feng shui bad soverom energipositivt tre

Feng Shui -bad satt opp over soverommet – tips og ideer

Et bad plassert over soverommet er ikke den beste Feng Shui -holdningen. En viktig faktor for å lete etter Feng Shui -midler er hvor ofte badet skal brukes og brukes – hvor ofte har du tenkt å bruke det? I følge Feng Shui anbefales det i dette tilfellet å bruke dette badet som gjestebad.

Et annet Feng Shui -spørsmål å vurdere er dette: Er badet rett over stedet der sengen er plassert? I så fall er det flere gode valg for sengesetting på soverommet ditt.

Lev lykkelig i henhold til Feng Shui -reglene – innredning

feng shui bad soverom familie energi positiv

Feng Shui -soverommet og baderettsmidler, i dette tilfellet, avhenger av Feng Shui Bagua -området i huset der store soverom og bad er plassert (Ta en titt på Bagua, eller Feng Shui Energy Map for mer informasjon.)

Finn ut det viktige Feng Shui-elementet som kreves i ditt spesifikke område, og se etter kreative Feng Shui-måter å forsterke det nødvendige elementet på en visuelt tiltalende og dekorativ måte. For eksempel, hvis du vet at du trenger et sterkt feng shui -element på badet ditt, er det ikke nødvendig å lete etter tradisjonell asiatisk kunst med røde farger. Du kan velge lyse røde håndklær eller en deilig rød veggfarge, en visning av lilla eller røde lys, etc. som vil bringe en sterk brannenergi inn i den. Vær kreativ og smart – dette er alltid god Feng Shui!

Gul, varm, lys soveromdesign

feng shui bad soverom komfortabelt gult lys

Generelt vil du holde badet veldig lett og rent (når det gjelder farger, inventar, dekorasjon, etc.) – dette skaper bokstavelig talt en veldig lett følelse, unngå farger som baserer energien og gjør det tungt.

Noen ganger, alt etter soveromsdesign, strukturelle tiltak i taket (for eksempel gesimsen og / eller medaljongen rundt taklampene) – fungerer alt dette som en barriere mellom to forskjellige energisoner.

Komfortabelt bad – hyggelig, avslappende atmosfære

feng shui bad soverom familie energi gjest

Enda viktigere, vet at nesten alle såkalte dårlige feng shui-problemer er en kur, så lenge du nærmer deg situasjonen med en følelse av empowerment og kreativitet.

Soverom og bad – Feng Shui -møbler

feng shui bad soverom koselig energi  Naturlig tre – utstyr og møbler på badetfeng shui bad soverom innebygd badekar

Lykkelig familie – holder positiv energi i henhold til Feng Shui -regler feng shui bad soverom familie barn

Minimalistisk baderomsdesign – hylle over det innebygde badekaret

feng shui bad soverom familie badekar   Positiv energi hjemme – hele familien feng shui bad soverom familie glad

Rosa farger dominerer på soverommet – typiske Feng Shui -møbler

feng schui soverom innredning rosa farger