Har du kjedet deg med interiøret eller har du nylig flyttet inn i et nytt hjem? En av de billigste, enkleste, mest stilige og miljøvennlige måtene å fullstendig transformere interiøret på er ved hjelp av 3D-fiberduk tapet. Disse kan ofte bli funnet på markedet under navnene fototapeter eller veggmalerier. I dagens artikkel vil vi vise deg vakre, moderne og visuelt tiltalende tapeter for hjemmet ditt. Du kan også finne ut mer om fordelene og ulempene med 3D fiberduk tapeter, spesielt sammenlignet med andre typer tapeter. Bare les videre!

Vakre og moderne 3D non-woven bakgrunnsbilder for ethvert interiør og preferanse veggmotiv kunst tapet gull turkis svart

Ikke alle bakgrunnsbilder er like

Bakgrunnsbildene fra det siste tiåret kan ikke lenger sammenlignes med de på 90 -tallet eller tidligere. I dag er det allerede mange innovasjoner både i materialene som brukes til å produsere tapeter og i tapetsering.

Det finnes typer tapeter som er festet på samme måte som store klistremerker. Det er også slike veggmalerier som fortsatt bruker pasta, men ikke på tradisjonell måte. 3D ikke-vevde bakgrunnsbilder tilhører den andre typen. Likevel trenger du ikke bekymre deg for det. I de neste linjene vil du lære hvorfor 3D fiberduk bakgrunnsbilder er langt bedre enn mange andre typer veggbelegg.

Vakre og moderne 3D non-woven bakgrunnsbilder for ethvert interiør og preferanse veggdekke struktur tapet jordstein hvit blå

Fordeler og ulemper med ikke-vevde 3D-bakgrunnsbilder

3D ikke-vevde bakgrunnsbilder er en nyskapende materialkombinasjon av tekstil- og cellulosefibre, samt forskjellige bindemidler. PVC, myknere og andre miljøskadelige stoffer brukes ikke her. Siden introduksjonen for nesten 20 år siden har ikke-vevde tapeter fått enorm popularitet i forskjellige bransjer. I dag z. B. ikke bare tapet, men også teposer, kaffefiltre, gasbind, masker etc. laget av samme produksjonsprosess.

Cellulosematerialet har mange fordeler å tilby, men det er heller ikke uten ulemper. Her er noen av de viktigste egenskaper:

I likhet med tradisjonelle tapeter fra forrige århundre, er ikke-vevde tapeter festet til vegger eller tak med en spesiell tapetlim. Bakgrunnsbildene trenger imidlertid ikke å bli gjennomvåt i dette. I tillegg trenger de ikke å være belagt med det. I stedet er det bare å bruke lim og en tapetrulle for å male veggene direkte. Umiddelbart etterpå kan du påføre det tørre tapetet i strimler. Tapetseringen er derfor veldig rask og kan gjøres ferdig i løpet av et døgn. Du trenger knapt å bekymre deg for flekker her.

I tillegg trenger du ikke å bekymre deg for mye om glatheten i veggene dine. Siden ikke-vevde tapeter vanligvis er litt tykkere enn tradisjonelle tapeter, kan små sprekker og ledd i veggen knapt sees etter tapetsering.

Et annet stort plusspunkt ved 3D-fiberdukene er knyttet til deres spesielle produksjonsprosess. Etter det beholder de formen perfekt. De strekker seg ikke, og de krymper heller ikke. Ikke-vevde bakgrunnsbilder er ekstremt slitesterke, robuste, støtsikre, rivesikre, holdbare og flammehemmende. Hvis det er skittent, kan du bare tørke det av med en fuktig svamp, som vinyltapet.

I motsetning til vinyl er ikke-vevde tapeter imidlertid gjennomtrengelige og pustende. Dette betyr at ingen fuktighet fanges mellom tapetet og veggene. Dette eliminerer det fryktede muggproblemet på 1990 -tallet. Denne egenskapen gjør 3D ikke-vevde bakgrunnsbilder perfekte selv for bad og kjøkken, der luftfuktigheten vanligvis er høyere.

Ikke-vevde bakgrunnsbilder blir mer og mer populære

Vakre og moderne 3D non-woven bakgrunnsbilder for ethvert interiør og preferanser eksklusivt veggdekke metall look bølge tapet

Klassiske tapeter fra forrige århundre var dessverre ofte begrenset til små, gjentagende mønstre når det gjelder design. Designer ikke-vevde bakgrunnsbilder i dag skrives imidlertid ut ved hjelp av en moderne digital utskriftsprosess. Dette skaper bilder av høyeste kvalitet, og du kan endelig gi fantasien frie tøyler. Digitale utskriftsprosesser lar deg velge nesten hvilket som helst bilde og ha det festet til bakgrunnen. Det eneste kravet er at de skal ha en minimumsstørrelse på 12-20 megapiksler.

I tillegg til fargeprøver og design, kan ikke-vevde 3D-bakgrunnsbilder også utformes med forskjellige fløyelsglatte eller kornete grove pregemønstre. Disse føles ikke bare hyggelige, men reduserer også lysrefleksjoner og refleksjoner. Ikke-vevde bakgrunnsbilder legger til visuell estetikk i ditt boareal på så mange måter!

Selv om du vil bytte tapetet ditt senere eller bare fjerne det, trenger du ikke å suge det med løsemidler og deretter skrape det av. Disse tapetene skrelles rett og slett tørket av veggene og stripes for stripe. Denne eiendommen er ideell for ikke-permanente oppholdsrom og utleieleiligheter. Siden materialet er så rivefast, kan du til og med gjenbruke dine gamle og uskadede ikke-vevde tapeter i fremtiden. Selvfølgelig er ikke-vevde bakgrunnsbilder ikke uten sine ulemper av denne grunn. Små barn og kjæledyr kan trekke dem av veggene i løpet av få minutter.

Vakre og moderne 3D non-woven bakgrunnsbilder for ethvert interiør og preferanser elegant vegg som dekker hvitt gull bølger motiv tapet

3D ikke-vevde bakgrunnsbilder er et utmerket alternativ til veggmaling og andre typer veggbelegg. De tilbyr mange fordeler og minimale ulemper. Så hvis du leter etter en kul måte å visuelt krydre hjemmet ditt på, er det på tide å fullføre søket.

Vakre og moderne 3D ikke-vevde tapeter for ethvert interiør og preferanse tapet rødhvit elegant mosaikk fiberduk