Alle har sine egne individuelle ideer om hvordan drømmebadet skal se ut. Utvalget er stort og ikke bare funksjonelle aspekter må tas i betraktning ved planlegging, men også utformingen av vegg og gulv fordi kreativitet er dagens orden. Bare hvis badet er innbydende og gjenspeiler individualitet, blir det et sted for hvile og avslapning for eieren.

Den perfekte stilen for det lille badet

Når det gjelder badet, kommer romantikkfans og purister til syne, så vel som elskere av moderne innredningsstiler. Spesielt den moderne stilen passer veldig godt på mindre bad, ettersom fokuset her er på elegante, praktiske og enkle møbler og sanitæranlegg. Dette får rommet til å se veldig ryddig og optisk større og optisk skilt ut hvis andre fliser brukes til det våte området. Materialer som metall, krom, glass og tre brukes bevisst når du planlegger moderne bad, og de kan også kombineres veldig godt. I forbindelse med en dusjkabinett eller et enkelt formet, kubisk badekar, for eksempel fra hardys24, disse elementene får frem den moderne stilen spesielt godt.

baderomsinnredning badekar keramikk

badekar-moderne-bad-møbler

Foretrekker klare linjer

Moderne bad i dag er enkle og enkle. De fleste baderomskeramikkene er strengt geometriske og møblene ser litt reduserte ut. Andre funksjoner i moderne baderomsmøbler er glatte overflater uten synlige håndtak og brede skapdører som dekker rammen. Selv myke former passer perfekt inn i et moderne bad, for eksempel kan vaskene, toalettet og bidet på innsiden vaskes forsiktig og dermed skape en sterk kontrast til det stramme eksteriøret.

luksus baderomsinnredning

Moderne møbler til badet

Alle som eier et lite bad vet det Lagringsplass er et stort problem. Plassbesparende speilskap, servantskap og baderomsskap gir en god løsning. I den moderne innredningsstilen har de enkle skapene i lyse farger vanligvis en høyglanset overflate og har en geometrisk design.

Bilde 1: © istock.com/2Mmedia

Bilde 2: © istock.com/dit26978

dekorere moderne bad minimalistisk stil