Når det gjelder å designe vegger, har du blitt uunnværlig. Bakgrunn I tillegg til å male er de den mest populære måten å designe en vegg på og gi de alltid hvite veggene et nytt utseende. Men mens med Slett begrensede alternativer må forskjønne en vegg, bakgrunnsbilder gir en ren uendelig tilbud med mulige designalternativer, noe som gjør det enkelt å gi hvert rom sin egen atmosfære med tapet.

Du er ikke bare ansvarlig for dette forskjellige design og stiler å velge mellom, men også en rekke forskjellige typer tapeter tilgjengelig, slik at tapetet kan brukes individuelt i henhold til kravene i det respektive rommet. Igjen og igjen nyutviklede forskjellige design er inspirert av Mote og nåværende trender og blir deretter overført til interiørdesign og veggbekledning. For at du ikke skal miste oversikten over de mange tapetdesignene, vil vi gjerne gi deg en oversikt nedenfor oversikt om nåværende tre mest populære tapettrender fra det tyske tapetinstituttet.

Bakgrunn av stein – en naturlig og tidløs trend

Du vil følge med på den første nye tapetinnredningstrenden som vi ønsker å introdusere for deg naturlig teft i dine egne fire vegger og opplev en ny følelse av å leve. Av a Bakgrunn av stein la en ekte i rommet ditt Øyefanger Tillat å flytte inn, så du må se to ganger for å se forskjellen på en ekte steinmur. På grunn av dette er stein tapet en på grunn av det realistiske utseendet utmerket alternativ til en ekte steinmur, som i de fleste tilfeller er forbundet med høyere kostnader og betydelig ekstra innsats.

i tillegg villedende ekte optikk steintapeter i utformingen av rommet ditt har virkelig ingen grenser. En naturlig og tidløs dørd som aldri går av moten. Disse designene gir deg virkelig den rette løsningen for alle rom og enhver møbleringsstil.

For eksempel kan du bruke en stein tapet i Teglstein Gi stuen din en loftskarakter eller med en tiltalende Tapet i naturstein Gjør badet ditt til en liten oase av velvære.

tapet stein utseende

Med tapetet i stein 30219-1 Authentic Walls fra Lutèce gir du veggen et mursteinutseende!

Tapeter av stein laget av materialer av høy kvalitet

Steintapeter består i utgangspunktet av en blanding av forskjellige materialer. Her er mellom Bære- og overflatemateriale differensiert. Disse to komponentene er senere avgjørende for utseendet og kvaliteten på steintapetet.

Avhengig av bærermaterialet, Fest av tapet av stein. Den høye kvaliteten Tapet i fiberduk muliggjør en raskere installasjon på veggen overfor et tapet av papir. de Papir tapet i steinoptikk er imidlertid billigere og klassisk alternativ til tapetet i fiberduk. Overflatematerialet er ansvarlig for utseendet og effekten av steindekorasjonen.

Tapet i stein med vinyloverflate

Den spesialbehandlede er for tiden veldig populær Vinyl overflate, den såkalte. Vinyl tapet eller kompakt vinyl tapet, da dette gir det fasjonable stein tapetet en autentisk sjarm. På grunn av vinylmaterialet av høy kvalitet og behandlingen på fiberduk, bringer et stein tapet med kompakt vinyl ved siden av optiske fordeler har også andre fordeler.

Vinyltapetene i steinutseende er veldig lettstelt. De er ikke bare slitesterke og kan tørkes av på kort tid med en fuktig svamp, men de er også lysfast, slik at du kan utsette steinbakgrunnen av høy kvalitet for sollys uten å bekymre deg for at den forsvinner over tid. På grunn av dette er designene med kompakt vinylbelegg også perfekte for vinterhagen og skinner alltid med en konstant glans!

