kreativ baddesign holder nøytrale farger kompakte

Kule tips og ideer for kreativ baderomsdesign

De små badene, som alle små rom, krever god organisering. Du må holde møbler og tilbehør pent, og på den måten unngår du kaoset. Dusjkabinettet er absolutt nyttig for å spare plass. Selvfølgelig avhenger det av størrelsen på dusjkabinettet, men det er mer økonomisk enn et badekar.

På denne måten har du nok plass til tingene for rengjøring av huset og for din personlige hygiene. Det er mange tilbehør til små rom som kan brukes til å spare enda mer plass.

Råd om organisering av små bad

kreativ baderomsdesign og organisering vaskekabinett

møbler

I dette tilfellet kreves det som kalles plassbevisst design. Se etter hyller og skap med flere divisjoner. Se etter multifunksjonelle møbler og hyller for å lagre håndklærne.

Massivt vaskeskap på badet

kreativt bad design servantskap solid hvitt

Bruk veggene

Dra fordel av de gratis veggene på badet ditt. Bygg nisjer i veggen, og du kan lagre håndklær eller andre ting der. Kleshengere er også en fantastisk løsning.

Der kan du henge opp håndklær eller forskjellige poser med gjenstander

kreativ baddesignorganisasjon hengende dusjfliser hvit

Hvordan organiserer du tilbehøret ordentlig

Badet kan ikke organiseres ordentlig med møbler alene. Du kan få hjelp i tilbehørsbutikker. De spenner fra tørketrommelen til kurvene for skitne klær. Takket være dette kan du unngå rotet, og du vil alltid ha et sted for de skitne klærne.

Sjampo- og såpesett kan også gi mye mer orden, ved bruk av bokser, poser, håndklæruller og kroker for oppheng. De tomme flaskene og individuelle restglass fra gamle sett kan også finne en ny praktisk bruk her.

Friskt baderomsinteriør i pastellgrønt

kreativ badedesignbutikk som henger grønn vegg

Andre områder

Du kan også bruke plassen under vasken, badekaret, over vinduene og i nærheten av speilet. Der kan du lagre og organisere ting. Og nå kan du nyte et pent og ryddig bad.

Forhåpentligvis hjalp vi deg med å frigjøre mer baderom. Design badet ditt klokt, og dette vil få det til å virke stort nok for deg.

Vegghengt reolsystem kreativ baderomdesign organisasjon lagring modulær hvit  Ikke bare praktisk, men vakkert dekorert og dekorertkreative baderomsdesign butikkhyller blomsterdesign

Mobilt hylleskap på badet

kreativ baderomsdesign oppbevaringshylle mobil flyttbar

Interessant måte å oppbevare redskapene på

Hold kreativ baderomsdesign rundt åpne skuffer Hylle i tre på veggen  kreativ bad design butikk vegghylle klut  Elegant baderomsdesign med trekanter for et rustikt utseendekreativ bad design stige tre speil veggfliser