Trenger du nye veggdekorasjonsideer for å føle deg enda mer komfortabel og trygg i dine fire vegger? Vel, da har du kommet til rett sted, for i dag snakker vi om de nydelige bakgrunnsbilder av Ellie Cashman. Den nederlandske designeren skaper vakre blomstermotiver med mye kjærlighet og misunnelsesverdig oppfinnsomhet. Og så, takket være den nyeste teknologien, forvandler de dem til flotte, blomstrete bakgrunnsbilder som gjør hver vegg til en endeløs blomstring. Som Ellie selv kommuniserer, handler blomsterkreasjonene hennes om en unik illusjon av plass og dybde. Fordi de fortryllende blomstene ikke bare ser ut som ekte, men de blomstrer gjennom 3D -optikken inn i rommene og samtidig får veggene til å virke livlige og grenseløse.

Veggdekorasjonsideer med blomstertapeter av Ellie Cashman

pioner tapetmotiv veggdekorasjonsideer

I likhet med de gamle mestrene i gullalderen i Nederland, feirer designeren skjønnheten og livets evige krets. En vitaliserende del av optimisme og ro flyter fra peonene, tulipanene og krysantemumene og skaper intuitivt en koselig atmosfære i rommet. Det hele er et harmonisk spill av lys, farger og kontraster som ser umiskjennelig ut og sikrer en optimal feel-good-effekt.

Blomstrer fra mørke til lys

vakre peoner som tapetmotiv veggdekorasjonsideer

Shabby chic og boho stil fans, legg merke til!

Veggdekorasjonsideene fra tapetkolleksjonen “Dark Floral” av Ellie Cashman er ekte tapetkunst i en klasse for seg … rett og slett magisk! Livsstilsglede og leken romantikk i tapetkreasjonene hennes passer perfekt til den bohemske og loslitt elegante stilen. Avhengig av din smak kan blomstermotivene kombineres med myke pelstepper eller strikkede puffer, med vevde duker og gamle tremøbler. Tapetmotivene passer generelt også inn i enhver stil, fra antikk til klassisk og art nouveau til industriell og ultramoderne. Hvis du ønsker det, kan du også bestille de utsmykkede blomstene trykt på stoff og bruke dem til å dekke puter, dekorere gardiner eller til og med bruke dem som et skjerf.

Tapetkolleksjon “Dark Floral” av Ellie Cashman

veggdekorasjoner ellie cashman pioner

Klassisk møter moderne

vakre veggdekorasjons ideer mørkt blomstertapet av ellie cashman

Bakgrunnen gjør et comeback

Tapetkunst har en lang historie og tradisjon. Fra en absolutt luksusvare på 1400 -tallet har tapet utviklet seg til et produkt som kan brukes av nesten alle som en vakker og relativt billig veggdekorasjon. Veggdekorasjonsideer med tapet er blant de mest populære og vanlige i dag. Man kan trygt si at etter en kort pause er bakgrunnsbilder på vei oppover igjen. Talentfulle, kreative designere som Ellie Cashman støtter prosessen og forvandler denne typen veggdesign til en fantastisk opplevelse full av kunst, kraft og skjønnhet.

Med disse blomstrende veggdekorasjonsideene kan du dekorere ethvert rom uten unntak og oppnå ønsket effekt. Soverommet får mer sensualitet, babyrommet mer harmoni og drømmende ro og stua blir dramatisk og livlig. Selv foran veggedesignet på badet stopper ikke de fantastiske tapetene, de klipper en god figur.

Kombinert med et vintage veggspeil, er tapetene en delikat og samtidig spektakulær bakgrunn

rundt veggspeil på badet veggdekorasjonsideer peoner

Kunstneriske og allsidige, Ellie Cashmans blomstertapeter er det perfekte alternativet til konvensjonelle veggdekorasjonsideer. Sjekk ut resten av bildene i vårt innlegg, og besøk designerens nettsted hvis du vil. Der, så vel som på bloggen hennes “The wonder in us”, kan du finne ut mer om prosessen med å lage hennes blomsterkreasjoner, teknologien som brukes og hennes uuttømmelige inspirasjon. Du kan til og med kunne oppdage drømmebakgrunnsbilder med en gang, hvem vet.

Freshideen -redaksjonen ønsker deg mye moro og ro mens du ser på!

Et koselig lesehjørne som forfører deg til å drømme

veggdekorasjonsideer med peoner i sofaen i stua

“Dark Floral” av Ellie Cashman – også perfekt for babyrommet

baby rom bakgrunnsbilder peoner veggdekorasjon ideer

På soverommet sørger tapetene for mer sensuell romantikk og en bedre natts søvn 

tapet veggdekorasjon ideer ellie cashman

Rettlinjemøbler i hvitt med gullglans er også et stilig tillegg til “Dark Floral”

peonies wall decor ideas av ellie cashman

Enten i stuen eller på arbeidsrommet …

ellie cashman veggdekorasjonsideer stue studie

… tapetene ser uforlignelig romantiske og dramatiske ut på samme tid

stue dekorere tapet med pioner veggdekorasjonsideer av ellie cashman

mørke blomsterdekorasjonsideer fra ellie cashman bakgrunnsbilder

Dyp og livlig vibrasjon rullet sammen

fargerike pioner motiver på tapet veggdekorasjon ideer

veggdekorasjon ideer pioner bakgrunnsbilder ellie cashman

vakre blomstermotiver som tapet veggdekorasjonsideer av ellie cashman

Blomstrer på en kunstnerisk måte av høy kvalitet

vakre peoner som tapet mørke blomsterdekorasjoner

veggdekorasjonsideer med roser av ellie cashman

Lag din personlige oase av velvære i dine egne fire vegger med disse veggdekorasjonsideene!

mørkt blomstertapet med peoner i stuen