Planlegging av baderomsdesign er en av de vanskeligste oppgavene i et nybygg eller renovering. I dag gir de fleste avkall på badekar og velger et dusjkabinett i stedet. Likevel gjenstår spørsmålet om hvordan man utformer dusjområdet for å utnytte den begrensede plassen optimalt. Dette er et viktig tema, spesielt når det gjelder et lite bad. Og la oss innse det, de fleste bad i dag er bygget ekstremt små. Men ikke få panikk! Som svar på dette tilbyr industrien mange muligheter til å forvandle det lille badet til en praktisk oase av velvære. Moderne dusjkabinetter og dusjkabinett er et godt alternativ for dette. La oss ta en titt på hvordan dette fungerer i virkeligheten nedenfor…

Dusjkabinetter og dusjpartisjoner som gir mer plass på det lille badet

Sett opp dusjkabinetter og dusjkabinett på et lite bad 8

Hvis du vil optimalisere plassen på det lille badet ditt og utnytte det maksimalt, må du ta hensyn til følgende innredningstips. Få friske ideer og få råd fra eksperter som Andries varme- og rørlegger -spesialist. Dette er et selskap som har spesialisert seg på fullstendig renovering og omplanlegging av bad siden 1995. I nettbutikken finner du et omfattende utvalg av varme- og sanitære reservedeler som stadig utvides og oppdateres. Følgende forslag til dusjkabinett og dusjkabinett vil skape ekstra plass på badet ditt. Ta en titt på det!

Sett opp dusjkabinett og dusjkabinett på et lite bad 2

Walk-in dusjer

Dusjkabinetter er perfekte for små bad, ettersom de klare glasspanelene gir en følelse av frihet. Så hvis du vil renovere og modernisere badet ditt, så ta en dusjkabinett. Dette skaper en optisk illusjon, og ditt lille bad vil føles større og mer romslig.

Sett opp dusjkabinett og dusjkabinett på et lite bad 3

Kvartssirkel dusjkabinett

Kvadersirkel dusjkabinetter er ideelle for små bad fordi de har en buet front, noe som sparer plass. En fjerdesirkel dusjkabinett er designet for å passe nøyaktig inn i hjørnet av badet samtidig som den gir en behagelig mengde dusjplass. Derfor kan dette vise seg å være den perfekte løsningen for ditt lille bad. I Andries24 nettbutikk finner du blant annet en rekke sanitære produsenter Hüppe dusjkabinett, som står for kompromissløs kvalitet, innovativ teknologi og en uavbrutt pionerånd.

Sett opp dusjkabinett og dusjkabinett på et lite bad 4

Hjørnedusjer

Vær oppmerksom på krokene på ditt kompakte bad. Dette er en flott måte å dra nytte av plassen som ellers ville være bortkastet.

Av denne grunn er hjørnedusjer et annet godt alternativ hvis du har et lite bad. Moderne hjørnedusjer passer pent i hjørnet og er vanligvis utstyrt med skyvedører for å spare plass. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser og har en forkromet ramme som enkelt passer inn i hvilken som helst baderomsinnredning.

Sett opp dusjkabinetter og dusjkabinett på et lite bad 6

Dusjdører

Når det gjelder valg av dusjdører for et lite bad, tilbyr doble foldedører en ekstremt praktisk og plassbesparende løsning. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser og kan plasseres mellom to vegger eller på et sidepanel. Med en slik foldedør trenger du ingen ekstra plass for å åpne dusjdøren.

Skyvedører med dusj er et annet plassbesparende alternativ for det lille badet. Med disse dusjdørene er det ene panelet festet og det andre kan skyves bakover.

Sett opp dusjkabinett og dusjkabinett på et lite bad 7

Ekstra tips: Dusjdører som du bør unngå på et lite bad, er nedtrekksdørene. Disse tar for mye plass til å åpne og er derfor ganske upraktiske.

Rammeløse dusjkabinetter

Rammeløse dusjpartisjoner ser veldig elegante og stilige ut og har en positiv effekt på romfølelsen. De gir badet et rent, minimalistisk utseende og forvandler det til en moderne atmosfære.

En rammeløs dusjdør eller et glasspanel som er montert mellom to vegger er fortsatt en flott løsning når du designer små bad.

Sett opp dusjkabinett og dusjkabinett på et lite bad 5

Nå vet du hvordan du kan innrede ditt lille bad på en moderne måte og skape et funksjonelt dusjområde samtidig. La eksperter gi deg råd videre, og med deres hjelp finner du en individuell løsning. Du vil sikkert forvandle badet ditt til en liten oase av velvære!