En fritt hengende forfengelighet er en type baderomsskap som er forankret til veggen. Det går ikke ned på gulvet, slik det er med vanlige forfengelighet, noe som skaper en illusjon om at det flyter i verdensrommet. Den fritt hengende servanten med baseenhet er vanligvis forbundet med moderne design på grunn av sine slanke og enkle linjer. Med et så stort utvalg av stiler, farger, materialer, former og størrelser, er dagens fritt hengende servant ikke lenger bare beregnet på moderne badestiler. I tillegg til høy estetikk, har et slikt møbel også en rekke praktiske fordeler. Enten du ombygger et stort bad i spa-stil eller et lite pudderrom, kan en frittstående servantskap og servantskap være det perfekte valget for deg. I dagens artikkel skal vi skissere de viktigste fordelene slik at du kan ta en informert endelig beslutning.

Er dette møbelet riktig for deg?

Fritt hengende servant med understell for et stilig bad, moderne og elegant i matt svart og tre

En fritt hengende servant med understell får små rom til å se større ut

På grunn av at det er montert fritt hengende servanter på veggen, skaper de et uavbrutt gulvplass. Som et resultat føles badet mer romslig og luftig. Bare noen få centimeter plass under deg Servantskap kan bidra til at det føles mindre klumpete og mer strømlinjeformet.

Og når en monokrom farge velges på skapet, gulvet og veggen, ser forfengelighet ut til å være en naturlig forlengelse av omgivelsene, slik at hele rommet føles enda bredere og mer åpent.

En fritt hengende servant skaper en illusjon av ekstra plass

Fritt hengende servant med understell for et stilig bad, et minimalistisk og elegant bad

Når det er sagt, betyr det ikke at du bør kjøpe en stor forfengelighet til et lite bad. Dette er bare ikke ideelt for plassbruk. På den annen side kan en liten forfengelighet på et stort bad virkelig gå seg vill i design eller er ikke en tilstrekkelig lagringsløsning.

Når du velger størrelse, bør du derfor vurdere hvilken funksjon møbelet skal ha på badet ditt. Hvis du ombygger et stort masterbad, kan en dobbel servant være din beste innsats. Men hvis du skal renovere et mindre gjestebad, trenger du sannsynligvis bare en vask.

Hvis lagring er høyt prioritert på badet ditt, velg en høyere forfengelighet med mye lagringsplass og flere skuffer for mer bestilling. Bestem hva som er viktigst for deg, og velg deretter din modell.

Selv om denne baderomsinnredningen er redusert til det viktigste, gir materialer av høy kvalitet rommet en aura av luksus

Fritt hengende servant med understell for et stilig bad svart og hvitt moderne trendy

En fritt hengende servant kan installeres i alle høyder

Standard forfengelighet gir vanligvis den beste komforten for voksne med gjennomsnittlig høyde. I kontrast kan fritt hengende servanter installeres i ønsket høyde for å imøtekomme eldre, barn eller funksjonshemmede i husstanden.

Denne høyden gjør også rengjøring av bad til lek. Det er ingen tvil om at det er lettere å rengjøre under en frittstående servantskap med servantskap. Støvkaniner, skitt og mugg har ingen sjanse.

En fritt hengende forfengelighet, mosaikkflisegulv og en vakker marmorhalvvegg sørger for en frisk, stilig estetikk

Fritt hengende servant med understell for en stilig baderomsflis halvvegg marmor tre stilig

Den fritt hengende servanten er veldig tilpassbar og tilpassbar

På grunn av sitt minimalistiske utseende er fritt hengende servanter vanligvis best for bad som allerede er designet i en moderne stil. Moderne innredningsstiler har vanligvis klare, rette overflater, mange nøytrale farger og tilsvarende aksenter. Imidlertid er disse møblene fortsatt veldig tilpasningsdyktige. Alt avhenger av form og estetikk.

Når det gjelder gulv, kan denne typen forfengelighet også forenkle legging og tilby mer plass for presentasjon av et vakkert gulvdesign. Hvis du vil installere gulvvarme, er et slikt møbel et absolutt must for å forhindre farlig overoppheting.

Marmor kan se veldig moderne og vintage ut på samme tid

Fritt hengende servant med understell for et stilfullt bad i vintage-bad med marmor

Ikke nøl! Hvis du planlegger et nytt bad eller vil renovere det gamle, er en fritt hengende servant med understell akkurat det du trenger. Det er akkurat det moderne symbolet for høy estetikk og sublim stil på badet.

Fritt hengende servant med understell for et stilig bad to servanter for et stort bad