Det frittstående badekaret symboliserer moderne spa-nytelse hjemme. Dette er et populært luksusanlegg med hjemmekoselig karakter.

Samtidig er frittstående badekar basert på en lang tradisjon. Mange lignende konstruksjoner finnes i gamle leiligheter. Imidlertid tjente de andre formål – for eksempel vaskekar. Likevel kan du lære mye av det når det gjelder design og konstruksjon.

I dag er denne opplevelsen kombinert med moderne, hjemmekoselige ideer. Det førte til slutt til de fantastiske badekardesignene vi må velge mellom for hjemmet vårt i dag. Guiden vår skal hjelpe deg med å finne det beste for deg selv blant de mange alternativene.

Det skinnende hvite badekaret fungerer som et blikkfang i rommet

Badekar hvitt brunt gull som bakgrunn

Få oversikt over prisklasser

Et stort utvalg av frittstående badekar finnes nå på markedet. Prisene varierer fra noen få hundre til noen få tusen euro. Sistnevnte har en fantastisk design og mange funksjoner på toppen av det. Boblebadene er for tiden veldig populære.

En vakker, stilig og moderne modell trenger ikke alltid å være umulig dyr. Konkurransen fra gode produsenter øker, og det gjør luksuriøse badekar mer og mer tilgjengelige. Vårt tips: Perfeksjon i alle detaljer, balansert eleganse og bred funksjonalitet forenes i et nytt merke – The North Bath.

Nyanser av himmelen blå og hvit

badekar blått hvitt

Hvor skal det frittstående badekaret gå??

Vil du plassere det frittstående badekaret i sanitærområdet eller andre steder? I luksusleiligheter med spektakulær utsikt, plasseres den direkte på soverommet. Dette kan også være aktuelt i noen andre leiligheter. Når du kjøper badekaret, må du huske stilen og utformingen av det aktuelle rommet.

Super moderne badkonsept med frittstående badekar

hvit badekar metall bakgrunn

Funksjonen

Det frittstående badekaret gir avslapping og en hyggelig spaopplevelse. I tillegg oppfyller den andre kreative funksjoner i rommet. Moderne badekar er generelt store. Denne trenden gjør dem automatisk til et blikkfang i et lite rom. På det større badet kan du bruke dem til å definere en sone. Hvilke av de nevnte funksjonene bør ditt frittstående badekar oppfylle? Følg disse retningslinjene når du skal velge størrelse og design på badekaret.

Frittstående badekar mot et spektakulært bakteppe

hvitt badekar fra vinduet

Materiale og vekt på badekaret

Det brede materialutvalget må ikke distrahere deg fra det vesentlige spørsmålet om badekarets design. Mulighetene er mange: tre, akryl, betong, stålemalje og solide overflatematerialer. Som på alle andre designområder er det fasjonabelt å kombinere forskjellige materialer. I noen tilfeller fører dette til det eklektiske utseendet. I andre er et billigere materiale brukt til badekarets indre og kledd med et noe mer elegant utseende. Slik kommer et luksusutseende til en bedre pris.

I tillegg til å ta avgjørelsen basert på stil, bør du vurdere vekten av det frittstående badekaret. Badekaret må ikke svekke styrken på gulvet.

Moderne badekar er generelt veldig tilstede i rommet. Som en luksusfunksjon kan de berike et rom med et nøytralt og behersket design.

Badekaret lar deg introdusere varm metallisk glans i rommet

badekar i rustfritt stål

Frittstående badekar – gjør det best mulige valget

Våre retningslinjer vil beskytte deg mot å gjøre grunnleggende feil når du velger badekar. Det er imidlertid viktig å legge til dine egne prioriteringer. Det frittstående badekaret er en av de hjemmefunksjonene du bør forelske deg i. Fordi deres hovedfunksjon i moderne design er å gi oss mer glede og glede i livet.

badekar metall ornamenter

badekar svart og hvitt

badekar hvitt

badekar hvite grå fliser

ovalt badekar

hvit badekar blå bakgrunn