Flere og flere huseiere velger en praktisk baderomsdesign som får hele rommet til å virke enda større. Dagens tema handler ikke om et typisk bad, men om de siste ideene for badet ditt med skrånende overflater. Du kan finne ut hvilke småting du må vurdere når du designer badet ditt med skråtak ved hjelp av våre tips.

Det er veldig enkelt å designe et bad med skråtak selv hvis de viktige punktene for denne typen prosjekter blir observert. Først og fremst bør du planlegge et optimalt lysdesign på loftet. Det anbefales at et bad er designet med nok naturlig dagslys, hvis det er mulig, fordi det har en spesielt positiv effekt på vår mentale tilstand. Vårt tips er å installere ett eller to takvinduer som vil være en del av det integrerte interiøret. En stor fordel med takvinduer er at ekstra sollys har en positiv effekt på romtemperaturen, noe som er spesielt viktig for et bad. Takvinduer fra gulv til tak regnes som den beste løsningen for dette, men veldig ofte er det ikke mulig å installere dem på grunn av størrelsen på rommet. I tillegg er det viktig å diskutere prosjektet med en profesjonell før du bestiller den eksakte størrelsen.

Det naturlige dagslyset er en stor fordel

skråtak

Tredesign er en av de mest populære designene for et bad med skråtak. En perfekt kombinasjon av takbjelker i taket og moderne baderomsinnredning med treelementer anbefales bare, fordi du på denne måten vil skape et naturlig utseende på loftet. Nøytrale farger er også en del av de trendy badene.

Hvis du har bestemt deg for en mørk fargepalett, bør du ha et godt lysdesign som LED -lys.

Plasser et badekar under skråtaket

bad skråtak tre

Mosaikkstein skaper et koselig miljø, og derfor kan dette dekorative elementet skape en innbydende atmosfære på loftet på forskjellige måter. De keramiske produktene garanterer et høyt nivå av sklisikkerhet på grunn av det store antallet ledd og er perfekte for å designe vanskelige områder som kurver og kanter.

Nøytral veggdesign med treutseende og mosaikkstein

 dusj skrånende tak tips

Den praktiske bruken av plassen under skråtakene er spesielt viktig for denne typen interiørdesign. Plasser et skreddersydd badekar der. Hvis du ikke vil ha noen begrensninger på loftet, så er badekaret under skråtaket en optimal møbleringsløsning. Et annet alternativ er å sette opp toalett eller servant på torget hvis takhellingen bare er svakt innpakket.

Takvinduer fra gulv til tak gir mer komfort i rommet

 nåværende bad ideer

Lag et hyggelig romkonsept som gir hygge og komfort på samme tid. Vår redaksjon har valgt de siste designene for i år.

skråtak på badet    nåværende bad ideer tips til bad ideer skråtak dusj skråtak bad  dusj skrånende tak tips og ideer  innredning ideer skråtak wihnideen bad ideer