Teksturert tapet i steinlook

som billigere alternativ til stein tapet med kompakt vinylbelegg er den Bakgrunn med tekstur i steinutseende. Papir, plast og fleece kan tjene som bæremateriale, så du har valget mellom et raskere vedlegg takket være fleecebærematerialet eller et billigere stein tapet på grunn av papiret eller plasten som bæremateriale. Ved siden av merkbart mønster på overflaten, som gir bakgrunnsbilder en romlig effekt, er de teksturerte bakgrunnsbilder også preget av sine høy fargeintensitet slutten. Disse beskytter mot falming og de tiltalende og tidløse designene av steintapeter vil skape en God stemning opprettet.

Steintapeter fra kjente produsenter

I det store utvalget av steintapeter kan du finne tilsvarende forskjellige produsenter igjen, som med sine samlinger har de riktige tapetene med steinutseende på lager for enhver smak.

SOM. Création – steintapeter fra merkevareprodusenten

Blant de mange produsentene av steintapeter du kan finne hos SOM. Opprettelse også den anerkjente produsenten med base i Gummersbach, hvis mangfoldige samlinger fra forskjellig strukturerte bakgrunnsbilder i steinutseende opp til naturalistiske stein bakgrunnsbilder forlenge. Steintapetene fra A.S.Crèation imponerer igjen og igjen med sine unike design på grunn av allsidig samarbeid med andre kjente Produsenter eller designere.

bakgrunnsbilder av stein

Tapetet 95908-1 Schöner Wohnen 7 av A.S. Création lar veggen din skinne i et natursteinutseende!

Livingwalls – bakgrunnsbilder av høy kvalitet for spesielle veggdesign

Bakgrunnsbilder av stein Livingwalls pust nytt liv inn i rommene dine slik at de ikke lenger fremstår nakne og kjølige. Med hans nytt premiummerke Livingwalls opprettet SOM. OpprettelseVeggbelegg som gir liv til rommene dine. Grått og kjedelig var i går. Livingwalls -merket står for Et øye for detaljer og en høy kvalitetsforståelse veggbekledningene. Bare de beste materialene brukes til å levere bakgrunnsbilder av høy kvalitet til rommene dine. de valg på stein tapetblader på Livingwalls ingenting å ønske og handler fra Tapet av stein i teglstein opp til Bakgrunnsbilder i naturstein nesten ubegrenset.

bakgrunnsbilder av naturstein

Med tapetet 343819 Styleguide Natural R1 fra Livingwalls kan du levendegjøre rommene dine!

Blomstertapeter – blomstertapeter og blomsterkraft

Men ikke bare med steintapeter kan du bringe en naturlig teft inn i dine egne fire vegger, men også med en Floral tapet gi en Stykke av naturen Å flytte inn i det nye hjemmet ditt. Dette betyr at blomstertapeter regnes som a ekte langløper ved veggdekorasjoner. Ta med de livlige designene ren vårfeber i alle rom og fjerne enhver stemningsdepresjon. Det er ingen grenser for designet med blomstertapeter.

Bakgrunnsbilder med er spesielt populære for øyeblikket uttrykksfulle blomster- og bladmotiver i delikate kremtoner opp til glitrende farge i kirsebærrød, syrin og solrik oransje.

filigran tapetmønster

Tapeten 106742 Svart & Hvit 4 av A.S. Création lar et stykke natur bevege seg inn i rommene dine!

Blomstret og funksjonelt – blomstertapeter laget av forskjellige materialer

Som med steintapeter, er det også blomstertapetene Valg mellom fleece eller papir som bæremateriale og Valg av vinyl eller papir eller plast som overmateriale.

Blomsterdrømmer takket være A.S. Opprettelse

Som med steintapetene skiller produsenten seg ut SOM. Opprettelse med hans allsidighet og tiltalende design skiller seg ut fra mengden av andre produsenter. For eksempel sprøyter blomstermotivene tredje tapetkolleksjon av A.S. Création og designeren Jette Joop friskt vårlandsted i moderne form. Grunnen til dette er sjenerøs håndtegnede blomster og brede striper i myke aprikos, grønne og beige toner som bringer den lyse og muntre stemningen fra en vårdag inn i rommene. Oppkvikk i prosessen fin struktur preging som milde glans effekter veggene på en herlig måte.

tapet blomster mønster

Den vårfriske herregården i den moderne formen på tapetet 95991-3 Jette 3 av A. S. Création inviterer deg til å dvele!

