tapet mønstret svart -hvitt filigran

Gjør det perfekte valget når det gjelder tapeter med Tapetenmax

 I tillegg til det individuelle arrangementet med møbler, får et rom en god livstemning hvis veggene er utformet deretter. Spill i denne sammenhengen Bakgrunn spiller en viktig rolle i deres forskjellige fasetter, fordi de gir en utmerket mulighet til å trylle frem tekstur, farge og mønster, men også individuelle motiver på veggen.

Dette har en avgjørende innvirkning på rommets karakter, og derfor bør beslutningen og utvalget nøye vurderes.

Klassikeren passer til alt

Alle som velger tapet med flis velger den klassiske par excellence. Fordi det er nettopp dette som er allsidig og enkelt kan males over med emulsjonsmaling hvis du vil endre det. Den strukturerte overflaten utjevner perfekt ujevnheter eller fine sprekker på veggen, der de andre egenskapene som strukturell og dimensjonsstabilitet og pusteevne taler til fordel for disse bakgrunnsbilder. Papirtapetet, som vanligvis består av to lag papir, er en av klassikerne innen veggdesign. Den øvre er farget eller trykt med mønstre, avhengig av kvaliteten på tapetet, er dette mer eller mindre lysfast. Dette gjør det klart hvordan tapetet endres over tid, dvs. enten gulnet eller falmet. Papirbakgrunnsbilder er trykt med forskjellige tegneseriefigurer som en spesiell attraksjon for barnerommet. Over hele Tyskland sies det at 47 prosent av juniorrommene er utstyrt med dem. Tapeter i papir er perfekte for stuen eller soverommet hvis de er trykt med eksklusive mønstre i stil med kjente designere.

tapetmønstret flekket moderne design

Strukturert vinyl vokser i popularitet

De som ønsker en edel atmosfære i hjemmet sitt, anbefales å bruke de stadig mer trendy teksturerte vinyltapetene. Disse har en tredimensjonal lindringseffekt, som kan forsterkes ytterligere med passende farging. Selve tapetet er veldig robust, men dyrt å kjøpe. Til gjengjeld imponerer den ikke bare med sitt ekstraordinære utseende, men også med sitt høye pusteevne og høy motstand mot lysets effekter. Siden de er veldig flammehemmende, kan de også installeres i rom med fuktighet over gjennomsnittet, for eksempel på bad eller kjøkken. Det enkle vinyltapetet derimot imponerer fremfor alt med sitt lave vedlikehold og er derfor også egnet for kjøkken, bad eller kontorer og trapperom..

tapet mønstret barokk stil svart hvit retro

Tekstiler skaper komfort

Spesielt i stua handler det om en koselig, koselig følelse av å være hjemme. Dette oppnås best med tekstil tapet på veggene. Disse består av enten ull, silke, lin eller bomull og er veldig delikate. Men utseendet og den bestemte teftet utgjør det dyre kjøpet og den store innsatsen for å feste tapetet på veggen. Velour tapeter har en veldig luftig overflate – og dermed en veldig koselig følelse av å leve. Tekstilfibre “flokkes” på tykt basispapir av elektrostatiske påvirkninger, noe som skaper et fløyelsaktig inntrykk. I mørke farger sprer de en hyggelig teft i stuer og soverom og overbeviser med en hjemmekoselig atmosfære der alle føler seg komfortable.

 tapetmønstret shabby shic -stil

tapet murstein utseende veggdesign