Hjørnebadekar er et ofte oversett alternativ på badet. Så i dette innlegget belyser vi fordelene med et hjørnebad. Les videre og finn ut nedenfor hvorfor et hjørnebadekar ikke bør mangle på badet ditt.

Ingen plass på badet til et frittstående badekar? Velg deretter et hjørnebadekar!

Hjørnebad fordeler lite bad hjørnebad

Når det gjelder valg av nytt badekar, tenker de fleste umiddelbart på de tidløse frittstående skjønnhetene som ser så glamorøse ut i blader og på TV mens andre forestiller seg mer hverdagslige moderne badekar. Men har du noen gang tenkt på å velge et hjørnebadekar i stedet??

Faktisk har hjørnebad mange fordeler som ikke kan overses.

Med de følgende linjene vil vi forklare deg hva et hjørnebadekar er og hvorfor det ideelt sett kan passe inn i ditt eget bad.

Hva er de viktigste fordelene med hjørnebadet?

Hjørnebad - den smarte løsningen for det lille badet Hjørnebad

Hva er egentlig et hjørnebad?

Hjørnebadekar er badekar som naturlig plasseres i hjørnet av et rom eller bad. Det høres logisk ut, men det er mange fordeler med dette faktum.

Siden hjørnebadekar er veldig kompakte, er de perfekte for små bad. Likevel er de faktisk ganske romslige inni, noe som gjør dem veldig komfortable og gir god plass til bading. Hjørnekar er også et godt alternativ hvis du har et lite budsjett. Så de er ganske billige i forhold til andre badekar. Og her lister vi opp en annen viktig fordel med hjørnebadene – de er av høy kvalitet. De er vanligvis laget av slitesterk akryl, så de kan vare lenge.

Moderne hjørnebadekar med boblebad

Hjørnebad - den smarte løsningen for det lille, moderne hjørnebadet

Vel, det kan sies at hjørnebadekar tidligere ble sett på som litt ostete. Tider har imidlertid endret seg, og nå er hjørnebad tilbake i trenden på grunn av deres mange fordeler og moderne design.

Gjør badet ditt til en oase av velvære

Hjørnebadekar den smarte løsningen for det lille badet Veggfarge blå

Hvilke modeller av hjørnebadekar er det?

Det finnes ganske mange forskjellige modeller av hjørnebadekar på markedet. Og du vil sikkert finne en som passer dine behov.

Uansett om du velger en klassisk eller en moderne stil, finner du den. Moderne hjørnekar kjennetegnes av stilige, enkle design, mens mer tradisjonelle modeller scorer med klassiske tillegg som ball- og kloføtter som fullfører utseendet.

En moderne modell med klassiske elementer

Hjørnebad med klør den smarte løsningen for det lille badet

Avhengig av dine preferanser og krav, kan du velge mellom enkelt- og tosidige badekar. Mange design er også tilgjengelig i venstre og høyre versjon, slik at du kan finne akkurat det hjørnebadkaret du trenger. Hvis du har et bestemt sted hvor hjørnebadekaret skal installeres, kan du finne en individuell løsning.

Hjørnebadekar med trepanel

rustikt hjørnebad den smarte løsningen for det lille badet

Er et hjørnebad det riktige valget for meg?

Hvorvidt et hjørnebadekar er riktig for deg, avhenger av hvordan du forestiller deg badet ditt og hvordan du ønsker å renovere det. Hvis badet ditt er lite, men du vil ha badekarets luksus, er et hjørnebad det riktige valget for deg. Hjørnebad er også ideelle for større rom, spesielt hvis du vil skape en illusjon av et mye større rom. I dette tilfellet vil badet ditt føles enda mer romslig, ettersom hjørnebadekar ikke tar så mye plass som et frittstående badekar.

Karet kan også bygges inn

Hjørnebad fordeler små bad hjørne badekar hjørne badekar

Hjørnebadekar er også flott for bad som er vanskelig formet, siden formen er veldig praktisk. Så kantete bad kan bare dra nytte av det. Der et vanlig badekar ikke passer, er det verdt et forsøk å installere et hjørnebadekar.

Generelt er et hjørnebadekar det riktige valget for deg hvis du har et lite bad og ønsker å få mest mulig ut av plassen.

Kombinert med dusjkabinett

Hjørnebad fordeler den smarte løsningen for det lille badet

Kort sagt gir hjørnebadekar et stilig, funksjonelt alternativ til konvensjonelle badekar. Det er derfor flere og flere velger et praktisk og plassbesparende hjørnebad. Så hvis du leter etter en oppgradering til eget bad som tilbyr en unik blanding av stil og praktisk, kan dette være alternativet for deg!

Liten, men fin – et koselig bad i toppetasjen

Hjørnebadekar - den smarte løsningen for det lille badet

Unn deg en spa -opplevelse!

Hjørne badekar ideer løsning for det lille badet

La deg slappe av!

Hjørnebadsløsning for det lille badet

Skap en koselig atmosfære

Hjørnebad fordeler Lite bad Oppsett hjørnebad

Du trenger ikke mye plass for å installere et hjørnebad

Hjørne bad fordeler og stativer hjørne bad lite bad hjørne badekar

På denne måten kan du optimalisere plassen på det lille badet så mye som mulig

Hjørnebadekar - den smarte løsningen for det lille badet Sette opp et lite bad