veggklistremerker og bakgrunnsbilder hval og paraplyer

Design dine egne veggklistremerker og bakgrunnsbilder – vakre veggdekorasjoner fra Spoonflower

 Hvis det handler om Veggklistremerker og tapet, tenker vi mer og mer på kreativitet og særegenhet i disse dager. Det må være noe spesielt – uvanlige design, kule mønstre eller slående teksturer. Noen av de mest moderne tapetvariasjonene er magnetiske, LED, varmefølsomme eller til og med fosforescerende.

Den nye ideen om Skjeblomst, tilpasset Veggklistremerker og å tilpasse tapet er en av de mest interessante så langt. Hver og en av dere kan designe og bestille produktene selv online. Firmaet Spoonflower har tilbudt sine kunder muligheten til å bestille selvlagde mønstre og design for tekstiler på nettet i lang tid. De mest populære produktene er putevar, duker, servietter og gardiner. Og nå også Veggklistremerker og tapet – flott idé.

Med fargerike bakgrunnsbilder som du har laget selv, kan du ikke bare gjøre rommene mer dynamiske og hjemmekoselige, men du kan også lage visuell vidde.

Bakgrunnsbilder hører ikke fortiden til, de er veldig trendy

veggklistremerker med dyr eller blader

Hvis du har dekorert eller kjøpt veggene dine eller noen møbler i mørke farger, kan du gå med dem Veggklistremerker i lyse farger eller med morsomme motiver. Du kan finne mange flotte mønstre og design på Blik eller Pixxle. Men hvis du er på den kreative bølgen, er Spoonflower stedet for deg.

Selv kjøleskap eller stoler kan dekoreres utmerket

veggklistremerker i lyse farger

Veggklistremerker fra Spoonflower er helt PVC-fri og derfor perfekt for barnerom eller babyrom. De er også veldig enkle å skrelle av og holde på et annet sted. På denne måten forblir de fleksible, og du har muligheten til å endre veggdekorasjonen slik du ønsker uten mye innsats.

Hvor er det gjort?

veggklistremerker og papirer ved skjeen

Bare velg størrelsen du vil ha

Design og bestill veggklistremerker selv

La fantasien løpe løpsk og design, eller velg ditt spesielle motiv for tapet eller veggklistremerker fra Internett

veggklistremerker lydkassetter fargerike ugler veggplater