Badet er et av de viktigste rommene i en leilighet – både praktisk og visuelt. Så hvis du vil forestille deg dine egne møbleringskunnskaper, må du designe badet deretter. Heldigvis trenger ikke et stilig bad å være dyrt.

Selvfølgelig er baderomsmøbelsett laget av kjente designere som Villeroy & Boch ser spesielt bra ut og er også preget av holdbarhet. Matchende produkter kan i økende grad kjøpes online fra spesialiserte nettbutikker som f.eks designbaeder.com.

Men selv i utleieboliger, hvor større utgifter ofte ikke er verdt, kan mye oppnås med en evne til vakker dekorasjon.

Et snev av grønt for en god følelsesmessig effekt

Planter er ikke bare flotte på kontorer eller i stuer, de bringer også glede og farger inn på badet. Små kaktuser eller palmer er derfor effektive smykker for det lille budsjettet. I tillegg til servanter ser bambus og bokstrær spesielt godt ut. Større prøver er også egnet for hjørner, ettersom de løsner badet litt og gir frisk luft. Spesielt klassiske bad i hvitt eller beige er fantastisk forsterket av forskjellige friske nyanser av grønt. Bare la favorittplantene dine flytte inn på badet en gang. Du vil bli overrasket over effekten av de små bladene.

Keramisk vase og bollepynt på bad

Sett små aksenter med tre

Akkurat som den gode gamle stueplanten, er en vakker treflate en skikkelig allsidig når det gjelder dekorasjon. Det naturlige råmaterialet blir umiddelbart et iøynefallende overalt og kan enkelt integreres i baderomsinnredningen. En gammel trestige fungerer som håndkleholder og et fint stykke tre blir en badekarholder.

Slike små ideer kan implementeres raskt og billig. Effekten er desto større.

Servant med håndkle og dekor på badet

Detaljer & perfekt passform gir stor effekt

Det er nettopp de små ideene som kan implementeres raskt og rimelig. Prøv å lagre håndklærne dine rullet sammen i vakre kurvkurver eller legg en bukett med friske blomster i en stilig vase ved siden av vasken. Disse små endringene er umiddelbart merkbare. Hyller kan også brukes som dekorative elementer. Med et par fine bilderammer på det, vil du jobbe Bad som en proff satt opp. Sist men ikke minst bør lys aldri mangle på et vakkert bad. De skaper en romantisk, men stilig atmosfære. Bare pakk den i et vakkert etui og beundre effekten av ditt nye bad.

detaljer av et moderne bad med hvit vask og håndklær

Bilde 1: © istock.com/eriyalim

Bilde 2: © istock.com/ake1150sb

Bilde 3: © istock.com/DimitarOmi