Tenk deg følgende situasjon: Du kommer sliten hjem fra jobb og kommer til din egen avslapningssone! Vanntett dusjområde, ingen svingdører, ingen barrierer, fullstendig gjennomsiktighet og mye komfort! Bare gå inn i dusjen og nyt den daglige badeopplevelsen hjemme. Ovennevnte er ikke en hyggelig drøm, dette er allerede en realitet for mange moderne tenkende huseiere. Alle som ønsker å holde tritt med de siste trendene innen baderomsdesign, har nå alle sjanser til å gjøre badet hjemme til en lettstelt oase av velvære. Alle vil definitivt oppdatere seg etter en anstrengende dag og effektivt lindre stresset i hverdagen. Vi kan avsløre hemmeligheten for stor avslapning på badet, og det kalles en dusjkabinett! Ja, dusjer på gulvnivå er veldig trendy akkurat nå! Og det er ubestridte årsaker til dette. De har kommet seg inn i baderomsdesign de siste årene, og denne trenden øker.

 Åpenhet og tilgjengelighet dominerer på det moderne badet

dusjkabinett, sorte veggfliser og hvitt badekar

Hvis du skal renovere ditt eget bad, kan du trygt velge en dusj på gulvnivå. Det viser seg snart at du har gjort et godt valg! Med dusjkabinett kan du lage et moderne og komfortabelt bad uten barrierer. Den er smart designet med en rammeløs fast glassrute.

Dusjområdet forblir skjermet fra resten av badet. I prinsippet er gulvet i dusjkabinetten helt flislagt. Du kan ikke se eller føle en terskel på gulvet. Alt dette gir deg en behagelig følelse når du dusjer og garanterer deg det høyeste komfortnivået. To ord karakteriserer dette badet kortfattet, men presist: tilgjengelighet og åpenhet. Disse funksjonene får hvert bad til å se bredere og mer romslig ut. Når du kommer inn i rommet, føler du deg helt fri på grunn av denne optiske forlengelsen. Dusj på en liten plass er ikke lenger et problem. Du beholder det beste perspektivet og nyter badritualet fullt ut om morgenen og kvelden.

 Et bad med dusjkabinett ser romslig ut

dusjkabinett minimalistisk bad design

Praktisk funksjon og mye estetikk i ett

På et bad med dusjkabinett kombineres praktiske funksjoner dyktig med estetikken i moderne baderomsdesign. På den ene siden sparer du mye plass her og skaper en illusjon av plass. Dusjkabinetten skriver seg perfekt inn i det moderne baderomsdesignet og gir deg følelsen av en sømløs helhet. Hvis du er desperat etter mer plass på badet, er dette den moderne dusjen du kan bruke. Det passer også fantastisk i små rom eller de med lav takhøyde. Hver gjennomtenkte kombinasjon mellom det praktiske og det estetiske gir oss nye og mange designmuligheter. Det er det samme på det moderne badet. Tydelige linjer og smart styling av dusjkabinetten dominerer her og skaper en ny følelse av komfort når du bader. Dusjing er ikke lenger en luksus, men en edel daglig rutine som foregår i luksuriøse omgivelser.

Dusjen på gulvnivå skriver seg perfekt inn på det lille badet

dusjkabinett med glassvegg

 Ytterligere fordeler med dusjkabinetten

En dusj på gulvnivå har andre praktiske fordeler. Det er mye lettere å bruke og vedlikeholde sammenlignet med tradisjonell baderomsdesign. Terskelfri og trinnfri design er også godt egnet for funksjonshemmede. Dusjkabinetten er også ideell for eldre mennesker og små barn. Her har du ekstra plass når du dusjer, slik at to personer kan komme inn i dusjen samtidig.

En enkel inngang til dusjområdet bidrar til din komfort på badet

badideer med moderne dusj og lyse baderomsfliser

Innovasjonene innen moderne baderomsdesign kan sees her med en gang. Alt du trenger er innebygd og ødelegger ikke utseendet. Hver dusjkabinett er utstyrt med et moderne dusjpanel og har færre beslag i designet. Det terskelfrie flisgulvet og det smart utformede avløpssystemet øker verdien av dusjkabinetten og gjør den funksjonell og trendy på samme tid. Ditt moderne utseende vil forbli så innovativt og trendy i mange flere år og vil gjøre deg fornøyd hver gang du dusjer.

Enkelt vedlikehold er en stor fordel med dusjkabinetten

Minimal maskinvare betyr mindre rengjøring og enklere vedlikehold. Du trenger ikke å skrubbe en dør eller håndtak, bare dusjhodet og kranene må rengjøres av og til og lett skinne. Glassrutene er laget av herdet glass og er enkle å rengjøre. Med riktig spray virker det som en lek å rydde opp i dem. Flislagt gulv går over i resten av gulvdesignet på badet og kan også vedlikeholdes uten problemer. Alle disse plussene med dusjen på gulvnivå taler for seg selv, men en ting er veldig tydelig: Du trenger ikke kaste bort den verdifulle tiden din med å rengjøre badet. Men nå kan du glede deg over dine daglige baderutiner lenger.

Rengjøring og vedlikehold av dusjkabinett er barns lek

dusjkabinett romslig bad med gulvfliser

Nå har du muligheten til å slappe av og føle at du er i et velvære -tempel på badet hjemme.

Dusjer på gulvnivå har vært veldig populære i årevis, og ikke uten god grunn

badideer skaper en uvanlig atmosfære på badet

Et moderne bad med et designert utseende

baderom med dusjkabinett

Kanskje du vil dusje først og deretter slappe av i badekaret?

dusjkabinett på det moderne badet

Praktisk og behagelig på samme tid – dusjkabinetten

dusjkabinett på det lille badet

Enkelt og stilig – drømmebadet ditt vil se det samme ut?

bad ideer hvile og avslapning på badet