På den annen side transportene Bakgrunnssamling “New Orleans” de Letthet og enorm glede av vivre den største byen i den amerikanske delstaten Louisiana i dine egne fire vegger. Ansvarlig for dette er En rekke blomstermotiver med lyse farger og matchende vanlige farger tapetkolleksjonen. Lette fjær og mange blomstermotiver med ulikt lekne dekorasjoner gir variasjon til veggen og fremstår forfriskende og livlig på samme tid. Den mangefasetterte fargepaletten fra beige, rød, fiolett til blå til svart gjenspeiler den muntre stemningen i byen og forvandler hvert rom til en oase av velvære.

bakgrunnsbilder tulipaner mønster

Blomstermotivet til tapetet 30318-3 fra New Orleans-kolleksjonen av A. S. Création formidler lyshet og livsglede!

Barokke bakgrunnsbilder – symbiosen mellom klassisk og moderne

Som den siste tapettrenden vil vi at du skal ha en skikkelig blikkfang tenk i tilfelle du liker det klassisk og luksuriøst å like. På grunn av den perfekte koordineringen av fargene og strukturen, den ene Barokk tapet med sine blomsterdesigner, få deg selv ren eleganse hjem. Du har Valg mellom moderne fargekombinasjoner som antrasitt, grønne og blå toner eller klassiske nyanser i hvit, kremfarget og bordeauxrød. I tillegg sørger glans- og glitterelementer for et enda høyere inntrykk av det barokke tapetet. Med den klassiske skallformen til rokokoen, den såkalte rocaille, eller med majestetiske leoparder som poserer mellom gyldne ornamenter og den heraldiske liljen, kan du enkelt ta igjen deg Et stykke kunsthistorie hjem og skape en stilig setting for moderne detaljer.

Edelt utseende og materiale – barokke tapeter laget av materialer av høy kvalitet

Det barokke tapetet er ikke bare preget av allsidigheten i optikk og design, men også når det gjelder materialer. Du har den kjente for bærermaterialet Valg mellom fleece eller papir og kl overflatematerialet kan du velge mellom en vinyl-, papir-, plast- eller satengoverflate. En edel overflate av sateng danner førsteklasses her og sikrer en enda mer luksuriøs glans.

tapet rokoko tiger

Med barokke bakgrunnsbilder, for eksempel tapet 335435 Hermitage 10 av A. S. Création, kan du gi dine egne fire vegger et ekte blikkfang!

Førsteklasses barokke bakgrunnsbilder av A. S. Création

  1. S. Création blir hans En banebrytende rolle i veggtepper Nok en gang gjør det rettferdighet til de barokke bakgrunnsbilder og råder luksuriøst vintage tapet i barokk stil fra de andre produsentene. De Utvalg av forskjellige barokke tapeter Veggtepper i et koselig brokade utseende, dekorative tapeter i et brukt utseende samt historiske design med et moderne preg. For eksempel den internasjonalt anerkjente designeren Wolfgang Joop i å lage sine ekstraordinære veggbelegg for ny tapetkolleksjon KIND OF WHITE av veggtekstiler i Potsdam Sanssouci -palasset inspirere og har Veggdekorene nyfortolket og perfekt iscenesatt.

Her er forseggjorte design deres imponerende effekt spesielt midt i moderne, lineært interiør, for eksempel, skaper de imponerende kontraster til en industriell-urban stil med betong, tre og upussede vegger.

grønt mønster tapet

De barokke tapetene i KIND OF WHITE -samlingen av A. S. Création kombinerer historiske design med et moderne preg!

klassisk tapet