Speil -TV er en av de nyeste fantastiske innovasjoner. Er det en luksusvare, en unødvendig velvære som fjerner oss enda mer fra ekte kommunikasjon? Eller har denne ideen flere fordeler? Er investeringen verdt det, og hva må du vurdere? Hvordan skal du forsyne badet med noe slikt for å få mest mulig ut av det? La oss se etter svarene på disse spørsmålene sammen i de neste linjene!

Den mindre TV -en er noen ganger bedre selv for større speil

veldig lite speil -tv

Hvor er speil -TV på rett sted på badet?

Eller kanskje vi burde begynne med spørsmålet om speil -TV på badet i det hele tatt har rett? De ulike nyvinningene i media skaper en fremmedgjøring fra virkeligheten. Ville du trette øynene våre og legge ekstra stress på oss? Hva taler imot installasjon av fjernsyn i alle rom?

Nå inkludert på badet. På den annen side er kanskje morgendusjen eller badekaret det eneste øyeblikket når du får med deg nyhetene eller distraherer deg selv med et morsomt show. Da ville du ha mer tid i stua for familie og venner og kan konsentrere deg om å kommunisere med dem.

TV -en gjør baderomsdesignen mer attraktiv

rund idé for et speil -tv

Gjør sikkerhet en prioritet!

La oss fortsette med plasseringen av speil -TV! Hvor skal det egentlig være på badet? I prinsippet er de nyskapende fjernsynsspeilene satt opp på en slik måte at det er minimal helse eller andre farer på grunn av fuktighet og kontakt med vann. Likevel bør du plassere fjernsynet på en slik måte at denne overflaten ikke blir for fuktig. Mekanisk skade fra støt eller kontakt med andre gjenstander bør også unngås så langt som mulig.

En TV kommer til sin rett i de nøytrale baderomsmøblene

vakkert design speil -tv

Skreddersydd projeksjon og lys

Er en større eller mindre TV -skjerm riktig for badet ditt? Alt avhenger av hva som er behagelig for deg. På den ene siden bør du ikke anstrenge øynene med den overflødige størrelsen. Du må også kunne se fjernsynet og bildet i full størrelse fra så mange perspektiver som mulig. Speil -TV på badet gir automatisk ekstra belysning. Du kan bruke dette på en smart måte og skape en mer behagelig og tryggere atmosfære i rommet.

Nok en godt synlig TV -overflate med et nøytralt interiørdesign

Speil -tv blått på det hvite badet

Egnet design for baderomsinnredning

Tross alt vil fjernsynet være en viktig del av baderomsinnredning og dekorasjon. Fordi installasjonen skal gjøre den mer harmonisk og hjemmekoselig og ikke føre til en fragmentering av dette rommet, som er så viktig for vår avslapning. Du vil finne mange flotte designerløsninger i våre følgende eksempler!

Et mørkt område er en passende bakgrunn for speil -fjernsynet i alle henseender

Speil -tv brunt bad

Bestem høyden på fjernsynet slik at det kan sees fra de fleste steder

Speil -TV høyt

Hvis fjernsynet er i det nedre området, kan den gjenværende overflaten av speilet brukes godt i henhold til den vanlige funksjonen

Speil -tv -idé i blått

På det luksuriøse badet er TV -speilet nå nesten et must!

Speil -TV i det store rommet

Programmer om naturen kan føre til fullstendig avslapning på badet

Speil -TV med et flott bilde

Ofte er den beste TV -speilposisjonen i øyehøyde

Speil fjernsyn rund design

En TV på badet kan spare tid! Sjekk nyhetene her!

Speil -tv vakkert interiør

Ofte er en veldig liten TV nok til badet

Speil -TV flott interiør

Smart fjernsyn kan ha mange fordeler for den moderne baderomsbrukeren.Hvordan er været i dag?

Speil -TV flott design

En klassisk design med to speil kan også inneholde en TV

Speil -tv tradisjonell design

På det nøytrale badet opplever man ofte speil -tv som en berikelse av interiøret 

forskjellige farger speil -TVer