Badet er utvilsomt et av de viktigste rommene i hjemmet vårt. Det kan ingen nekte for! Bortsett fra soverommet, begynner og slutter dagene våre nøyaktig på badet. I tillegg føler mange mennesker seg mest kreative i fred og tilbaketrukkethet som badet tilbyr oss. Faktisk tilbringer vi rundt 1,5-2 år av våre liv i dette rommet. Så når vi sminker oss, gjør håret vårt, barberer oss, gjentar en tale eller bare ser på hverandre foran det store speilet, bør belysningen definitivt være riktig. Ellers vil vår innsats rett og slett ikke levere de ønskede sluttresultatene. Når det gjelder sminke, er riktig belysning selvfølgelig spesielt viktig. I de neste linjene vil vi se nærmere på emnet baderomslamper og gi deg verdifulle tips om alle aspekter ved kjøp av slik belysning.

Baderomslamper - kjøpguide for alt som har med belysning av moderne innredning å gjøre i deo -speil

Baderomslamper som en del av et moderne anlegg

Mange profesjonelle interiørdekoratører og designere tror at baderomsinnredning kan diktere innredningen i resten av hjemmet. Det er også ganske lett å se hvorfor det er det. Tross alt, når du skal renovere, starter byggearbeid vanligvis med badet.

Sammenlignet med andre rom er innredningen utvilsomt den dyreste. Selv om det for eksempel kan inngås små kompromisser når det gjelder pris og kvalitet i stua, bør du ikke engang tenke på dem på badet. Fordi ingen virkelig vil ha erfaring med vannskader av noe slag.

Valget av baderomslamper er derfor mye viktigere enn mange huseiere forestiller seg. De hjelper oss ikke bare med å se velpleide ut og føle oss trygge gjennom siden. De bestemmer også i stor grad stilen til resten av belysningen i hvert hjem.

Baderomslamper - kjøpguide for alt som har med belysning å gjøre moderne speilideer lys

Baderomslamper – intensitet, design og mer

Belysning kan fullstendig endre utseendet på badet ditt. Rommet kan både være et sted å slappe av og slappe av og et sted å våkne opp og oppdatere. Alt avhenger av lysets intensitet, farge og retning. Det er viktig å kunne ansette alle tre.

For eksempel, hvis du bruker sminke eller skifter klær, er det lurt å gjøre det i et lys som simulerer dagslys. Når du forbereder deg på jobb eller universitet om morgenen, må du sette lysintensiteten til rundt 4000-5000 Kelvin. Denne kule fargetemperaturen simulerer perfekt dagslys. Men hvis du går ut om kvelden, ville en lavere lysintensitet og en varmere fargetemperatur på 2200-3000 Kelvin være mer passende. Dette lyset er også ideelt for avslapning.

Husk alltid at bruk av badelamper som er for sterke eller for svake kan skape stygge skygger. Det er derfor bedre å bruke mer enn én lampe og plassere dem slik at lyset ikke kaster skarpe linjer og skygger på ansiktet ditt.

Velg også alltid LED -lys på badet. I det 21. århundre sier dette seg selv: De er energibesparende, holdbare, fuktsikre, varmes ikke opp selv etter en lang driftsperiode og er miljøvennlige. I tillegg er det bare LED -lamper som er kompatible med smarthjem. Bare de tilbyr også alternativer for å endre lysintensitet og farger.

Baderomslamper - kjøpguide om belysning av moderne og klassiske lys

Design og estetikk

Når det gjelder design, er det veldig viktig å velge de baderomslampene du liker. Disse bør selvfølgelig utfylle ditt eksisterende eller planlagte interiør perfekt. Som nevnt tidligere er det en god idé å ha mer enn en lampe eller to på badet. Det er derfor lysene dine ikke skal være for voluminøse eller dekorative. Baderomslamper må verken distrahere fra resten av dekorasjonen eller være vanskelige å rengjøre.

I denne forbindelse anbefaler vi at du gjør det for badet ditt Kjøp innfelte LED -spotter. Selv om innebygde lys ofte ble oversett for noen år siden på grunn av deres kompliserte installasjon, er situasjonen litt annerledes i dag. LED innfelte spotlys er allerede mye enklere å sette opp og er langt på vei ikke bare egnet for svømmebassenger eller butikker. De er også veldig plassbesparende, noe som gjør dem perfekte for et mindre bad. Som et ekstra pluss gir innfelte spotlys naturligvis også alle de andre fordelene med andre LED -lys.

Baderomslamper - kjøpguide for alt som har med belysning å gjøre, innebygde lamper, bad wc

Baderomslamper er en vesentlig del av innredningen og dekorasjonen av dette rommet. Men ikke alle lysene er like gode. Moderne modeller som LED -innfelte spotlights bidrar til estetikken og gjør morgen- og kveldsrutinen enklere.

Baderomslamper - kjøpsguide for alt som har med svart og hvitt badelys å gjøre