blått hvitt blomstermønster sengetøy sommerdekorasjon

Soverom og bad design ideer om sommeren

Når det varme, rolige sommerværet kommer, får mange mennesker entusiasme for å innrede hjemmene sine. Har du også et redesign i sikte? Den gode nyheten er at du kan få en rekke ferske stiloppdateringer uten å pådra høye renoveringskostnader!

Hvis du bytter tunge sengetøy og mørke laken for ferskere og lettere alternativer, kan hjemmet ditt faktisk lyse opp og ønske neste sesong velkommen med et helt nytt utseende.

La ideene nedenfor bli en inspirasjonskilde for deg – sommerdekorasjon på soverommet og badet

Soverom og bad design ideer i sommer teksturer

Hvordan markerer du begynnelsen på sommeren i huset ditt? I dag presenterer vi 20 virkelig flotte produkter og har også inkludert nyttige lenker slik at du kan bestille disse ekstraordinære stykkene hvis du ønsker det. Nyt en stilig sommer!

Hav og sand

Naturelementene jord og vann brukes til vår første kategori sommerforslag. Du kommer til å få en stor overraskelse når du ser hvordan enkle motiver på sengetøy og baderomsinnredning kan skape en sesongstil. Ta for eksempel følgende tilbud fra Dwell Studio: denne buede dynen med bronseaksenter sporer kamskjellets ribbestrikk på en mest moderne måte.

Nyanser av brunt, blått og grått strekker seg over sandkysten

Soverom og bad design ideer i sommer sand

 Det enkle mønsteret, som tenner fantasien med innslag av sjølandskap, ble oppfunnet av Fujiwo Ishimoto. Kan du føle sanden under føttene og se bølgene i det fjerne? [Kilde: Crate & Tønne]

Sand og sjø smelter sammen på putetrekk fra Marimekko Poukama sengesteinserie.

Soverom og bad design ideer for sommerputer

Vi fortsetter vår fremstilling av sommermotiver med dusjforhenget av designeren Kate Spade – åh, så mange vannstridere! Selv om noen sjøfugletemaer kan se utdaterte ut, bruker dette high-trend mønsteret striper og gardinens bølgeflett for å skape en illusjon av bevegelse.

Sjøfugletemaer og bølgefold

Sommerdekorasjon på soverommet og baderomsdusjen ved siden av bordet

Interessert i litt tang, vær så snill? Den naturinspirerte sengetøyserien Marimekko Heina ble levendegjort ved hjelp av et mønster designet av Maija Isola i 1957. Legg merke til hvordan effekten av disse subtile sengetøyene forsterkes ved tillegg av maritime dekorasjoner som f.eks B. kan enkelt forvandle en glassvase full av sjøstjerner pluss andre marine babyer og bli veldig “beachy”. [Kilde: Crate & Tønne]

Koselig soveromsinnredning

Sommerdekorasjon på soverommet og håndklær

 De vakre hentydningene til treringer sikrer tilkoblingen av dette viktige badetilbehøret til den jordiske naturverdenen utenfor, mens den effektive sammenstillingen av fargene har en sommerlig og fantastisk effekt på samme tid.

Få mer glede av badet ditt i hvitt og grått ved å prøve den organiske hånden og badehåndklær med trekornmønstre fra West Elm.SoSummer dekorasjon på soverommet badehåndklær

Sommerstripe

Sommerstriper – de er flotte! Og hva er så sommerlig med disse stripene? De får frem nautiske effekter som minner oss om marineuniformer og parasoller! Sengetøyet “Lagune” fra Crate & Tønne ser magisk ut i blå nyanser.

Det er på tide å gjenoppdage stripemønstrene

Sommerdekorasjon på soverommet og badet sengetøy strip bordlampe

Hold deg klassisk med det stripete dynesettet på bildet nedenfor i skyggen av grafisk blekk. Sengetøyet med 300 tråder er vevd av garnfarget bomullssateen. [Kilde: Dwell Studio]

Dundyne sett i skyggen av grafisk blekk

Sommerdekorasjon på soverommet striper sengetøy klassiker

Kate Spade har designet enda en sommerklassiker! Det stripete dusjforhenget “Candy Shop” tiltrekker seg oppmerksomhet med sine elegante marineblå linjer. Legg til nyanser av rosa og oransje, som utløser tanker om deilige desserter, og oppfrisk badet ditt med en livlig fargepalett.

Fargerikt stripet dusjforheng skaper godt humør

Sommerdekorasjon på soverommet bad stripete flerfarget gardin

Den milde bevegelsen av havbølgene gjengis på det stripete dusjforhenget DKNY Highline. Gradienteffekten simulerer havets dyp.

Stripet dusjforheng i lyseblå nyanser

Sommerdekorasjon på soverommet bad dusjforheng strips

Den fine fargegradisjonen til det neste stripete dusjforhenget fra West Elm ville bringe et snev av sommerlig grønt inn på badet ditt igjen. Hvor fantastisk ville en frodig tropisk plante ha sett ut ved siden av dette baderomsutstyrselementet?! Se for deg selv:

Fin gradering av farger

Sommerdekorasjon på soverommet sengetøy røde gardiner blomstermønster

Havblått

Apropos havet: Unn deg selv et besøk til sjøen – men noen ganger vil dette bety at havet besøker deg fordi du har tatt de blå tonene inn i rommet ditt!

