Hvis hånd- og badehåndkleholdere, såpedispensere og badekar skal festes på badet, er det vanligvis vanskelig å unngå komplekse boring og tilsvarende stygge borehull. En enorm støy og mye støv er nødvendig hver gang for å oppnå ønsket komfortnivå på ditt eget bad. Men hvis du vil klare deg uten en kompleks boring av kostnader, tid eller estetiske årsaker, er det nå ukompliserte alternativer til stilig baderomsutstyr å feste sikkert.

Nye og patenterte systemer muliggjør sikker festing, selv på ekstremt følsomme eller glatte overflater og uten boring. Det spiller ingen rolle om det er veggfliser, glass eller tre av høy kvalitet. Men veggtilbehør kan nå også festes til overflater laget av naturstein, forskjellige typer plast eller metall uten problemer.

baderomsutstyr baderomsinnredning ideer håndklestativ

Riktig vedlegg

Monteringen med det nye festesystemet uten boring er veldig enkel, veldig stille og forårsaker neppe tilsmussing. Ved en boring, derimot, ville alle disse forstyrrende faktorene fremstå mer intenst. Den trinnvise festingen av tilbehøret starter med en grundig rengjøring av overflaten.

Det skal ikke være mer fett eller separasjonsmidler på overflaten som objektet skal festes på. For grundig rengjøring anbefaler vi ganske enkelt en ren, tørr klut eller en alkoholpinne fra apoteket.

Bruk av baderomsrensere eller andre rengjøringsmidler bør unngås, da disse kan påvirke limet. Den ideelle temperaturen for behandling av limet er omtrent mellom + 5 ° C og + 40 ° C. Den senere vedheftingen, etter herding av limet, er garantert i temperaturområdet fra -40 ° C til 100 ° C. Festesystemet er også egnet for våte områder på bad og kjøkken. Imidlertid bør permanent eksponering for væsker unngås, selv om limet som følger med er ufarlig for helsen. I tillegg er festesystemet utformet på en slik måte at kontakt med limet under påføringen kan unngås. Skulle imidlertid væsken komme i kontakt med tilbehøret, kan det enkelt vaskes av med såpe og lunkent vann.

håndkleholder krom uten å bore baderomsutstyr

såpeholder uten boring i kromtilbehør

Det er verdt å kjøpe festesystemet?

Fordelene med produktene som har integrert et slikt system er åpenbare. Som regel er de av høy kvalitet og designet for langvarig bruk. Videre er produktutvalget som er å velge mellom individuelt og mangfoldig, uavhengig av om det er håndkleholdere, såpekurver eller kjøkkenskinner. På denne måten kan hele huset utstyres med nyttige hyller og tilbehør uten tidkrevende boring.

baderomsinnredning badetilbehør frittstående badehåndklær