Bad uten badespeil? Utenkelig! Fordi moderne badespeil er blant de viktigste tilbehørene til et stilig og praktisk bad. De er også noen av de mest brukte elementene i hjemmet vårt. Den glatte barberingen, den elegante frisyren når du går ut eller den perfekte sminken for hverdagen – alt fungerer mye bedre foran det rette badespeilet. Det er ikke for ingenting markedstilbudet for dette uunnværlige produktet er stort. Når du kjøper, blir du raskt bortskjemt med valg og noen tips, som disse nedenfor, er alltid nyttige som et hjelpemiddel for å ta en kjøpsbeslutning.

bad speil-basic-frame-white

Det moderne badespeilet – en ekte allrounder uten kompromisser

På forhånd vil vi si at vi ikke er overbevist om billige varer. Derfor anbefaler vi at du bare stoler på produsenter av høy kvalitet for baderomsinnredningen din. Laget i Tyskland designprodukter som kan kjøpes direkte fra produsenten uten mellomledd og til rimelige priser er ideelle.

I tillegg til førsteklasses refleksjon og optimal presisjon, bør badespeilet ditt også være laget av de beste materialene og overholde den tyske speilstandarden. Størrelse og form er generelt et spørsmål om smak eller avhenger av din egen stil. Badespeil med tidløs, minimalistisk design i rektangulær form er imidlertid det beste valget i de fleste tilfeller. Disse er ikke bare puristisk vakre og diskret elegante, de harmonerer også med nesten alle innredningsstiler og utvider optisk enda mindre bad.

Baderomsspeilet ditt med LED -belysning eller på den klassiske måten uten lys, kan du selvfølgelig også bestille online, inkludert førsteklasses, ekspertråd. For å gjøre dette bør du velge en veletablert, tysk produsent som bare tilbyr sine kunder det beste. Ved hjelp av en praktisk speilkonfigurator kan du deretter lage badespeilet ditt, så vel som alle andre speil, vanligvis laget på mål, inkludert passende tilleggsutstyr, med bare noen få klikk på Internett.

badespeil classic xxl rektangulært

Badespeil uten belysning – klassikeren

Et baderomsspeil uten lys, som gjør uten frills, regnes som en klassiker for mange. Rammeløse modeller med svært polerte speilkanter er veldig trendy og rett og slett tidløse. Selv om et slikt badespeil ser litt dempet ut, kan det gjøre underverker med tilleggsutstyr. Du kan ikke bare feste en praktisk hylle for dine kosmetiske redskaper eller baderomsutstyr til speilet, men også velge en rekke nyttige og innovative tilleggsfunksjoner som gjør baderomsspeilet til en uunnværlig hjelper på badet om morgenen og kvelden.

For eksempel kan du velge den såkalte integrerte speiloppvarmingen, som forhindrer uønsket kondens på speiloverflaten ved dusjing. En frontkontakt for hårføner og barberhøvel, et lite kosmetisk speil for perfekt ansiktspleie og det beste sminkeresultatet, en digital klokke for stressfri planlegging og en Bluetooth-mottaker med strukturbåren lydhøyttaler for din favorittmusikk på badet. er også blant de mest populære verktøyene for tilleggsutstyr.

bad-speil-basic-mirror-made-to-measure

For et bedre sideriss kan du velge et sammenleggbart speil på badet. Denne har flere sammenleggbare sidedeler, som også kan lages dobbeltsidig om ønskelig. Hvis du vil, kan du selvfølgelig også installere en bakgrunnsbelysning bak speilet.

Sist, men ikke minst, bør et godt badespeil ha den riktige speilstyrken for å være robust og holdbar på badet. Et krystallspeilglass av høy kvalitet med en speiltykkelse på seks millimeter er et optimalt valg. Avhengig av tilleggsutstyret er den totale dybden rundt 19-20 millimeter og mer. Sidepaneler av rustfritt stål, krom, aluminium, etc. sørger for et elegant, helhetlig utseende for baderomsspeilet.

moderne bad dekor dekor ideer bad speil

Baderomspeil med LED -belysning – den moderne allrounderen

Hvis du bare går glipp av et badspeil uten lys, trenger du et med lys, mer presist med LED -belysning. Vanligvis er dette badespeil med integrerte lyslist / lysfelt som kan plasseres over, under, til siden eller hele veien rundt. Hvis du tross alt ikke liker LED -lysstrimler, kan du velge et badespeil med LED -speillys. Som er bedre? Det er et spørsmål om smak, og du bør ganske enkelt ta valget basert på dine personlige behov og preferanser.

badespeil med LED-speil-lys-esta-28-speil

Lyset i seg selv er viktigere. Hvilken fargetemperatur skal det ha? Man snakker også om lys farge. Som kjent er det tre av dem: varm hvit, nøytral hvit, dagslys hvit (kald hvit). Disse måles i calvin og har forskjellige effekter på menneskers velvære.

Varmt lys (under 3500 K) har en høyere andel rødt lys og virker avslappende og beroligende. Varm hvit er derfor best når det gjelder stemningsbelysning på badet som skaper en koselig atmosfære. Nøytral hvit (fra 4000 K) er derimot egnet for generell belysning på badet, som er jevnt fordelt og sørger for god sikt. Og den lyse fargen dagslys hvit med en fargetemperatur på ca. 5700K og mer er ideell for sminke, styling og barbering – den perfekte funksjonelle belysningen som gir deg best mulig støtte for visse aktiviteter foran speilet.

bad speil med led belysning

Med en dimmer integrert i baderomsspeilet, kan du deretter også stille inn de forskjellige lysstyrkenivåene du trenger for øyeblikket. Det perfekte badespeilet med LED-belysning skal selvfølgelig være energieffektivt og sprutsikkert, ikke blende eller kaste skygger på ansiktet ditt.

Se nøye på alle disse kriteriene før du tar den riktige kjøpsbeslutningen, og sørg for den perfekte feel-good-faktoren i badoasen din.

stemning-ledet-speil-følelser

Start hver dag med forfriskende klarhet og godt humør, og avslutt den på kvelden i en avslappende atmosfære med et meditativt bad. Takket være ditt veldig personlige badespeil og det vellykkede samspillet med belysning, baderomsmøbler, fliser og veggfarger, står ingenting i veien for deg.

bad speil bad møbler moderne