Denne dynen med blomsterkomposisjoner av Kate Spade er ideell for sommeren, spesielt når dristige røde toner fungerer som aksenter.

Sommerdekorasjon på soverommet og bad sengetøy sommerdekorasjon

Dine lykkelige blåtoner kan også få selskap av litt grønt, slik det er med det neste forslaget, som du kan se nedenfor: Det organiske dunsetet som består av dyne og pute, som later som om det er en oase, fascinerer med en magisk virvel av moderne form og fargekombinasjoner. Den beste delen: Utseendet til bevegelse som oppstår på grunn av det stiliserte mønsteret er basert på en minner om havets bølger i all sin prakt! [Kilde: West Elm]

Et organisk dunsett bestående av dyne og puter som simulerer en oase

Sommerdekorasjon i sengetøyet med sengetøy

Du kan lagre dyner og sengetøy med havtemaer i den blå og hvitfargede Harry-teppet, hvor du er klar til å hoppe inn neste gang du bytter motiv. [Fra butikk 4 Møbler til prisen av 75,00 tilgjengelig]

Sengetøy med havtema

Sommerdekorasjon på soverommet sengetøy med brystdyner

Med følgende tilbud fra West Elm – et dusjforheng med korallrevmønster – kan den oceaniske stemningen ikke nektes i det hele tatt. Nyanser av akvamarin, dueblå, mørk turkis og grå fremkaller ideer om havbunnen, mens den hvite bakgrunnen bidrar til perfekt klarhet i de enkelte mønstrene.

Dusjforheng med mønstre av korallrev

Sommerdekorasjon på soverommet og badet dusjforheng

Ta med arkitektoniske motiver inn på soverommet ditt ved å velge sengetøy, hvis mønster etterligner skjønnheten i smijernsportene og rekkverk. West Elms organiske dunsett med vatterte puter, sengetepper og sengetepper fremkaller minnet om et utsmykket smijernarbeid: friske nyanser av blått og hvitt er sammenflettet for å danne sammenfiltrede mønstre.

Friske nyanser av blått og hvitt

Sommerdekorasjon i soverommet mønster sengetøy elegant

Hvis du liker turkise og hvite ting og er i humør for geometriske figurer, hold øye med “Mimosa” – det neste skinnende, vendbare sengetøyet i en isblå nyanse. Tenk deg så at du svømmer i klart azurblått kystfarvann. Hvordan føles det? [Kilde: Z Gallery]

Sengetøy mønstret med geometriske figurer

Sommerdekorasjon på sengetøyet på soverommet og badet

Klar hvit

Hva kan være årsaken til vårt ønske om å omgi oss med klare hvite stoffer, dekorasjoner og møblerelementer om sommeren? Kanskje er det på grunn av de beroligende og forfriskende egenskapene til den hvite fargen, eller måten den hjelper oss med å kjøle seg ned ved å reflektere det varme sollyset! Med dette i bakhodet og med denne forkunnskapen, er for eksempel den hvite serien fra Z Gallerie også designet: Den andre sengetøyserien “Mimosa” presenterer produkter laget av hvitt jacquardstoff, som representerer den moderne varianten av tradisjonell hvit-på -hvite mønstre. Ta en nærmere titt, så finner du det samme geometriske motivet som det vakre isblå sengetøyet på bildet ovenfor.

den moderne varianten av tradisjonelle hvitt-på-hvite mønstre

hvitt geometrisk sengetøy

Med sin fine bomullsslørstruktur og de myke, intrikat utførte applikasjonene, inneholder pureDKNY sengetøy, som kan sees nedenfor, faktisk ren glede, som navnet på serien er (Pure Enchantment).

Rent sengetøy fra Pure Enchantment

hvit bomull sengetøy soverom sommer

Fra pureDKNY kan du også velge ren entusiasme (Pure Inspiration), effekten er lik. Vi blir igjen slått av magien i det hvite bomullssløret og de påførte stoffmønstrene, denne gangen i et rutenettdesign!

Snøhvit designer sengetøy oppdaterer hvert soverom

hvitt sengetøy soverom sommer ide dekorasjon

Ha det gøy med mer tekstur med West Elms videre forslag i hvitt – det vatterte organiske seersuckers -settet laget av dyne og puter.

Aldri før har et sengetøy med krøllete crepe -strimler vært så rent og lyst

hvitt sengetøy idé design soverom sommer

Få den samme forfriskende, snøhvite glansen til badet ditt med Pottery Barns 820 gram PB Classic-håndklær.

Hvis du vil gi hjemmet ditt en frisk sommeroppdatering uten å måtte gi avkall på sengeteppet året rundt, må du bare forestille deg den kraftige effekten av det nye dusjforhenget eller putene med sommeraksenter. Noen enkle endringer kan noen ganger perfekt spille rollen som sesongstarteren. For ikke å snakke om det faktum at dekorative elementer som skjell eller drivbiter uavhengig av dine preferanser og preferanser kan bringe stranden hjem til deg.

Ingenting ser mer elegant ut enn en pent brettet hvit klut, spesielt når den plasseres på en metallhylle sammen med noen andre

Sommerdekorasjon på soverommet og badehåndklær metallic