Vet du hvilke trender som for tiden former baderomsinnredning? Bærekraft og brukervennlighet er høyt prioritert. Ulike materialer og kombinasjoner derav kan brukes. Imidlertid bør den enkle og ensartede karakteren beholdes. Avslapping og en koselig karisma er ytterligere egenskaper som man ikke kan klare seg uten i det hele tatt. Nå skal vi skrive om designer servanter som viser origami -former. Hvordan passer en servant inn i moderne badetrender? La oss finne ut av det sammen!

En enkel aksent servant i midten av rommet ville være en veldig moderne designløsning

aksent i rommet design servant

Design servanter som en aksent i den enkle baderomsinnredningen

Den enkle baderomsinnredningen er bare moderne hvis den også er full av karakter. Den lever ofte av aksentene i rommet. EN origami-Forfengelighet eller servant kan oppfylle denne funksjonen. Dette er akkurat det vi oppdager som et konsept på bildet ovenfor. Der har vi en frittstående servant, som med sin dristige karakter og tilhørende effekt fyller hele rommet med atmosfære.

Design servanter i origami form er enkle å ta vare på og effektive

design vask dobbel idé

Lettstelt, men likevel originale former

Origami -formene er veldig kunstneriske, men samtidig er de gode fra et praktisk synspunkt fordi de kan rengjøres relativt enkelt til tross for noen vanskelige hjørner. På grunn av dette er de veldig populære blant moderne hjemmeboende. Fordi på denne måten har du et veldig originalt design, men du kommer fortsatt veldig godt overens med rengjøringen. Se eksemplet på bildet over denne teksten. Utformingen av denne doble servanten er stilig og subtil, men samtidig veldig sterk når det gjelder effekten.

De enkle, men kunstige origami -servantene samsvarer godt med en naturlig design

design synker et veldig lyst rom

Origami -ideer for andre designelementer på badet

Design servanter som tolker origami kan også inkluderes andre steder i baderomsinteriøret. For eksempel i veggdesign eller justering av annet tilbehør. Hvis dette elementet brukes flere ganger, skapes en følelse av enhetlighet og et eksklusivt tegn. Det er absolutt verdt å vurdere en slik idé for baderomsinnredning.

Origami -formen er ikke bare egnet for vasker, men også for annet tilbehør og dekorasjoner i rommet 

designvask flytende flott

Origami -design kombinert med stilige fargepaletter

Vaskdesign kombinert med origami er en veldig tiltalende idé i seg selv. Dette skaper absolutt en veldig eksklusiv effekt. Hvis du vil oppnå en følelse av luksus i utseende, bør du kombinere den med en veldig stilig og eksklusiv fargepalett. I våre eksempler liker folk å kombinere svart og hvitt. Man liker å oppleve en kontrast mellom treoverflater og hvite sanitæranlegg.

Disse servantene ser spesielt eksklusive ut på grunn av deres svart -hvite design

design vask hvit på svart

Hjemmekoselig karakter

Det siste argumentet vi ønsker å komme med for bruk av origamidesign er relatert til den hjemmekoselige trenden innen baderomsinnredning. De kunstneriske formene fjerner umiddelbart følelsen av at du har å gjøre med et rent funksjonelt rom. Et moderne bad har en veldig hjemmekoselig karakter, og takket være origami -former kan du oppnå dette ganske enkelt. Ville disse også passe for ditt baddesign?

Servant og origami servant i tre – en nydelig kombinasjon

design vasken som et ark

Origami vasker passer godt med et stort utvalg av stiler

design synker som et kunstverk

Selv når den er liten, er en origami -vask alltid en flott aksent

liten vask design vask

Origami servanter i kombinasjon med de flotte og moderne metallfargene

flott asymmetri designvask

En annen enkel, men veldig moderne designløsning

hvit skulpturdesign