Bad satt opp stueplanter på vinduet

 Sukkulent stueplanter på badet

Hver gang jeg ser på badet mitt, føler jeg at det mangler noe i interiøret. De hvite baderomsmøblene, de rene, glatte linjene, alt ser for enkelt ut for meg, uten noen farge. Når jeg bruker farget dekorasjon, kan den på en eller annen måte ikke visuelt registrere seg i interiøret.

Derfor bestemte jeg meg for å holde fast i det naturlige. Jeg begynte ferskt  Husplanter å tenke. Men hvordan skal det fungere med mindre lys og med denne fuktigheten?! Jeg forsket litt, og det viste seg at det er husplanter for hvert interiør. Det er arter som tåler mindre lys og mye fuktighet veldig godt. Hvis du er interessert i temaet, kan du lese videre!

Badeplanter skaper en koselig og innbydende atmosfære

baderomsinnredning innendørs planter baderomsmøbler

Finn det perfekte stedet for badeplanter

La oss starte med det ideelle stedet å plassere plantene! Som forfengelighet, for eksempel! Det er det nøyaktige stedet hvor jeg vil plassere badeplantene mine. Hvilke plantearter ville passe på et slikt sted?! Det avhenger av lysmengden. Planter som aloe og epiphyllum tåler lite lys, mens azaleaer og luftplanter trenger mer lys. Noen typer orkideer og bregner passer godt i både lavt og rikelig lys. Det avhenger av den spesifikke arten.

Vakre orkideer

bad dekorere innendørs planter orkideer

Et annet populært sted å sette badeplanter er i nærheten av badekaret. Nedenfor er et godt eksempel på hvordan du kan legge til en plantebeholder.

Installer plantebeholder

baderomsinnredning innendørs planter innebygd plantebeholder

Nedenfor ser vi en frodig, tropisk oase av grønne planter. Plantene har blitt plassert bak badekaret og på vegghyllen. Badet har nå et nytt, inspirerende utseende.

Sukkulent husplanter

baderomsinnredning grønne husplanter badekar

På det neste bildet kan du se Aspidistra Elatior (trenger ikke sterkt naturlig lys heller) og bregne nær badekaret. Vakker eller?!

Aspidistra elatior og bregne

bademøbler innendørs planter frittstående badekar

For et sjarmerende utseende kan du tenke deg en barnehage. Innendørs planter nedenfor skaper et fortryllende bilde av badet og gjør vinduet til et iøynefallende. For en innbydende atmosfære!

Topiary barnehage

   dekorere baderomsmøblene innendørs planter

Bad i marokkansk stil

Badeplanter i marokkansk stil

Har du ikke planlagt en plass for planter? Tenk noe raskt! Inkluder en hylle der du kan ha en plante i potten i tillegg til lotion og krem.

Integrer en hylle

bad innredning innendørs planter orkideer veggdesign

Her har badeplantene også blitt plassert i vasken. Original, ikke sant?

Fern i vasken

dekorere vakre badegrønne stueplanter

Ikke glem at baderomsplanter kan være en viktig del av baderomsinnredningen. De riktig utvalgte plantetypene gir en kul linje til interiøret.

Design et eklektisk bad

  bademøbler innendørs planter teppe servant

Vårt siste eksempel er et tropisk bad, hvor du kan miste deg selv i den friske, grønne atmosfæren. Tenk fremover og lag et hjørne av paradis ut av badet ditt!

Tropisk bad

  dekorere tropiske bad grønne stueplanter