønne blader

Du var i stand til å trekke gode badideer fra dette eksemplet?

Er du nysgjerrig på designeren selv? La oss deretter finne ut litt mer om ham sammen. Vi kan gjøre det på nettstedet hans http://azumamakoto.com/.

Allerede på hjemmesiden kan vi se hvor originale de enkelte verkene til denne botaniske designeren er. De virker alle unike i henhold til sin karakter og kan tjene som inspirasjonskilder.

Etablerte hierarkier innen husdesign ser ikke ut til å bli satt i tvil. Med et ganske underordnet og lite representativt rom har du råd til å overvelde det med floraen. Han kan bare tjene på det. I kontrast, i mer klassisk interiørdesign, ser plantene ut som tapet i bakgrunnen.

De supermodernistiske modellene, som kombinerer edelmetallets kulde med plantens livlige karakter, er også imponerende. Denne kombinasjonen finnes i veldig forskjellige varianter. Noen ganger er dette en vakker eng foran en moderne bygning av metall og rustfritt stål, eller du har å gjøre med et utstillingsvindu som minner om et akvarium. I et tredje tilfelle henger sukkulenter i et bur som fugler.

Nyt en utendørs dusj

bad ideer japansk bad grønne blader

Hvilket verk av designeren synes du er mest imponerende?