Frittstående badekar har blitt ansett som den absolutte luksusen siden antikkens Hellas og har aldri gått av moten siden den gang. Disse baderomsobjektene er preget av purisme og enkel eleganse. I stedet for å stå på siden som standard, beveger det frittstående badekaret seg inn på midten av badet og blir et edelt designobjekt og ekte blikkfang. Det tilbyr den ultimate touch av luksus og stil og sikrer avslapning, sikkerhet og komfort. Frittstående badekar er for tiden en veldig populær trend fordi de er ideelle for moderne design og levende konsepter. Badeopplevelsen er hevet til en spesiell prioritet, som er fokuset i vår hverdag. Ved hjelp av noen få designideer og tips for å integrere det frittstående badekaret i interiøret, kan du se selv.

Det frittstående badekaret er den eneste akseptable løsningen på et så ultramoderne bad

Luxury har et navn - frittstående badekar fra KALDEWEI mesterverk klassisk duo oval

Utvalget av frittstående badekar

Åpne boligplaner er for tiden moderne når det gjelder interiørdesign, det samme er de som får mest mulig ut av uvanlige planløsninger. Som regel fungerer badet som en integrert del av det, det er ofte tilgjengelig eller representerer et overgangsrom. Det er komfortabelt innredet og grensene til de andre rommene kan være gjennomsiktige eller til og med fjernet.

Frittstående badekar er det best mulige valget for slike baderomskonsepter.

Bruken av disse skal skape en følelse av frihet og åpenhet. Videre vil man oppnå at avslapning og velvære kroppspleie tar en viktigere rolle i hverdagen vår. Fordi det passer godt med vår moderne livsstil.

Men nå står du overfor en stor utfordring, nemlig hvordan du visuelt kan integrere badekar harmonisk i slike moderne livskonsepter. Dette fungerer takket være design med et moderne og hjemmekoselig utseende som for eksempel passer godt inn i stuen eller soverommet. Frittstående badekar gjenspeiler streben etter å skape dristige og åpne design. Takket være en rekke former, overflatestrukturer, tilbehør og materialer, matcher de selv de mest individuelle interiørdesignene. Super moderne minimalistiske design kan ha spesielt godt utbytte av dette.

Det store utvalget av design gjør det mulig for de frittstående badekarene å korrespondere med andre former i interiøret og praktisk talt “forsvinne” i dem. Tillegg som LED-belysning og innovative lyd-lydsystemer får badet til å se spesielt hjemmekoselig ut. De er også en stor del av soverommet og i noen tilfeller – stuen. Det hele har også et ganske praktisk aspekt: ​​Hvis du har et så futuristisk badeobjekt hjemme, trenger du ikke engang å gå til spasenteret, gjør du??

Frittstående badekar som en del av et ultramoderne minimalistisk design

Luxury har et navn - frittstående badekar fra KALDEWEI Meisterstück emerso

Tegn på kvalitet

Vellykket, hjemmekoselig og original design er ikke nok til at et frittstående badekar gir verdi til vårt moderne liv. Slike “dyrebare brikker” er en stor investering og kjennetegnes av høy kvalitet og holdbarhet. Det er noen tegn som garanterer at du har et edelt og eksklusivt produkt.

Vi anbefaler at du velger frittstående badekar med emalje i stål, og best av alt, sørg for at de er laget i Tyskland eller Europa. Fordi den gode kvaliteten er knyttet til den optimalt planlagte og kontrollerte produksjonen på stedet, som utføres av godt trente eksperter. Kjente familiebedrifter er for tiden de mest anerkjente og vellykkede selskapene som produserer designerartikler for bad og oppholdsrom. Sørg for at bare eller hovedsakelig naturlige råvarer brukes i produksjonen. Fordi det gjør disse badekarene helt resirkulerbare, veldig robuste, ripebestandige og spenstige. Det er en del av kvaliteten!

Tross alt tilbyr produsenter av høy kvalitet en lang garantitid, noen ganger opptil 30 år.

Mesterverk Centro Duo Oval

Luxury har et navn - frittstående badekar fra KALDEWEI MEISTERSTÜCK CENTRO DUO OVAL

Det moderne frittstående badekaret – et sunt valg

Frittstående badekar regnes som standarden i luksussektoren. De må ikke bare oppfylle de høyeste estetiske og praktiske kravene, men også fremme brukerens helse. I denne forstand tjener ikke moderne boblebadsystemer og andre tilleggsutstyr bare til å skjemme deg bort. De forbedrer stoffskiftet, styrker musklene og fremmer dermed generelt velvære. Når det gjelder badekar av høy kvalitet, gulnes ikke materialet over tid, og det er også motstandsdyktig mot kjemikalier. Smuss og bakterier har ingen sjanse til å bosette seg her. Rengjøring av det frittstående badekaret er derfor også en lek.

Ellipso Duo Oval med kledning

Luxury har et navn - frittstående badekar fra KALDEWEI ELLIPSO DUO OVAL WITH PANELING

Hva du bør vurdere når du installerer et frittstående badekar?

Frittstående badekar krever mer plass enn innebygde badekar for å være fullt effektive og er derfor bedre egnet for større bad. De bør plasseres på en slik måte at du alltid har nok ledig plass rundt. Dette gir deg enkel tilgang fra alle sider og gjør rengjøringen enklere. Imidlertid, hvis du plasserer badekaret i et smalere bad, i motsetning til alle forventninger, vil det ikke få det til å se mindre ut. Faktisk kan installering av et frittstående badekar skape en illusjon av mer plass der.

frittstående badekar og servanter fra KALDEWEI

Frittstående badekar gjør et moteuttrykk takket være sitt elegante design og skiller seg derfor tydelig ut fra konkurrerende produkter. Gjør badet ditt til et luksuriøst sted for avslapning og komfort. Du vil aldri se tilbake på et annet badekar.

Mesterverk Incava

Luxury har et navn - frittstående badekar fra KALDEWEI Meisterstück incava