designer tapet minimalistisk mønster

Gi rommene en viss raffinement med designertapeter

 Det er ikke lenger en hemmelighet at tapet er tilbake på trenden. Og veldig ofte når det gjelder det riktige valget for ditt moderne interiør, er mottoet: noen ganger er mindre mer. I dag har vi akkurat tingen for deg igjen. Vi presenterer deg 15 stilige designertapeter som er uttrykksfulle og subtile samtidig.

Her finner du nesten alt fra linjaler og andre geometriske mønstre til retro og andre abstrakte former. Fargene er nøytrale og naturlige og sørger for et perfekt bakteppe for ditt moderne interiør. Er du klar for en nærmere titt? Over kan du allerede se det selvklebende tapetet fra CB2, som ble designet av Chicago-baserte designeren Noël Ashby. Mønstrene er abstrakte og geometriske og har en lysegrå nyanse. Fordelen med dette tapetet er at det er helt flyttbart.

Wilshire veggmaleri av West Elm

designer tapet betong utseende

Dette lett påførbare vinyltapetet gir veggene et utmerket betongutseende. Imitasjonen er bare perfekt, og den nøytrale fargen er en universell bakgrunn for alle typer hjemmetilbehør.

Tredimensjonale kuber i lys grå

designer tapet tredimensjonale geometriske mønstre

Luksuriøst tapet med gresk nøkkelmønster i svart og gull

designer tapet gull svart gresk nøkkel

Orbit Metallic av Noël Ashby

designer tapet sirkler geometriske

En annen minimalistisk skapelse av Noël Ashby: dette tapetet er en sofistikert etterligning av et nettverk med delikate sirkler. Det tilbys også av CB2 og kan enkelt byttes ut.

En smart etterligning av steiner

designer tapet minimalistiske mønster steiner stilisert

Geometri i hvitt av  Graham & brun

designer tapet minimalistisk designmønster

Du finner denne dynamiske lettelsen i hvitt på Graham & Brun. Inspirasjonen til dette kom fra moderne arkitektur. Med et slikt tredimensjonalt mønster kan du være sikker på å bringe mer bevegelse inn i ethvert rom.

Beaded Moon på West Elm

designer tapet minimalistisk retro

Dette subtile veggmaleriet på West Elm fortryller med sin filigran -design i retrostil. Antikke eller vintage møbler og hjemmeartikler passer spesielt godt til dette.

Sterk og maskulin i svart

designer tapet minimalistisk svart flis optikk

Hvis du heller vil gi rommene et sterkere utseende, er dette uttrykksfulle tapetet med flisutseende den ideelle løsningen for deg. Dette er med Graham igjen & Brown og vil være et vellykket tillegg til ditt sofistikerte, minimalistiske interiørdesign.

Hvis du liker shabby chic

designer tapet minimalistiske shabby chic rottingmøbler

Tapet i fiberduk: nettverket fra Ferm Living

designer tapet rektangler minimalistisk

Du kan finne et så fint tapet hos det danske firmaet Ferm Living. Det er en minimalistisk etterligning av et nett og kombinerer presisjon og mildhet i ett. Det er et WallSmart -tapet som du kan ta på og ta av uten problemer.

Ferm Levende nett i lys rosa

designer tapet rektangler rosa

Subtile sammenvevde mønstre på Graham & brun

designer bakgrunnsbilder subtile geometriske mønstre

Tradisjonelt vintage mønster i beige

designer tapet tradisjonelt mønster minimalistisk

Origami stripes tapet fra West Elm

designer tapet hvit lettelse

Dette tapetet vil vinne deg ikke bare med filigranavlastning og eleganse, men også med miljøvennlighet. Den ble lasertrykt på spesialpapir og er helt PVC-fri. I tillegg når produktet svært lave verdier når det gjelder VOC -utslipp.