baderomsmøbler dobbel forfengelighet baderomsfliser collage

Dobbelt servant – en elegant og praktisk badidee

Den doble servanten. Dette praktiske badelementet gir orden og plass på badet. Kvinner trenger ikke lenger å legge til side partnerens barberingssett, menn trenger aldri mer å slite seg gjennom en jungel av kremer og kosmetikk. Alle har sitt eget område og kan bruke det samtidig som det andre.

Det ser også bra ut, fordi doble servanter har mye å tilby når det gjelder design og variasjon.

Morgenritualer er forskjellige for alle. Men alle trenger en oppfriskning ved vasken, inkludert pusse tennene for å få en god start på dagen. Virkeligheten er ofte en annen: Du står foran en låst baderomsdør og lytter utålmodig på lyden av rennende vann. Et enkelt redesign på badet ville behagelig forkorte ventekøen foran døren. Det kalles en dobbel servant. Produsenter av badkeramikk tilbyr i dag et bredt utvalg av former og stiler, noe som gjør inspirasjonsrommet enda større, men gjør beslutningen enda vanskeligere. Du kan bla gjennom for eksempel på Ta et bad.

Liker du felles badglede og et redusert, minimalistisk utseende? Da er beslutningen om en dobbel servant med sammenhengende servant den riktige. De lange, smale, trauede porselen- eller glassbassengene med sine to separate kraner er veldig elegante og klassiske. På den store dobbeltservanten i full lengde er det definitivt nok albuerom til forfriskninger om morgenen i en pakke med to.

En dobbel servant med en enkel servant har felles, sentralt avløp, to kraner og nok lagringsplass til høyre og venstre. Den lange, reflekterende servanten passer perfekt inn i det moderne baderomsdesignet.

Moderne doble servanter som et høydepunkt på badet

baderomsmøbler dobbel servant Rainer Sturm pixelio

Lag et blikkfang til badet ditt: Kombiner en moderne dobbel servant med designbeslag. Denne varianten av dobbel servant ser spesielt verdig ut hvis du plasserer servanten på en servantskap eller servantskap.

baderomsmøbler dobbel servant kassandrabay flickr

Ultramoderne og pragmatiske: dette er inntrykket den rektangulære doble servanten med sine to dype servanter gjør. Denne varianten er blikkfanget i en moderne badestemning.

Det må være orden! En dobbel servant med to separate servanter er en klar løsning, fordi hver servant har sin egen kran, sitt eget avløp og nøyaktig definerte lagringsområder. De forskjellige formene til denne tvillingløsningen integrerer en separat dobbel servant perfekt i alle baderomsmiljøer.

baderomsmøbler dobbel servant vinkelborer flickr

En dobbel servant med separate dype kummer ser klassisk ut eller faller inn i retrostil. Når du kombinerer sin tidløse skjønnhet med høye, buede beslag, føler du at du er på et gammelt parisisk hotell.

baderomsmøbler dobbel servant leosel flickr

I utgangspunktet er det ingen grenser for kreativitet på badet heller. La deg inspirere og design drømmebadet ditt!

baderomsmøbler dobbel servantfotografering og design flickr

Bildekilde:

Bilde 1: pixelio.de, Rainer Sturm

Bilde 2: Flickr -bruker kassandrabay

Bilde 3: Flickr brukervinkelbor

Bilde 4: Flickr -brukerleosel

Bilde 5: Flickr -bruker photography_and_design